Hørekonsulent til Center for Hjerneskaderehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nykøbing Falster

Er du vores nye kollega?

Center for Hjerneskaderehabilitering (CHR) søger pr. 1. juli 2023 eller snarest muligt en audiologopæd, audiopæd eller audiologiassistent til at varetage høreområdet for borgere i Guldborgsund og Lolland kommune.

Center for Hjerneskaderehabilitering (CHR) Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune har netop indgået et spændende samarbejde om i fællesskab at skabe de mest optimale rammer til borgere, der har en hørenedsættelse. Indsatserne skal tilbydes på et højt fagligt niveau og bevares borgernært. Det gør vi ved at samle indsatserne lokalt i Lolland Kommune og i Guldborgsund Kommune.

Resultatet af samarbejdet skulle meget gerne betyde, at den enkelte borger får et nært tilbud om hørerehabilitering.

Stillingen er på 32 timer – og vi forventer du har erfaring inden for høreområdet.

Har du lyst til at være med til at videreudvikle indsatsen til personer med hørevanskeligheder og brugere af høreapparater, og har du lyst til at være en del af et tværfagligt og udviklingsorienteret team med fokus på hørerehabilitering? Så er denne stilling måske lige noget for dig. Vi søger nemlig en audiologopæd, audiopæd eller audiologiassistent til at varetage hørerehabiliteringsområdet med start pr. 1. juli 2023 eller snarest muligt.

Vi forventer at du:

· er uddannet audiologopæd, audiopæd, audiologiassistent eller anden relevant uddannelse

· er servicemindet

· har en høj faglighed og erfaring inden for høreområdet

· sætter dig hurtigt ind i nye metoder og kan omsætte ny viden i praksis

· har kendskab til høreapparatsbehandling og justeringer af apparater

· brænder for undervisning i høretab, høretekniske hjælpemidler og auditiv genoptræning

· har kendskab til at rådgive, vejlede og yde konsultativ bistand

· er fleksibel, struktureret og selvstændig og kan have fokus på flere opgaver på samme tid

· deltager i den faglige udvikling, den faglige sparring i teamet og i det tværfaglige samarbejde

Dine arbejdsområder vil primært være:

· Specialundervisning af voksne med hørerelaterede udfordringer

· Udredning og afprøvning af høretekniske hjælpemidler

· Auditivt genoptræningsforløb af borgere efter CI-operation

· Rådgivning af borgere med hørevanskeligheder i forbindelse med job eller uddannelse

· Samtaleforløb vedrørende hørerelaterede udfordringer såsom tinnitus, hyperacusis og Meniéres

· Justering og servicering af høreapparater

· Undervisning af andet fagpersonale

Indkald af borgere vil både foregå på kontorer i Nykøbing F. (2 lokationer), Maribo og Nakskov, men i de tilfælde, hvor borgere ikke kan klare transporten, tilbydes hjemmebesøg. Fagmøder og faglig sparring, personalemøder og samarbejdsmøder angående høreapparater og høreteknik mm. vil primært foregå i Nykøbing F.

Du vil indgå i et team med to andre hørekonsulenter, som dine nærmeste kollegaer, og i dette team dækker I Guldborgsund og Lolland kommune samt opgaver for Region Sjælland i forbindelse med høreapparatsbehandling. Du vil blive tilbudt en grundig indføring i området, hvor du vil følge dine nye kollegaer.

Kan du sige "JA" til ovenstående, og tænker du, at det kunne være dig. Så hører vi meget gerne fra dig.

Lidt om CHR

CHR er forankret i Guldborgsund Kommune og organisatorisk placeret sammen med Guldborgsund Genoptræning i Center for Sundhed og Omsorg.
Marts 2021 flyttede vi ind i vores nye byggeri på Møllebakken 9 i Nykøbing. Her har vi samlet alle vores indsatser under samme tag, hvilket betyder at vi i samme hus tilbyder indsatser i form af døgnrehabilitering, ambulant træning, undervisning, tilbud om socialpædagogisk støtte i eget hjem og aktivitet- og samværstilbud.

Vi er derfor mange fagligheder fordelt på 34 ansatte, som i dag tæller ergo- og fysioterapeuter, SSH og SSA’er, sygeplejerske, logopæder, neuropædagoger, hjerneskadekoordinator, neuropsykolog, IKT-konsulent, hørekonsulent samt stemmekonsulent.

Du vil blive en del af vores høreteam, hvor du får indflydelse på udvikling, tilrettelæggelse og organisering af indsatsen både i den monofaglige indsats og i det tværfaglige samarbejde. Din arbejdsplads vil primært blive på Hørecenter Sjællands eksisterende lokaler på Nykøbing F. Sygehus, Ejegodvej 65. 5 min. gang fra CHR.

Du er meget velkommen til at komme på besøg og hilse på os. Ring og aftal et møde med hørekonsulent Marianne Dalsgaard på tlf. 25180106 / Hørekonsulent Anna Stilund på tlf. 25189635 eller gr. leder Helle Fejfer på tlf. 25180519. Vi glæder os til at hilse på dig.

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 32 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse pr. 1. juli 2023 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning så vi har den senest d. 21. maj 2023

Samtaler: Samtale forventes afholdt d. 26. maj 2023

Yderligere information: Kontakt gr. leder af Center for Hjerneskaderehabilitering, Helle Fejfer, tlf. 25180519 eller høreteamet i Guldborgsund.

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på 'send ansøgning' og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Guldborgsund Kommune ligger lige i smørhullet mellem København, Berlin og Hamburg med kun fem kvarters kørsel til København. 61.000 borgere boltrer sig ved nogle af landets bedste strande, smukke skove og rå kyster.
I disse år rykker stadigt flere teltpælene op og flytter til Guldborgsund, hvor vi i øvrigt også har babyboom.
Som medarbejder i Guldborgsund træder du ind på en arbejdsplads med knapt 6.000 kolleger, hvor vi arbejder ud fra en fælles kerneopgave, som handler om at styrke borgerne i at mestre egen tilværelse, og hvor fællesskab er et vigtigt element.
Vi vil gerne afspejle samfundet omkring os, så derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge til Guldborgsund.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c8e140f3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Service Delivery Consultant Motiveres du af at skabe solide forbindelser og udvikle faglige netværk for at tackle komplekse udfordringer i en global virksomhed, så er det dig vi søger som vores næs..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Maribo

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Maribo

    Vil du være en del af et dynamisk arbejdsmiljø med høj faglighed, og ønsker du at være med til at skabe gode vilkår for anbragte børn? Så er du måske vores nye familieplejekonsulent![xxxxx]
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0