Konsulent der vil skabe nye muligheder i psykiatrien med digitale løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense C

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser? Har du mod på at arbejde tæt med psykiatrisk personale og drive projekter fremad i krydsfeltet mellem digitale løsninger, psykiatriske afdelinger og politiske dagsordener? Er du nysgerrig på patienters, behandleres og pårørendes behov og hvordan videosamtaler kan implementeres i behandlingsforløb til gavn for dem alle? I Center for Digital Psykiatri lægger vi sporene mod fremtidens psykiatri, og vi har derfor brug for en engageret kollega, der sammen med os vil kaste sin energi ind i indsatsen.

Vores nye kollega vil spille en central rolle i vores arbejde med at udvikle og forankre en fælles faglig tilgang til videosamtaler på tværs af hele psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. Du vil få ansvaret for 2-3 afdelinger og deres forskellige afsnit, hvor du skal understøtte deres proces med at omlægge samtaler i patientforløbene til videosamtaler gennem workshops og undervisning, arbejdsgangsanalyser, forankring af nye rutiner og sparring. Det er derfor en fordel, hvis du interesserer dig for brugerrejser, implementering, digitale løsninger og psykiatrien – og at du er med på, at det kan kræve en del rejseaktivitet.

Et andet område vi forventer, at du engagerer dig i er apps til mental sundhed, hvor du vil understøtte en af vores projektledere.

Jobbet indebærer, at du:

1. Kan skabe netværk og relationer til medarbejdere og ledere i psykiatrisygehuset i Region Syddanmark.
2. Arbejder tæt med dine kolleger og teamleder om videoområdet.
3. Er afdelingernes tætte samarbejdspartner i udvikling og implementering af nye arbejdsgange.
4. Kan lede og drive projekter fra idé til drift i tæt dialog med psykiatriens afdelinger og forskellige afsnit.
5. Trives med at undervise og udvikle nye undervisningskoncepter.
6. Kan drive kerneydelser som udgår fra Center for Digital Psykiatri.
7. Bidrager til projektsamarbejder på tværs af stabe og it-afdelinger i psykiatrien.

Du bliver ansat i Udviklings- og Implementeringsenheden, i teamet ”Teknologi og Implementering”, hvor en teamleder og tre konsulenter driver en bred portefølje af projekter med fokus på at udvikle og implementere digitale løsninger, så de matcher patienter og behandleres behov i psykiatrisygehuset. Fælles på tværs er arbejdet med videoområdet. Derudover har teamet en væsentlig opgave i at understøtte digital kompetenceudvikling af medarbejdere og patienter i psykiatrisygehuset. Du vil være en del af flere projekter sideløbende, hvor ansvaret varierer fra, at du er projektleder for nogle til, at du løfter projektopgaver for en eller flere kolleger i teamet.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og har kendskab til sundhedsområdet. Du har god erfaring med projektledelse i spændingsfeltet mellem teknologi, menneske og organisation og indsigt i teknologidomæner som video og apps til mental sundhed. Det er en fordel, hvis du har ledet projekter og implementering af et eller flere af disse teknologier i psykiatrien og har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, men det er ikke en forudsætning.

Vi lægger vægt på, at du

  • Har en vis erfaring med projektledelse –og projektsamarbejder i teams.
  • Har en vis erfaring med at planlægge opgaver, lede og drive projekter.
  • Har en god digital værktøjskasse, som du kan trække på.
  • Har kendskab til og lyst til at arbejde ind i politiske dagsordener, som er rammen for udviklingen af digital psykiatri.
  • Er en holdspiller, der spiller dine kolleger gode og inddrager dem i at skabe de bedste projekter og løsninger.
  • Har lyst til at bidrage til at styrke centrets styrkepositioner inden for de forskellige teknologidomæner som video og apps, virtual reality og online behandling. Derudover må de meget gerne interessere dig for implementering og brugerinddragelse.

Vi tilbyder
Vi har en arbejdsplads, hvor vi kan lide at være og hvor engagementet og lyst til involvering er høj. Hos os vil du opleve:

  • Opgaver med selvstændigt ansvar og tæt sparring fra erfarne kolleger.
  • Stor kontaktflade og samarbejde med mange forskellige mennesker og fagligheder.
  • En dynamisk og uformel arbejdskultur præget af pionerånd, engagement og feedback kultur.
  • Fleksibilitet og stor frihed til at forme opgaverne og din egen rolle i centret.
  • En rolle og et ansvar i udviklingen af den digitale psykiatri, som skal bidrage til at løse nogle af områdets største udfordringer.

Center for Digital Psykiatri

Center for Digital Psykiatri er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark. Vores ambition er, at alle skal have let og lige adgang til støtte og behandling ved mistrivsel og psykisk lidelse. Dette mål når vi ved at tage eksisterende og ny teknologi i brug som effektive og fleksible digitale tilbud i psykiatrien. Tilbud, der kan bruges når og hvor det passer den enkelte og dermed bidrager til, at mennesker med psykiske lidelser i højere grad selv kan håndtere deres situation og sygdom. Vi arbejder for en psykiatri, der involverer borgere og behandlere i udvikling af digitale tilbud og udbreder de teknologier, der har vist, at de virker.

Vil du vide mere om jobbet?

Læs mere om Center for Digital Psykiatri på www.psykiatrienisyddanmark.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til projektchef og leder for Udviklings – og Implementeringsenheden Lisbeth Thisted på mobil 29 79 64 34 eller mail: [email protected] eller teamleder Nicole Fronc Dumanski på mobil 24 84 59 73 eller mail: [email protected]

Arbejdssted: Center for Digital Psykiatri, Heden 11, 5000 Odense C. Du skal forvente nogen rejseaktivitet til Psykiatriens afdelinger i Region Syddanmark i forbindelse med stillingen.

Ansættelse: Sker efter gældende overenskomst. Stillingen er en fastansættelse på fuld tid 37 timer og er til besættelse 1. juni 2024 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Mandag den 29. april 2024. Vi forventer, at holde samtaler mandag den 6. maj 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense C
  • Mandag den 29. april 2024

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SV

    Are you looking for a challenging collaboration for your internship, semester project, Bachelor Theses, or Master Theses?
    • Konsulent
    • Odense SV
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Selvkørende Salgskonsulent med højt drive søgesKan du se dig selv i rollen som både Hunter og Farmer, og drives du af at vækste dit forretningsområde under frie forhold og stor selvstændighed, så..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense C

    3F Bygningsarbejderne Fyn søger murer opmåler/ faglig sekretær. 3F Bygningsarbejderne Fyn søger en Opmåler / faglig sekretær på murer området. Vi søger en fag uddannet murer til at varetage af..
    • Konsulent
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 2