Datamanager og BI specialist til digitalisering i Center for Digital Psykiatri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Digitale løsninger viser stort potentiale i fremme af mental sundhed og i psykiatriske behandlingstilbud. Center for Digital Psykiatri i Odense er frontløber på området, og vi har travlt med udvikling, forskning og implementering af digitale tjenester og behandlingstilbud. Derfor har vi brug for dig – en Datamanager og BI specialist, som har styr på komplekse sammenhænge mellem data og forretning og som trives med en varieret hverdag, der skifter mellem analyser, kodning og formidlingsopgaver.

Om stillingen og dine arbejdsopgaver

Forsknings – og udviklingsprojekter genererer et massivt flow af data og dermed et stadig stigende behov for kvalificeret monitorering. Formidlingen af data, som beslutningsunderstøttelse til vores kliniske samarbejdspartnere, til patienter og til ledelsen i psykiatrisygehuset, er en stadig voksende opgave i afdelingen, som du vil komme til at spille en central rolle i. Du vil derfor få en nøglerolle med at videreudvikle centrets dataanvendelse og hjælpe vores klinik med at styre driften.

Dine vigtigste opgaver vil omfatte at:

  • Omsætte kliniske og administrative behov. Du deltager aktivt i møder med det kliniske og administrative personale, og sætter dig ind i deres behov for data understøttelse. Du udvikler og afprøver løsninger i tæt samarbejde med det øvrige data team, som derefter kan sættes i drift.
  • Sikre en god data struktur. Du arbejder struktureret med data, og sikre at data opbevares og håndteres sikkert og korrekt i henhold til gældende lovgivning. Du vil også monitorere og kvalitetssikre det kliniske arbejde i tæt samarbejde med klinikchefen. I Center for Digital Psykiatri arbejder vi på mange forskellige behandlingsplatforme og systemer, som løbende tilpasses og justeres i forhold til de enkelte projekters behov og fremdrift. Dette øger behovet for at den bagvedliggende data er struktureret og vel dokumenteret, således at ændringer kan gennemføres uden at det mindsker mulighederne for at gennemføre forskning af høj kvalitet på de indsamlede data.
  • Understøtte forskning. Du får en vigtig rolle i udvikling og drift af nuværende og kommende forsknings– og udviklingsprojekter i centret. Alle vores forskningsprojekter trækker på kliniske data, og her skal du skabe bro mellem klinik og forskning. Du indgår i tæt samarbejde med forsknings og projektlederne og understøtter derved udvikling af vores kommende indsatser i centret.
  • Drive ny udvikling. Alle projekter i Center for Digital Psykiatri, har en teknologi komponent, og driver derfor tilblivelsen af data. Det vil blive din opgave at sikre at nye projekter kan funderes i vores nuværende datastruktur, eller skabe rammer for at nye strukturer kan blive til. Dit arbejdsfelt er bredt og du får en aktiv og central rolle i mange forskelligartede opgaver, som spænder fra lavpraktisk datahåndtering til innovativ generering af data og modeller, i projekter der eksempelvis inddrager kunstig intelligens.

Vores forventninger til dig.

Du har erfaring med at understøtte forretningsprocesser igennem data, og kan arbejde struktureret i spændet fra tilblivelsen af data til præsentation i BI værktøjer. Du har sans for detaljen og kan prioritere og strukturere dine opgaver. Du har kendskab til relevante digitale teknologidomæner og har konkrete erfaringer med:

  • Erfaring med T-SQL og relationsdatabaser
  • Kendskab til ETL processer (herunder SSIS) og datamodellering
  • Kendskab til datamodeller (multidimensionelle eller tabelformede modeller)
  • Kodning (VB, C# og Javascript)
  • Erfaring med datavisualiseringsværktøjer som Power BI eller Tableau
  • Datarensning og strukturering
  • Godt kendskab til statistik og dataanalyse
  • Du forstår at formidle data - sprogligt og visuelt

Derudover skal du trives med en varieret opgaveportefølje og mange arbejdsrelationer. Du kan lide skiftet mellem at sætte dig ind i nye datasæt den ene dag og håndtere formidling af kliniske indsigter den næste. Du kan bevare overblikket over mange aktiviteter og kan prioritere disse selvstændigt. Du formår løbende at skabe gode og produktive samarbejdsrelationer med mange forskellige aktører internt og eksternt.

Vi kan tilbyde dig

Center for Digital Psykiatri er et unikt fagmiljø på tværs af klinik, udvikling og forskning, som drives af glæden ved samarbejde og en levende pionerånd. En væsentlig forudsætning for at vi lykkes med vores opgaver er tværfagligheden, som hos os spænder over alt fra det sundhedsfaglige til det tekniske og meget mere. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab med mulighed for solid sparring på opgaver og din faglige udvikling. Du bliver ansat i centrets Enhed for udvikling og implementering med reference til teamleder for teknologi og data i Center for Digital Psykiatri. Enheden arbejder med udvikling af digitale tilbud til forebyggelse og behandling ved psykisk lidelse. Du får primært opgaver i tilknytning til centrets kliniske enhed (Internetpsykiatien) samt forskningsenheden for digital psykiatri. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede projektledere, specialister og chefer, der brænder for digitale løsninger i indsatser for mennesker med psykisk sårbarhed.

Om os

Center for Digital Psykiatri er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark. Vi er frontløbere på udvikling, implementering og forskning i digitale tilbud til mennesker med mistrivsel og psykiske lidelser. Vores mål er, at alle skal have let og lige adgang til psykiatrisk behandling og støtte. Det bidrager vi til ved at matche behovene i psykiatrien med de rette digitale løsninger. Center for Digital Psykiatri driver egne digitale behandlingstilbud, Internetpsykiatrien.dk og Mindhelper.dk, og understøtter de kliniske afdelinger i psykiatrien i at bruge digitale løsninger. Centerets udviklings- og forskningsprojekter fokuserer bl.a. på brugen af video, apps, virtual reality, sensorteknologi og kunstig intelligens i psykiatrisk forebyggelse og behandling.

Vil du vide mere om stillingen?

Lyder stillingen som noget for dig, så send os dit CV, eksamenspapirer og en ansøgning. Du er velkommen til at kontakte teamleder Thomas Lambertsen Binzer på 23 60 65 96 eller [email protected], hvis du har spørgsmål.

Arbejdssted: Center for Digital Psykiatri, Heden 11, 5000 Odense.

Ansættelse: Sker efter gældende overenskomst. Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Ansøgningsfrist: onsdag den 10. april 2024. Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 17. april 2024.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense C
  • Onsdag den 10. april 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense

    Are you motivated to become a part of one of Novo Nordisk's new projects to expand our capacity for Biotech and Rare Disease production? Would you like to contribute to an area that will feature st..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Odense SØ

    AnsøgVil du kickstarte din karriere indenfor IT i en global virksomhed? Så har du nu muligheden for at få værdifulde erfaringer og værktøjer som Student Assistant i Group IT på vores hovedkonto..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Are you interested in joining an exciting journey to establish the Quality Assurance (QA) organization of a new production site that will support the expansion of assembly and packaging capacity fo..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. maj 2024 34
6. maj 2024 32
5. maj 2024 33
4. maj 2024 33
3. maj 2024 32
2. maj 2024 32
1. maj 2024 33
30. april 2024 31
29. april 2024 31
28. april 2024 35
27. april 2024 35
26. april 2024 34
25. april 2024 33
24. april 2024 34
23. april 2024 34
22. april 2024 34
21. april 2024 38
20. april 2024 38
19. april 2024 38
18. april 2024 38
17. april 2024 40
16. april 2024 40
15. april 2024 39
14. april 2024 41
13. april 2024 41
12. april 2024 42
11. april 2024 38
10. april 2024 38
9. april 2024 37
8. april 2024 41
7. april 2024 46