Konsulent til Anlæg og Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Skanderborg

Har du lyst til at arbejde med både politisk betjening, strategiske og organisatoriske udviklings- og analyseopgaver på kommunalt udviklingsområde i tæt samspil med ledelsen af Anlæg og Ejendomme i Skanderborg Kommune?

Forstår du betydningen af og bliver du motiveret af at spille en rolle i at støtte og forme det strategiske arbejde i en stor, politisk styret organisation? Organisationen vokser hastigt for at imødekomme befolkningstilvæksten og er i færd med at implementere et nyt fælleskommunalt Ejendomscenter.

Vi søger en dedikeret teamspiller, der kan levere resultater med entusiasme og præcision. Er du på en gang energisk, god ved tastaturet og ferm til at sikre fremdrift i et stærkt tværfagligt arbejdsfællesskab?

… kan du svare ja til disse tre spørgsmål, så vil du sikkert trives hos os.

Om jobbet i Anlæg og Ejendomme
Stillingen som konsulent i Anlæg og Ejendomme er en nyoprettet stilling. Som det fremgår af jobopslagets indledning, så vokser Skanderborg Kommunes befolkningstal, så der bygges mange nye institutioner, f.eks. børnehaver, skoler og plejecentre. Derudover er der netop etableret et nyt ejendomscenter, der samler opgaven med at vedligeholde, rengøre og servicere de kommunale ejendomme og deres brugere.

Afdelingens opgaveportefølje har haft tilsvarende vokseværk, og ambitionerne er også fremadrettet store.

På anlægssiden bygges og ombygges der de kommende fem år for ca. 1 mia. kr., så byggestyringsopgaven både op mod fagudvalg og Byråd, ud i lokalsamfundet og med de kommende brugere samt de private leverandører er omfangsrig.

Med Ejendomscentret skal der bl.a. sikres en mere strategisk planlægning og brug af resurserne til ejendomsdrift og -vedligehold, effektiviseres for 3,5 mio. kr. fra 2026 samtidig med, at der skal arbejdes aktivt med at styrke faglige fællesskaber og løfte medarbejdernes kompetencer.

Vores mål er at nå et højere validt dataniveau, hvilket vil gøre os i stand til at udarbejde mere præcise analyser og udarbejde business cases for ejendommene. Vi sigter mod en endnu mere optimal udnyttelse af vores ejendomsportefølje gennem en effektiv og datadreven tilgang til ejendomsområdet i Skanderborg Kommune.

Opgaven som konsulent i Anlæg og Ejendomme handler overordnet om at understøtte realiseringen af disse ambitioner, i tæt samspil med ledelsen af Anlæg og Ejendomme, der består af en chef for hele området, en chef for ejendomscentret og en fagkoordinator.

Mere konkret, så bliver dine opgaver blandt andet
  • Udarbejde sagsfremstillinger
    Skabe klare og præcise sagsfremstillinger til både det politiske niveau og kommunens direktion og koncernledelse.
  • Kvalificere og gennemgå data
    Ansvar for at arbejde med og kvalificere data relateret til ejendomsområdet for at sikre en datadreven tilgang til ejendomsområdet.
  • Udarbejde analyser
    Skabe analyser, der understøtter udviklingen af ejendomsområdet og bidrager til højere validt dataniveau.
  • Præsentationer
    Fremstille præsentationer til forskellige organisatoriske niveauer, inklusive ledelsesmøder og politiske præsentationer.
  • Opfølgninger og evalueringer
    Ansvar for at lave systematiske opfølgninger og evalueringer af fremdrift i forhold til strategier og målsætninger.
  • Deltage i ledelsesmøder: Aktiv deltagelse i ledelsesmøder og opfølgning på beslutninger og initiativer.
  • Sikre effektiv brug af ressourcer
    Bidrage til strategisk planlægning og effektiv brug af ressourcer til ejendomsdrift og -vedligehold, herunder mål om effektivisering for 3,5 mio. kr. fra 2026.
  • Styrke faglige fællesskaber og medarbejdernes kompetencer
    Aktivt arbejde med at styrke faglige fællesskaber og løfte medarbejdernes kompetencer i tråd med afdelingens ambitioner.
  • Implementere nye arbejdsgange
    Sikre implementering af nye arbejdsgange i overensstemmelse med afdelingens målsætninger.
  • Navigere i forandringsprocesser
    Evne til at navigere i og understøtte forandringsprocesser, især i relation til den igangværende kulturforandring.

Desuden bliver det en vigtig opgave også at understøtte, at den kulturforandring, som pågår i forbindelse med implementeringen af det nye Ejendomscenter, lykkes. Der skal skabes en generøs og tillidsfuld arbejdspladskultur, hvor vi spiller hinanden gode, og sikrer at vores målsætninger opnås.

Dine faglige og personlige kompetencer
Med ovenstående opgaveportefølje ser vi gerne, at du har følgende faglige og personlige kompetencer med i rygsækken.
  • Faglige kompetencer
    • Akademisk Uddannelse
      En relevant akademisk uddannelse, f.eks. inden for samfundsvidenskab eller beslægtede områder, der kan bidrage til at forstå kompleksiteten i kommunal udvikling og ejendomsforvaltning.
    • Kommunikationsevner
      Skarp pen og gode mundtlige formidlingsevner til at udarbejde klare sagsfremstillinger og præsentationer til både politisk niveau, direktion og koncernledelse.
    • Politisk forståelse
      Erfaring med eller interesse for at arbejde i en politisk styret organisation for at navigere i politiske processer og betjene beslutningstagere.
    • Proces- og projektstyring
      Evne til effektivt at håndtere processer og projektstyring i forbindelse med udviklingsprojekter og implementering af strategier.
    • Analysekompetencer
      Evne til at arbejde med dataanalyse og udarbejde præcise analyser og business cases for ejendomsområdet.

  • Personlige kompetencer
    • Teamspiller
      Evne til at trives og bidrage positivt i et tværfagligt arbejdsmiljø med en varieret opgaveportefølje.
    • Struktureret og fleksibel
      Evne til at arbejde struktureret, være fleksibel og løsningsorienteret i en dynamisk arbejdsdag.
    • Samarbejdsevner
      Gode samarbejdsevner og evnen til at skabe relationer både internt i Anlæg og Ejendomme og på tværs af kommunen.
    • Forandringsparat
      Evne til at navigere i og understøtte forandringsprocesser, især i forbindelse med implementeringen af det nye Ejendomscenter.
    • Implementeringsevne
      Evne til at implementere nye arbejdsgange og sikre fremdrift i overensstemmelse med afdelingens målsætninger.



Om Anlæg og Ejendomme og Ejendomscentret
Anlæg og Ejendomme håndterer både et stort anlægsbudget og en samlet portefølje af opgaver for i alt 200 mio. kr. om året i et nyetableret Ejendomscenter. Et ejendomscenter, der står for løsning af de tekniske, rengørings- og servicemæssige opgaver, der knytter sig til de mange eksisterende kommunale bygninger og udearealer.

Der i alt ca. 15 medarbejdere i Anlæg og Ejendomme med arbejdssted på Skanderborg Kommunes rådhus Fælleden. Disse medarbejdere er bl.a. konstruktører, arkitekter og administrative medarbejdere. Derudover er der ca. 185 medarbejdere i Ejendomscentret, fordelt på centrets seks distrikter.

Vi tilbyder, dig
  • Et spændende, alsidigt job indenfor anlæg og ejendomme, et kommunalstrategisk område i vækst
  • Inddragelse i den strategiske og organisatoriske udvikling af området og organisationen
  • Et positivt miljø, hvor vi kommunikerer anerkendende med hinanden
  • Muligheder for efteruddannelse


Om Skanderborg Kommune
I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier – vores kulturforstærkere - er styrende for Skanderborg Kommune. Skanderborgmodellen bygger på en kultur omkring det decentrale element og har markant fokus på en flad struktur, hvor kompetence og ansvar delegeres ud.

Skanderborg Kommune har fokus på kerneopgaven, og på at de indsatser, vi leverer, skal have virkning for borgeren. Skanderborg Kommunes Byråd har udarbejdet en vision: ”Mennesker møder mennesker i Danmarks smukkeste kommune.” Den danner udgangspunktet for vores tilgang til borgerne og til hinanden.

Erhvervslivet er i vækst og understøttes af en aktiv erhvervsindsats og den centrale placering i Østjylland. Skanderborg vokser både i form af talrige byggeprojekter og gennem en betydelig årlig nettotilflytning. Det er kort og godt en kommune, der er præget af vækst og udvikling.

Skanderborg Kommune bor der godt 65.000 borgere, og vi er ca. 5.700 medarbejdere, der hver dag løser vigtige opgaver i samarbejde med borgere og virksomhederne. Vi bestræber os hver dag på, at alle medarbejdere og ledere trives og er engagerede i at skabe værdifulde resultater til fælles bedste – i samspil med hinanden, politikere og borgere. Dette kræver den rette arbejdskultur. Denne kultur bygger vi på fire kulturforstærkere: Vis tillid, Skab relationer, Del ressourcer og Tænk nyt.

Processen
Hvis det lyder som en motiverende udfordring, som passer til dine kompetencer og ambitioner, så ser vi meget gerne en ansøgning fra dig.
Du er også meget velkommen til at kontakte enten chef for Anlæg og Ejendomme Henrik Littau-Jensen på telefon 23 98 95 00 eller Ejendomscenterchef Mie Rauff Nielsen på telefon 21 15 39 72 for nærmere information.

Ansøgningsfristen er den 4. marts 2024.

Første samtalerunde gennemføres i uge 10 og anden runde i uge 11.
Inviteres du til anden samtalerunde, vil du blive bedt om at gennemføre en personlighedstest.

Løn og ansættelsesvilkår aftales i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst.

Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen.

Tiltrædelse pr. 1. maj 2024 eller hurtigst muligt.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Skanderborg
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Århus C

    Et unikt designet forløb inden for lønområdet, hvor du kickstarter din karriere som Lønkonsulent. En enestående mulighed for at assistere førende virksomheder i Danmark og lykkes som et team.Stærkt..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Randers SV

    14/05/2024DNK-Randers, [xxxxx] VejSenior HR Consultant Do you want to help write the next chapter for food and a more sustainable future? And are you passionate ab..
    • Konsulent
    • Randers SV
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus C

    Fakultetssekretariatet på Arts søger en selvstændig og struktureret studerende til at bistå sekretariatets medarbejdere med diverse administrative og praktiske opgaver.Som studentermedhjælper i..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus C

    Om projektetProjektet handler om, hvordan borgere argumenterer og begrunder deres holdninger i samtaler om indvandring og indvandrere. Vi er særligt interesserede i, hvornår og hvordan ’almindeli..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. maj 2024 4
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1