Rekrutteringsfirma

Country Manager til Skantag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Country Manager med fokus på ledelse af projektorganisation og den digitale transformation


Har du erfaring fra byggebranchen eller en håndværksmæssig baggrund suppleret med praktisk ledelseserfaring? Kender du betydningen af at drive og styre projekter i mål? Og kan du sætte retningen for, hvor vi gerne vil hen, mens du leder fagligt dygtige medarbejdere? Så er det dig vi gerne vil høre fra.


Hos Skantag A/S er vi en del af det skandinaviske selskab Protan Contracting AS med hovedkontor i Norge. Du kommer ind i en organisation, hvor du får en vigtig rolle i at være med til at skabe en ensartet kultur på tværs af vores lokationer. Dit ansvar vil bl.a. være at få integreret den digitale transformation i den danske organisation og bidrage til konkurrencekraften i det danske marked.


Du står i spidsen for vores udvikling i Danmark
Du får ledelsesansvaret for vores danske team, der p.t. består af en salgs- og projektorganisation på 8 medarbejdere samt 37 faste montører. Du får det overordnede ansvar for, at vi har en solid og stabil ordreportefølje med struktur i vores processer og støttesystemer inkl. vores vigtige CRM system, som vi deler med vores kolleger i Norge og Sverige.


Du kan se frem til en hverdag med fokus på:


  • Synlig ledelse med fokus på kommunikation, samarbejde og struktur
  • Skabe forståelse og fremdrift i organisationen i forhold til digitaliseringsprocessen
  • Overblik over projekterne inkl. økonomi
  • Sparring og indsigt i projektarbejdet


Som leder lytter og motiverer du
Du har en god praktisk forståelse for, hvordan du kan være en god leder. Du er tilstedeværende, initiativrig og har en særlig evne til at skabe en forståelse for, hvorfor ændringer, processer og nye tiltag er nødvendige. Kort sagt har du evnen til at omsætte din forståelse til at gennemføre projekter og opnå resultater.

Udover ledelsesdelen har vi en forventning om, at du har dokumenteret erfaring med projektledelse særligt inden for bygge- og anlægsbranchen. Din erfaring og resultater med projektarbejde giver dig et godt grundlag for at se hele processen fra et helikopterperspektiv. Samtidig er du også i stand til at træde til og dykke ned i detaljer.

Som person er du struktureret, engageret, nysgerrig, tydelig og lyttende samtidigt med, at du er en stærk kommunikator med en overbevisning om, at vi lykkes i fællesskab.

Internationalt set-up med muligheder
Du bliver en del af en international virksomhed og får en bred kontaktflade med dine kolleger fra Norge og Sverige. Det er en rolle, hvor du får gode muligheder for at være med til at sætte dit præg på vores udvikling og vækst på det danske marked. Vi har tiltro til, at din faglighed kan være med til at få os endnu tættere på målet.

Du får kompetente og fagligt stærke kolleger, der sætter pris på sparring, og at vi hjælper hinanden. Vi leverer en totaloplevelse til kunden med et kvalitetsprojekt leveret til tiden.

Er du klar til at tage skridtet?Så søg jobbet direkte via linket ved at sende os dit motiverede CV senest d. 3. marts 2024. Vi modtager ikke ansøgninger, men derimod et motiveret CV, hvor du beskriver din motivation for at søge jobbet. Vi foretager en løbende vurdering af kandidaterne, så vi anbefaler dig at søge snarest.

Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til at håndtere rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Peter Nibe Hansen på tlf. 81 75 66 03 eller mail [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Skantag A/SBåde store og små tage har brug for ekspertise. Skantag er en pålidelig, kvalitetsbevidst og fleksibel totalleverandør af tagløsninger til byggebranchen.


Vi udfører tage i folie og tagpap. Vi udfører totalløsninger med trapezplader, isolering, tagbelægning, faldsikring samt grønttag. Kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed er vores varemærke.

Vi har også tagdækkerkolleger i de andre skandinaviske lande - Protan Entreprenør AS i Norge og Protan Entreprenad AB i Sverige.

Skantag er ejet af Protan AS, som er en internationalt anerkendt producent af membraner til en række formål, herunder miljøvenlig tagdækning med et meget lavt CO2 fodaftryk, og som bidrager til emissionsfri byggepladser, fordi de er svejset med varm luft.

Protan Group er en international virksomhed med norske ejere, der i alt har cirka 900 ansatte i 13 lande. Inden for Protan Group udgør tagentrepriser det største forretningsområde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Vil du stå i spidsen for Tech teamet i branchens mest innovative og hurtig voksende virksomhed? Vil du være med til at sikre implementeringen af virksomhedens fremtidige produkt strategi, og motive..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 16
31. maj 2024 18
30. maj 2024 18
29. maj 2024 17
28. maj 2024 17
27. maj 2024 18
26. maj 2024 19
25. maj 2024 19
24. maj 2024 19
23. maj 2024 17
22. maj 2024 18
21. maj 2024 19
20. maj 2024 20
19. maj 2024 20
18. maj 2024 20
17. maj 2024 18
16. maj 2024 17
15. maj 2024 16
14. maj 2024 14
13. maj 2024 14
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 16
6. maj 2024 15
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 16
2. maj 2024 16