Psst! Skab en meningsfuld karriere som kontorelev ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Tænk, hvis du kunne slå dig løs hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og bruge dine evner til at udvikle os. Tænk, hvis du fik mulighed for at få en målrettet 2 - årig uddannelse og tænk, hvis du var et sted, hvor du får den bedste læring inden for offentlig administration.

Vi søger 6 nye kontorelever med start den 1. september 2024.

Om os

Velkommen til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Vi er dem, der tager os af Forsvarets udstyr, IT og sikkerhed. FMI er en organisation som samarbejder på tværs af afdelingerne. I afdelingerne lægges der både vægt på arbejdsopgaver og trivsel. Med en blanding af dygtige fagfolk og militære traditioner er vi stolte af at skabe historie hver dag. Vi har et godt fællesskab med plads til forskelligheder, fejl og grin. Vi ser frem til at give dig en god uddannelse.

Om stillingen

Din uddannelse er ikke bare en læringsrejse, men en invitation til at blive en vigtig brik i noget større – en vigtig del af Danmarks sikkerhed.

• Uddannelsen:
Dine næste to år bliver en spændende kombination af teori og praksis. Den teoretiske del foregår på Niels Brock, mens den praktiske del udspiller sig lige her hos os. Igennem dine to år vil du komme til at være i tre forskellige afdelinger.

• Læring og opgaver:
Inden for disse afdelinger vil du stå over for forskelligartede opgaver, der alle har én ting til fælles – de bygger fundamentet for dine administrative evner, der vil forme din karriere fremadrettet. Fra planlægning til lettere sagsbehandling og diverse administrative ad hoc-opgaver vil du få en bred vifte af færdigheder.

Hør, hvad vores nuværende elever siger:
"Som kontorelev hos FMI har jeg siden dag ét følt mig som en vigtig del af holdet. At se, at mine opgaver har direkte indflydelse på vores soldater, har været inspirerende. Jeg har som civil i Forsvaret fået et unikt indblik i en spændende militær arbejdsplads, som jeg stolt kan kalde min egen.”

”Jeg har, fra dag et, følt mig betragtet som en af holdet. Det har været inspirerende at se, at de opgaver, jeg har været med til at løse, har en reel betydning for vores soldater. Som civil i Forsvaret har jeg fået et indblik i en spændende militær arbejdsplads, som jeg med stolthed har kunne kalde for min arbejdsplads.’’

’’Jeg har under min elevtid siddet i flere afdelinger, som har givet et indblik i flerartede administrative opgaver og mulighed for, at sætte mit eget præg på mange projekter. Jeg kan varmt anbefale FMI under din elevtid”

Om dig

Succes hos os
Vi værdsætter ansvarlighed, motivation og kvalitet som fundamentale værdier hos os.

Tilførsel af værdi: Oplev hvordan du bidrager positivt ved at:
• Vise din nysgerrighed og engagement
• Være smilende og imødekommende
• Tage initiativ og ansvar for dine opgaver

Kvalifikationer: For at være kvalificeret, kræves en bestået uddannelse indenfor:
• EUX Business
• STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS-forløb
• HHX
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen og specialer, bestået før 1. august 2015.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere. Er du 18 år vil lønnen, det første år, være på 14.877,58 kr. pr. måned. Er du 25 år vil lønnen være 21.523,58 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Er du nysgerrig?
Har du spørgsmål om uddannelsen? Tøv ikke med at kontakte Heidi K. Jensen på 4042 9106 eller Simone Lindegaard Dahl på 5170 9811.

Det samme gælder, hvis du vil have mere information om løn- og ansættelsesvilkår. Her står HR-konsulent Mathias Fønskov klar til at besvare dine spørgsmål på 7281 9121.

Søg stillingen online
Søg stillingen ved blot at klikke på linket og vedhæfte din ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. realkompetencevurdering.

Realkompetencebevis for 25-årige
Er du 25 år? Husk at medsende dit realkompetencebevis. Hvis du ikke allerede har fået vurderet dine færdigheder, kan dette klares på en skole, der tilbyder uddannelsen. Hvis tiden er knap, kan du tage det med til en eventuel samtale, eller skolen kan udarbejde det til en mulig ansættelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer vores evne til at løse opgaverne bedre. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset baggrund, til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist og proces
• Ansøgningsfrist: 3. marts 2024.
• Vi afholder samtaler i uge 11 og 12.
• Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. september 2024 eller efter nærmere aftale.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, forvalter og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Ballerup
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Greve

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb I Customer Service afdelingen administrerer vi alle de produkter og services, der kommer efter bilen er solgt - også kaldet eftermarkedet. Vi skal gøre .
    • Kontorassistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Storkøbenhavn

    Ønsker du en kontoruddannelse / elevplads med unikke udviklingsmuligheder og herigennem at stifte bekendtskab med erhvervslivet? Vil du gerne introduceres til HR og rekrutteringsbranch..
    • Kontorassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kontorassistent i København

    JobbetPå vegne af Chr. Hansen søger vi en struktureret og praktisk anlagt piccolo/piccoline til et deltids-/studiejob i deres kantine i Avedøre med opstart hurtigst muligt.I rollen som piccoline/pi..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Brøndby

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Er du på udkig efter en elevplads med varierende opgaver, et godt soc..
    • Kontorassistent
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 8