Kontorelever med speciale indenfor offentlig administration søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Holstebro

Er du nysgerrig og klar på nye udfordringer? Drømmer du om at arbejde med administrative opgaver og sagsbehandling, og vil du være en del af en styrelse i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi søger i Færdselsstyrelsens kørekortadministration i Holstebro.

Færdselsstyrelsens Kørekortadministration løser en lang række administrative opgaver inden for kørekortområdet.

Vi står stærkt på værdier som fællesskab, handlekraft, læring og meningsskabelse, og vi ønsker en kultur, hvor der er indflydelse på opgaverne og plads til udvikling. Vi følger en værdibaseret ledelsestankegang, og tror på at frihed og ansvar til den enkelte medarbejder, skaber de bedste rammer for et motiverende arbejdsliv.

I løbet af din elevtid vil du rokere mellem de forskellige teams, med sagsområder indenfor helbredsvurdering, generhvervelse samt udenlandske kørekort. I løbet af din elevtid vil du også komme på besøg i flere af Færdselsstyrelsens øvrige afdelinger, og du vil få mulighed for at få stor indflydelse din arbejdsdag og dine opgaver.

Du vil blive tilknyttet en elevansvarlig leder, som vil følge dig og hjælpe dig igennem hele din elevtid samt en praktikvejleder i hvert team. Vi ønsker desuden et stærkt fællesskab herunder også for vores elever, og du har derfor rig mulighed for sparring med de øvrige kontorelever i kørekortadministrationen.

Om dig

Vi forventer, at du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling. Det er en klar fordel, hvis du har erhvervserfaring fra andet job, fritidsjob, frivilligt arbejde, elevrådsarbejde e.l. Dette hører vi meget gerne mere om i din ansøgning.

Jobbet indeholder en del kommunikation – bl.a. via telefon og mail. Det er derfor væsentligt, at du formulerer dig klart, præcist og tydeligt både i skrift og tale. Det er vigtigt, at du har let ved at samarbejde med andre, idet tværgående opgaveløsning er en del af hverdagen, og vi værdsætter tæt fagligt fællesskab og sparring. Som person er du nysgerrig efter nye opgaver og på at følge med, når der sker forandringer omkring dig. Du er samtidig indstillet på, at rutineopgaver også er en del af hverdagen.

Ansættelsesvilkår

Som elev i Færdselsstyrelsens administrative center har du din faste gang på vores kontor i Holstebro.

Der indgås en aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge. Ud over den praktiske uddannelse er der i alt 15 ugers skolegang inklusive studietur til Bruxelles og afsluttende fagprøve.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Ansættelsesområdet er Transportministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Jannie Jensen på telefon 24 67 11 99.

Ansøgning

Du kan søge stillingen via nedenstående link. Her uploader du ansøgning, CV, karakterblad og eventuelt anden relevant dokumentation. Vi skal modtage din ansøgning senest den 3. marts 2024.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Holstebro
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1