Office Manager, Backoffice, søges til Selected Car Leasing i Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Besidder du en stærk viden indenfor leasing samt lovgivningen på området og er du samtidig en erfaren leder?Selected Car Leasing, tilbyder attraktive leasingløsninger til såvel privat- som erhvervskunder. Virksomheden er solidt økonomisk etableret, og vi har dannet et unikt og eksklusivt bilhus i Middelfart med afdelinger i København, Køge og Silkeborg.Selected Car Leasing søger en Office Manager til at lede vores velfungerende backoffice team bestående af 6 dedikerede medarbejdere. Stillingen byder på en enestående mulighed for at træde ind i en ledende rolle inden for en velrenommeret virksomhed. Du vil blive en integreret del af vores erfarne ledelsesteam hos Selected Car Leasing, hvor vi prioriterer gensidig sparring og konstant forretningsudvikling i højeste grad. Din primære arbejdsplads vil være på vores lokation i Middelfart, men du vil også skulle ud til vores øvrige lokationer.Derudover omfatter stillingen følgende hovedarbejdsopgaver:
  • Som Office Manager vil du have ansvaret for effektiv ledelse og koordinering af vores backoffice-team.
  • Du vil være nøglepersonen, der sikrer fuld overholdelse af leasinglovgivningen, herunder pristjek, værdifastsættelser, afgiftsfastsættelser og relaterede områder.
  • Du vil deltage i driften og udviklingen af vores avancerede leasingplatform for at sikre fortsat succes.
  • Du bliver ansvarlig for uddannelse og støtte til vores salgsteam, inklusive integration ved M&A-projekter.
  • Dertil løsning af ad-hoc opgaver i tæt samarbejde med dit team.
  • Kvalifikationer:For at blive en succes i denne rolle, ser vi gerne at du har en solid erfaring indenfor leasing-branchen og besidder et stærkt kendskab til loven omkring forholdsmæssigafgifts betaling. Du skal derudover have flair for IT og kunne videreudvikle på de store linjer på vores leasingplatform, i samarbejde med vores IT-samarbejdspartnere. Derudover er du en erfaren leder og du får energi af at lykkedes gennem andre og se dine medarbejdere blive en succes sammen med dig.Bliv en del af os:Som en del af Selected Car Leasing får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar, bred berøringsflade internt såvel som eksternt samt unikke udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af en arbejdsplads med højt engagerede og motiverede kollegaer, hvor samarbejde og loyalitet vægtes højt.Der er tale om en attraktiv og udfordrende stilling i et dynamisk miljø med stor fleksibilitet. Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling blandt gode og dygtige kollegaer.Er du interesseret?Hvis dette lyder som det helt rette job for dig, så søg jobbet online snarest muligtVi afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har identificeret den rette kandidat og inviterer løbende ind til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Manager, Troels Kær, tlf. 28 58 50 00, eller Group CFO Dennis Vestergaard Hansen, tlf. 28 58 50 15.Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen i Selected Car Leasing.Om os:Selected Car Group dækker tre forretningsområder: Selected Car Leasing, som specialiserer sig i leasing af biler i premium-segmentet, Selected Car Investment, som køber og sælger investeringsbiler over hele verden samt udbyder puljeinvesteringer, hvor en gruppe af investorer går sammen om at investere i en udvalgte pulje af nogle af verdens mest unikke biler, og Selected Car Collection, som huser en af Europas fineste bilsamlinger og eksklusive lokaler til møder, events og præsentationer. Selected Car Group er grundlagt af den danske shipping-familie Østergaard, som i dag deler ejerskabet med Lars Larsen Group.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

    Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kontorassistent
    • Middelfart

    Lignende jobs

    • Kontorassistent (elev) i Odense SØ

      AnsøgEr du vores nye elev til Aftersales i [xxxxx] Danmark?Er du nysgerrig på, hvad der foregår på kontoret i en markedsledende salgsorganisation? Ønsker du at udvikle dine kompetencer inden..
      • Kontorassistent
      • Odense SØ
      Få mere info
    • Kontorassistent (elev) på Fyn

      Ønsker du at arbejde indenfor det HR-administrative område, så har vi pr 1. september 2024 en ledig elevplads i Arbejdsmarked inden for specialet offentlig administration. Du vil som kontorele..
      • Kontorassistent
      • Fyn
      Få mere info
    • Kontorassistent (elev) i Søby Ærø

      KontorelevDrømmer du om at bo og arbejde på en skøn ø? Er du nysgerrig på, hvordan den offentlige administration fungerer hele vejen rundt? Og ønsker du at blive rustet til en fremtid, hvor..
      • Kontorassistent
      • Søby Ærø
      Få mere info
    • Kontorassistent (elev) i Ærøskøbing

      Drømmer du om at bo og arbejde på en skøn ø? Er du nysgerrig på, hvordan den offentlige administration fungerer hele vejen rundt? Og ønsker du at blive rustet til en fremtid, hvor der er mange muli..
      • Kontorassistent
      • Ærøskøbing
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Middelfart

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

    Dato Alle jobs som kontorassistenter
    12. maj 2024 1
    11. maj 2024 1
    10. maj 2024 1
    9. maj 2024 1
    8. maj 2024 1
    7. maj 2024 1
    6. maj 2024 1
    5. maj 2024 1
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1