Kontorelev - Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense

Start din karriere som kontorelev i en statslig styrelse – i Odense


Vil du gerne have en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration? Som elev i Skatteankestyrelsen får du en hverdag med forskellige opgaver inden for kontorområdet – tilpasset dine kompetencer. Hos os bliver du en del af et større fællesskab med dygtige kolleger, som er klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Få en uddannelse med mange muligheder – i gode rammer


Skatteankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Skatteministeriet, hvor vores hovedopgave er at sikre kompetent, effektiv og uafhængig behandling af klager. Som elev i Skatteankestyrelsen bliver du en del af et større fællesskab, der behandler klagesager med stor samfundsmæssig betydning og med konsekvenser for både virksomheder og borgere. Du vil opleve, at vi går op i kvalitet, uanset hvor vi er ansat i styrelsen, og du vil opleve, at effektiv arbejdstilrettelæggelse og god behandling af klagere er vigtig for os.

Som elev i Skatteankestyrelsen får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration og kan se frem til en afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse. Vi tager godt imod dig og ser dig som en medarbejder på lige fod med dine kolleger. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på din trivsel i dagligdagen. Du får fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med, og som altid er villige til at hjælpe dig.

Vi tilbyder en elevplads med:


  • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer.
  • mange kontaktflader i vores styrelse.
  • gode kolleger i et uformelt miljø.

Kontorelev Karina Baaring fortæller: “Som elev i Skatteankestyrelsen bliver oplæringen tilpasset mig og min læringsstil, og der er altid hjælp at hente hos mine kollegaer. Der er mange forskellige opgaver at tage fat på, så jeg keder mig aldrig. Derudover er der en dejlig uformel tone på arbejdspladsen, og jeg føler sig set og velkommen.

Dit uddannelsesforløb hos os


Du bliver en del af kontoret Sagsadministration i Odense, som bliver den centrale base for dit uddannelsesforløb hos os. Her kan dine arbejdsopgaver bl.a. være administrativ understøttelse af klagesagsbehandling – fx klargøre sager, hjælpe vores sagsbehandlere, sende afgørelser og afslutte sager.

Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder som sagsbehandling, administration, kommunikation og økonomi. I samarbejde med dig tilrettelægger vi derfor din uddannelse, så du får et ophold i flere af vores kontorer. Det giver dig et bredt kendskab til forskellige arbejdsopgaver og fagområder, og du vil blive oplært i forskellige jobfunktioner og få praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for kontorfaget.

Hvem kan søge?


Du kan søge vores elevstilling, hvis du synes ovenstående lyder spændende, og du samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2024.

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene.

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, skal du sende den sammen med din ansøgning.

Virtuelle infomøder


Du kan få mere information om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern og høre nuværende elevers oplevelse af elevuddannelsen, arbejdsopgaver, det sociale miljø samt fremtidsmuligheder.

Vi afholder virtuelle infomøder på nedenstående datoer:

Torsdag den 18. januar 2024 kl. 13.00 – 14.00
Tirsdag den 30. januar 2024 kl. 16.00 – 17.00
Tilmelding sker via infomøder om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern.

Kontakt og ansættelsesvilkår


Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 4. februar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 8-10.

Du kan læse mere om Skatteankestyrelsen på vores hjemmeside, og hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte Christina Rytved på telefon 33 76 08 62 eller mail [email protected]

Der kan indgå en mindre personligheds- og logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen, som blot er et samtaleværktøj, hvor der ikke er nogle rigtige eller forkerte svar. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.

Startdatoen er pr. 1. september 2024.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Thomas B. Thriges Gade 44-48, 5000 Odense.

Om Skatteankestyrelsen


Skatteankestyrelsen behandler klager over skat og vurdering. Vores opgave er at sikre korrekte, uafhængige og forståelige afgørelser til rette tid. Vi er et fælles sekretariat for Landsskatteretten og skatteankenævnene, vurderingsankenævnene og motorankenævnene, som træffer den endelige afgørelse i de fleste sager.

Vi har medarbejdere fordelt på kontorer i Aalborg, Silkeborg, Odense og København.

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Odense

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Odense over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 3
13. april 2024 3

Værd at vide når du søger job som kontorassistent i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.