Eventkoordinator til events for international studerende (studiejob)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Vil du have et relevant studiejob, hvor du får mulighed til at bygge en portefølje af relevante events op målrettet vores internationale medlemmer? Og vil du samtidig være en del af et socialt netværk, der kan give dig masser af ny viden og spændende oplevelser?

Velkommen til IDA

Lad os være hudløst ærlige: Fagforeninger kan lynhurtig fremstå som et levn fra en svunden tid, fyldt med mølædte faner, knastørre taler og en støvet samling bannerførere – ikke ligefrem noget, der får pulsen op.

Men bare rolig – vi er faktisk slet ikke så grå, for vi er studerende ligesom dig. Og vi synes det ret fedt at repræsentere en medlemsforening, der tilbyder gratis indboforsikring, webinarer om genbrug, saunagus, podcast om studielivet og meget mere.

Du har ansvaret for at skabe en god medlemsoplevelse for internationale medlemmer

Som international eventkoordinator skal du være med til at videreudvikle vores store portefølje af events. Vores internationale medlemssegment er i vækst, så vi har brug for at udvikle vores eventportefølje så vi imødekommer internationale studerendes behov, ambitioner og ønsker. Det kan eksempelvis være sociale events hvor de kan møde nye venner, webinarer om SU-regler og forskudsopgørelser på SKAT eller noget helt tredje.

Derudover vil du i rollen få konkret erfaring med blandt andet:

  • Behovsafdækning og målgruppeanalyse: Vi skal opbygge viden om internationale studerende, deres behov og hvordan vi kan understøtte dem som studiemedlemmer.
  • Eventplanlægning og research: Planlægning, indgåelse af aftaler og koordinering af det lavpraktiske arbejde forbundet med events. Derudover skal der researches på leverandører, oplægsholdere og lokaler for at skabe de bedst mulige events.
  • Økonomistyring: når du skal være med til at sætte og sikre budgetter i forbindelse med planlægning og afholdelse af events.
  • Kommunikation og markedsføring: når du skal sikre en effektiv og målrettet kommunikation af events til den rette målgruppe.

Da en stor del af vores internationale medlemmer studerer på DTU, vil det være en fordel, hvis du har tilknytning til universitetet som studerende.

Et socialt netværk

Du bliver en del af vores event team i København, hvor du får kollegaer der huserer på og omkring Københavns Universitet samt på DTU i Lyngby og Ballerup. Arbejdsstedet er primært DTU Lyngby og i København.

Udover, at vi selvfølgelig sætter dig godt ind i dine nye opgaver, så bliver du en del af et stort netværk på 40 studieambassadører og teamkoordinatorer, der forgrener sig i hele Danmark fra Aalborg Universitet i Esbjerg til IT-universitetet i København.

Vi samles 2 gange om året til seminarier, hvor vi deler viden, succeser og lære nyt – og til sidst, ja, så swiper vi selvfølgelig guldkortet i byen, når vi er færdige med dagens strabadser. Når vi mødes om end det er seminar, teammøde, træning eller udvikling foregår det på dansk.

Vil du være vores nye internationale eventkoordinator?

Så send din ansøgning allerede i dag.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Event Teamleder Mikkel Sandal Strange på mail [email protected] eller telefon 27 43 61 16.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i København

    Fittingmodel - Part TimeInterested in fashion and looking for a student job? Samsøe Samsøe is currently looking for a fitting model for our menswear and womenswear collections. The job..
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder (praktik) i København

    Du vil under praktikforløbet blive en del af et stærkt team og få muligheden for at arbejde med en masse forskellige opgaver som kræver et kreativt sind, evnen til at arbejde selvstændigt og ordens..
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder (praktik) i København

    Er du studerende og brænder for at skabe mindeværdige gæsteoplevelser og service i et spændende og travlt miljø? Så er det måske dig, vi leder efter til vores team i Salg og Kundeoplevelse. Vi søge..
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i København

    For English see below Søndag den 25. og mandag den 26. august 2024 vil der blive afholdt konkurrence om en ledig stilling som koncertmester i Det Kongelige Kapel. Chefdirigent Marie Jacquot. .
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1