Videotilrettelægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Er du genial til at producere videomateriale, og brænder du for at bruge dine evner på formidling til undervisning? Eller er du en blændende underviser, der er interesseret i de muligheder, der ligger i digitale undervisningsformater? Så kan du måske blive vores nye tilrettelægger.

Kuben på Syddansk Universitet er en intern produktionsafdeling, der skaber læringsvideoer, undervisningspodcast, konferencebidrag og video-pitches til fondsansøgninger. Vi streamer også konferencer og laver live-gennemstillinger til tv og radio.

I dag er vi to fuldtidsansatte med en baggrund i video og lyd. Vi har brug for at fordoble vores kapacitet. Samtidig med at vi producerer, sørger vi også for at have tid til udvikling af nye løsninger – for vi møder hele tiden nye behov hos vores forsker- og undervisningskolleger.

Om stillingen

Som videotilrettelægger bliver dine vigtigste opgaver at:

  • Redigere video i samarbejde med underviseren/forskeren og/eller en producent
  • Optage video i et af vores studier eller on location
  • Udforme manus i samarbejde med underviseren

Ved siden af produktionen skal du også være med til at udvikle formater og vores produktionsmetoder. Vi sørger for at have tid til udvikling af nye løsninger.

Vores produktioner skabes med den enkelte underviser eller forsker. Vi har rygende travlt, da mange vil bruge mulighederne i video og lyd i deres undervisning.

Selv om vi i teamet arbejder meget sammen, så skal du kunne arbejde alene og som hovedansvarlig overfor aftageren.

Videoredigering foregår i Davinci Resolve, og du skal derfor arbejde inden for denne platform. Er du vant til at redigere i et andet program, kan vi sørge for uddannelse i Resolve.

Om dig

Din baggrund kan være:

  • Klipper
  • Videofotograf
  • Journalist – med VJ-erfaring
  • Underviser med erfaring i at producere egne videoer

Det kan være, du er rutineret. Det kan også være, du er forholdsvis ny på jobmarkedet. Det vigtigste er, at du kan være en solid samarbejdspartner for en underviser, skrive et skarpt manus i mundtligt sprog på dansk og engelsk. Du skal også tænke i pædagogik og orienteret mod modtageren.

Du skal desuden have lyst til samarbejde med de meget forskellige fagligheder, der er på et universitet. Det er også vigtigt, at du kan arbejde med drift og udvikling på samme tid. Vi innoverer gennem drift.

Du behøver ikke at have styr på hele produktionsprocessen fra manus til aflevering, som vi har skitseret i ”Om stillingen”. Men du skal som minimum være stærk indenfor et af elementerne.

Om os

Syddansk Universitet har store ambitioner om, hvordan vi kan bruge digitalisering til at sikre tidssvarende undervisning. Det gælder både på vores dagstudier og på efter- og videreuddannelsesområdet, hvor vi de kommende år skal udvide brugen af digitale medier.

Overordnet vil SDU bruge, udvikle og forme de digitale muligheder, der kan skabe værdi for vores ansatte og studerende – i sidste ende samfundet.

Kuben er forankret som team i SDU Digital, der er omdrejningspunkt for universitetets arbejde med digitalisering. Du bliver kollega med tre andre i teamet.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Du har mulighed for at forhandle tillæg på baggrund af erfaring og kompetencer.

Der er tale om en fast stilling. Du må gerne være freelancer og have din egen virksomhed ved siden af, og være ansat hos os ned til 18,5 timer om ugen. Det vil dog være vigtigt for os, at du kan møde på arbejde på de samme hverdage hver uge.

Arbejdssted er SDU’s campus i Odense.

Sådan søger du

Vi skal have din ansøgning senest den 25. februar 2024 kl. 23.59.59.

Der vil blive afholdt 1. samtale den 5/6 marts 2024. 2. samtale aftales efterfølgende.

Hvis du er interesseret og har spørgsmål, kan du kontakte teamleder Karsten Prinds (6052 3430) eller producent Nis Boye Rasmussen (2871 7048).

Det er vigtigt, at du i ansøgningen skriver, om du er interesseret i en fuldtids- eller deltidsstilling.

Tiltrædelse 1. maj 2024 eller snarest muligt.

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Odense M
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder (freelance) i Hele Danmark

    Kære Jobsøgende! Vi leder efter dygtige unge kvinder i alderen 18-25 til at blive ambassadører for vores smykke- og skønhedsprodukter.Vi er meget interesserede i at lære dig bedre at kende .
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Hele Danmark

    Videographer at new Human-Centered social media startup LifeBonder Remote Part-timeInternship Salary Unpaid At Lifebonder..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Odense C

    Vi søger en ny dirigent fra august 2024, da vores nuværende dirigent Frede har valgt at fokusere på sin lovende karriere som jazzpianist. I [xxxxx] er vi 28 sangerinder fordelt på fire stemmeg..
    • Kreativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Odense C

    Fredens Kirke på Skibhusvej har en stilling ledig som Korsanger - tenorI Fredens Kirke på Skibhusvej synger koret motet hver søndag og helligdage. Koret består af SSATTB. Vi mødes en time før t..
    • Kreativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0