Projekteringsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

H. Skjøde Knudsen A/S – i daglig tale Skjøde – har en mangeårig erfaring i hele Danmark med udviklingsopgaver og totalentrepriseprojekter. Ejerkredsen er samtidigt en del af ledelsen, hvilket giver en hurtig og smidig beslutningsproces med dynamik i dagligdagen. ”Frihed under ansvar” er et grundelement i Skjødes virke og for den enkelte.

BAGGRUND
Skjøde er en projekt- og arealudviklende entreprenør der løser projekter i både egne arealudviklingsselskaber og i tæt samarbejde med eksterne investorer og strategiske partnerskaber. Projekterne er alsidige og strækker sig fra mindre erhvervsbyggerier og plejehjem til større areal-, og konverteringsprojekter. Særligt har udvikling og opførelse af bydelen Gartnerbyen i Odense, været med til at styrke den professionelle tilgang til projektudvikling. Ansvarlighed, miljø og klimapåvirkeringer er i stor udvikling med interne studier udført i praksis på byggepladserne og med øget fokus på mere miljørigtige materialevalg.

JOBBESKRIVELSE
Stillingen er i vores tekniske afdeling med reference til afdelingschef Kristian Kronsbjerg og du vil indgå i et stærkt team med en bred faglig viden og stærke byggetekniske kompetencer. Du vil udføre projekteringsledelse i totalentrepriser sammen med projektteamet inden for boligbyggeri, samt offentlig og almene projekter. Du vil i kontakt med bygherrerådgiver og øvrige rådgivere deltage/afholde projekteringsmøder, projektgennemgangsmøder og evalueringsmøder. Du deltager tidlig i processen på nye sager fra salg og udvikling – ligesom du bistår ved aftalerne med rådgivere og underentreprenører. Du vil ligeledes supportere de udførende kolleger med teknisk assistance. Med indsigt og erfaring får du også et naturligt medansvar for den fortsatte udbygning af virksomhedens standarder, processer og rutiner i forhold til fremtidens byggeprojekter.

FAGLIG PROFIL
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra lignende stilling – enten hos en rådgivende ingeniør, arkitekt, en bygherre eller en entreprenør. Du har en grundig byggeteknisk baggrund – er bred faglig funderet – gerne håndværksmæssig uddannet suppleret med en bygningskonstruktør-/ingeniøruddannelse.
Du har

  • Et stort overblik og kan overskue hele byggefasen og være hjemme i byggeriets faser.
  • Indsigt og viden om den grønne dagsorden i byggeriet – hvor fokus på bæredygtighed er afgørende grundvilkår.
  • En bred byggeteknisk viden og en stor lovgivningsmæssig indsigt.
  • Arbejder målrettet og struktureret – sikrer at projekteringen overholder de aftalte tidsterminer.
  • Har økonomisk forståelse.
  • Styr på projekteringen – som forløber inden for den aftalte kvalitet og økonomi.
  • Flair for og fremmer de optimale løsninger og udførelsesmetoder.
  • Erfaring med Autocad og Revit.
  • Gerne DGNB-konsulent, erfaring med Svanemærkning, DGNB mm.
  • Gerne erfaring med Livscyklus analyser (LCA-beregninger)

PERSONLIG PROFIL
Du er energisk, dynamisk og smitter med dit vindende humør. Dit engagement og faglige fundament skaber respekt omkring din person og dit arbejde. Du er en stærk organisator, som selv under pres formår at have øje for de mindste detaljer uden at miste overblikket.
Du trives med flere bolde i luften – højt arbejdstempo, og du er god til at ”følge sagerne til dørs”. Du er ærekær og struktureret – tænker helheder og udfordrer gerne på den gode måde. Din erfaring med faglig sparring og konstruktiv / løsningsorienteret adfærd – intern som ekstern – sikrer dig en relevant indflydelse i dagligdagen.
Du er bevidst om værdien af et konstruktivt samspil med de øvrige funktioner i virksomheden. Du er god til både mundtlig og skriftlig kommunikation.

VI TILBYDER
H. Skjøde Knudsen A/S er en virksomhed med visioner for fremtiden og et mål om at være kundens foretrukne samarbejdspartner. Hverdagen byder på et ambitiøst arbejdsmiljø med stor variation i opgavernes art. Vi har en åben og uformel omgangstone med korte beslutningsveje. Vi tilbyder en attraktiv stilling med mange gode udfordringer både fagligt og personligt. Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse, personlig udvikling og karriere. Primært arbejdssted på hovedkontoret i Odense (Blækhatten 27, Odense SØ).

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår H. Skjøde Knudsen A/S ved denne rekrutteringsopgave. H. Skjøde Knudsen A/S vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SØ
  • Tirsdag den 13. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Solid byggevirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at være..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Kan du have mange bolde i luften og gribe dem alle? Har du en solid teknisk baggrund? Og vil du med på holdet hos én af Danmarks største varmeforsyninger med fuld fart på den grønne omstilling?.
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you passionate about project management and building relationships across the organisation? Are you interested in being a part of something bigger than yourself and contributing to the health o..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 5
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 4
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3