Koordinator med ledelsesansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Koordinator med ledelsesansvar til kirken i Hinnerup

Mange børnefamilier, spændende aktiviteter, et aktivt lokalsamfund og et udviklingsorienteret menighedsråd gør, at kirken i Hinnerup (Grundfør-Haldum-Vitten pastorat) søger en koordinator med ledelsesansvar. Du skal være kittet i organisationen, hvor du med ledelsesmæssig kompetence og synlighed bidrager til organisationens trivsel. Med reference til menighedsrådet indgår du i et ledelsesteam med kontorleder og ledende graver og samarbejder med menighedens fire præster.

Stillingen indbefatter ledelses- og personaleansvar for organist, kirkemusiker, kirkesanger, kirke- og kulturmedarbejdere og deltidsansatte. En væsentlig opgave for dig er koordinering af de kirkelige aktiviteter. En anden væsentlig opgave er styrkelse af HR-aktiviteter og arbejdsmiljø i hele organisationen, mens en tredje er et tæt samarbejde med menighedsrådets formandskab. Ud over kirkens egne ansatte er der et ønske om, at du kan bidrage til at styrke arbejdet med organisering af de frivillige i kirken.

Du lander i et område med vækst. Vi er en progressiv forstadskirke i udvikling med mange unge familier. Der er et højt aktivitetsniveau i sognene og mange organiserede frivillige yder en stor indsats i by og kirke. Der er god opbakning til de forskellige gudstjenester og aktiviteterne i Sognegården i Hinnerup. Arbejdstiden ligger af og til om aftenen. Vi har et nært og godt samarbejde med Søften-Foldby pastorat. Begge pastorater er fælles om et udviklingstiltag for unge familier.

Vi har en dedikeret og homogen medarbejderstab, der skaber en rar arbejdsplads. Du kommer til at arbejde i et team af dygtige, erfarne og idèrige kolleger, som ønsker at arbejde sammen om opgaverne. De fysiske rammer for samarbejdet er optimale både med de tre kirker, kirkekontoret i Grundfør og sognegården i hjertet af Hinnerup, bygget i 2013.

Vi søger en koordinator med ledelsesansvar, der kan se sig selv i vores rammer og er god til at skabe relationer.

Vi forventer, du:

  • bringer dig selv i spil som en leder, der kan styre, prioritere og sætte retning i en hverdag med stor kompleksitet
  • samarbejder tæt med øvrige ledere og præster
  • har det overordnede overblik og koordinerer opgaver for kirkens ansatte
  • tilrettelægger rekruttering, ansættelser, ferieplanlægning og arbejdsbeskrivelser
  • forbereder og er referent på bl.a. forretningsudvalgs- og menighedsrådsmøder i samarbejde med formandskabet for menighedsrådet
  • leder og motiverer ansatte og er med til at sikre et godt arbejdsmiljø med trivsel
  • er HR kyndig og har dokumenteret erfaring med folkekirkeligt administrativt arbejde, bl.a. regler/overenskomster ved ansættelse, ferie, sygdom m.v.
  • har stærke kommunikative færdigheder og solide samarbejdsevner
  • har indsigt i folkekirkens organisatoriske opbygning og forståelse for samspillet med andre sogne og provstiet

Du har gennemført eller er igang med en lederuddannelse.

Vi kan tilbyde:

  • et meningsfyldt job med kolleger og frivillige til gavn for kirkens brugere
  • en fuldtidsstilling med løn og ansættelse efter overenskomsten
  • et aktivt og udviklingsorienteret menighedsråd
  • samarbejde med dygtige præster, der fungerer som et team
  • en organisation med vægt på intern og ekstern kommunikation
  • et ugentligt kalendermøde for alle medarbejdere
  • et ugentligt liv- og vækstmøde, hvor præsterne deltager som team
  • en arbejdsplads med humor og højt til himlen
  • en kirkeorganisation med klimaindsats

Om pastoratet

Kirken i Hinnerup består af Grundfør, Haldum og Vitten sogne og er et pastorat i Favrskov provsti. Der er tre kirker: Grundfør Kirke, Haldum Kirke og Vitten Kirke, alle fra 1100 tallet.

Grundfør og Haldum sogne er nogenlunde af samme befolkningstørrelse, mens Vitten er et mindre landsbysogn. Der er ansat 4 præster og 12 medarbejdere med andre funktioner.

I pastoratet bor der pr. 1. januar 2023 ialt 9703 indbyggere, hvoraf de 7850 er medlemmer af folkekirken (81%). Favrskov kommune har folkeskoler, friskoler og dagindstitutioner. Der er et mangfoldigt kulturliv, gode tog- og busforbindelser og mange fine steder at bosætte sig.

Du kan læse mere om hele jobopslaget og Kirken i Hinnerup på: www.kirkenihinnerup.net Din daglige arbejdsplads bliver kirkekontoret, skolestien 2, Grundfør - tæt ved Grundfør kirke.

Løn:

Ansættelsen vil være omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 - Centralorganisationen af 2010 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO 10 - Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgave som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke-kulturmedarbejder m.fl.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk. Den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne omfatter også denne stilling. Den gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start og efter aftale med menighedsrådet.

Menighedsrådets forslag til lønniveau er 423.836 årligt (nutidskroner) inkl. rådighedstillæg på kr. 35.931,04 og OK tillæg på 866,50 kr. Dertil kommer pensionsordning på 18% ialt kr. 506.128 kr.

Din Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og kirken i Hinnerup, er du velkommen til at kontakte Bent Engelbrecht, formand for Menighedsrådet på 20331989, [email protected]

Ansøgning med relevante bilag sendes senest fredag den 4. august pr. e-mail til: [email protected].

Ansættelsessamtaler forventes gennemført over to runder i uge 33 og uge 34. Imellem de to runder udarbejdes en personlighedsprofil.

Stillingen ønskes besat senest med start mandag 2. oktober 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Hinnerup
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Århus C

    En stilling som sognepræst i Tamdrup Pastorat, Horsens Provsti skal besættes midlertidigt ved konstitution.Stillingen er tidsbegrænset til perioden den 1. august 2024 til og med den 14. december .
    • Kulturmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Århus C

    Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Alderslyst Pastorat, Silkeborg Provsti er ledig til besættelse den 1. august 2024 eller snarest derefter.Stillingen er en fuldtidsstilling.Som ny .
    • Kulturmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Odder

    Organist/ kirkemusiker til FjordpastoratetDa vores organist igennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi en ny medarbejder 1. august eller snarest herefter.Brænder du for kirkemusik og..
    • Kulturmedarbejder
    • Odder
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Randers SØ

    Gravermedhjælper To stillinger som gravermedhjælper med kirketjeneste, ved Virring-Essenbæk-Årslev- Hørning kirkegårde, ”De Fire Sogne” sogn er ledig pr. 01.06. 2024 eller snarest derfefter..
    • Kulturmedarbejder
    • Randers SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0