Kirketjener

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

En af vores kirketjenere har valgt at søge nye udfordringer efter en lang årrække som kirketjener.

Skt. Nikolai Kirke, i Skt. Nikolai Sogn, søger derfor en ny kirketjener til vores kirketjenerteam. Tiltrædelse snarest muligt, dog senest 1. september 2023.

Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit.

Vi er et stort, aktivt og levende by-sogn i Holbæk, som er ramme om mange kirkelige handlinger og mange forskellige aktiviteter. Sognet omfatter bl.a. Skt. Nikolai Kirke, Margrethe kapellet med over 360 kirkelige handlinger årligt og 3 store kirkegårde. Vores store sognehus huser vores aktive gruppe af præster og danner rammen om mange af sognets aktiviteter og mere end 150 konfirmander årligt, mens Sortebrødre klostret bl.a. rummer sognets aktive korarbejde.

Vi søger en mødestabil, samarbejdsorienteret og serviceminded kirketjener, der med et godt overblik kan prioritere opgaver i en omskiftelig hverdag. Du vil indgå i et kirketjenerteam bestående af 3 kirketjenere med kirketjenerforpligtelse i Skt. Nikolai Sogn. Teamet kirketjenere har hver især enkelte særlige ansvarsområder, men alle bidrager samtidig til løsning af både faste og varierende opgaver ved sognets forskellige lokationer.

Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag sammen med en mangfoldighed af gode og samarbejdsvillige kollegaer.

Kirketjenerteamets ansvarsområder og opgaver:

  • Facilitering i forbindelse med kirkelige handlinger og aktiviteter.
  • Rengøring, klargøring og oprydning af alle kirkens lokaler samt mindre praktiske vedligeholdelsesopgaver.
  • Praktiske og koordinerende opgaver ved arrangementer i samarbejde med de ansvarlige, fx i forbindelse med møder og konfirmandundervisning.
  • Indkøb og bestilling af varer til brug for kirkelige handlinger, øvrige aktiviteter i sognet og kirketjenerteamets daglige opgaver i øvrigt.

Kirketjeneren er ofte den person, som kirkens brugere møder som den første i forbindelse med kirkelige handlinger, og den sidste kontakt i forbindelse med næsten alle aktiviteter i kirken.

Som kirketjener er du en del af sognet kirketjenerteam, som også varetager de fleste af sognets interne servicefunktioner, herunder bl.a. rengøring, indkøb, opsætning af inventar, klargøring til møder og arrangementer samt mindre vedligeholdelsesopgaver mv. Det er derfor vigtigt, at du har en god fysik, gerne kombineret med et praktisk håndelag, og at du besidder et godt humør.

Vi søger en kirketjener, der tager ansvar og ser en stor værdi i at være repræsentant for kirken. Det indebærer bl.a.:

  • Du er i din funktion som kirketjener konstant ambassadør for kirken, og det falder dig naturligt at være vært for kirkens gæster.
  • Du trives med at arbejde sammen med kollegaer, menighedsrådets engagerede medlemmer og sognets frivillige.
  • Ansvarlighed, fleksibilitet og selvstændighed er nøgleord i stillingen, hvor du selv er med til at sætte dit præg på dagligdagen gennem et struktureret og samvittighedsfuldt samarbejde.
  • Du er udadvendt, præsentabel og kan se dig selv som en del af kirkens værdigrundlag.
  • Det er ikke et krav, at du har kendskab til kirken, men det vil være en fordel.
  • Stillingen indeholder skiftende arbejdstider. Du er forpligtet til at deltage ved højtider i samarbejde med eller på skift med dine kollegaer, hvilket også indebærer weekend- og aftenarbejde.
  • Der er en fast ugentlig fridag, og du har som udgangspunkt en hel friweekend hver anden weekend.
  • Der er tale om et alsidigt job med stor fleksibilitet i den daglige arbejdstilrettelæggelse i tæt samarbejde med både dine to kirketjenerkolleger og dine øvrige kolleger.
  • Ansættelse sker ved Skt. Nikolai sogns menighedsråd beliggende 4300 Holbæk.
  • Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.
  • Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.
  • Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start. Det er desuden et krav, at du gennemfører et stablerkurser efter tiltrædelse, hvis du ikke allerede har truckcertifikat eller stablerkursus, da der indgår opgaver med håndting af kister.
  • Årslønnen aftales indenfor intervallet 287.708,29 kr. – 370.993,22 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 287.708,29 kr. (nutidskroner).
  • Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 27.150,47 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 1.270,87 kr. (nutidskroner) pr. år.
  • Menighedsrådets forslag til lønniveau er 25.300 kr. pr. måned plus tillæg ved ansættelse på 37 timer (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Ansøgningen med relevante bilag sendes ved at bruge ansøgningsknappen nedenfor.

  • Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 18. juli 2023 kl. 12:00.
  • Ansættelsessamtaler forventes at finde sted løbende i ugerne 28 og 29 med evt. 2. samtalerunde i uge 30.
  • Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sognepræst og områdeleder Michael Rosendal på telefonnummer 2463 5529/mail [email protected] eller administrativ leder Henrik Gravesen på telefon 42300999.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Holbæk
  • Tirsdag den 18. juli 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1