Emdrup Kirke (Kbh. NV) søger to kirke-, kultur- og kommunikationsmedarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Efter 13 år har vores kirke- og kulturmedarbejder (sognemedhjælper) valgt at vende tilbage til sine jyske rødder.

Samtidig har vi fået en unik mulighed for at udvide vores personalegruppe, så vi nu kan have mere fokus på de unge voksne og kirkens kommunikation. Derfor har vi to stillinger på i alt 54 timer med tiltrædelse 1. december 2023 eller snarest derefter.

Vi forestiller os en timefordeling mellem de to stillinger på 37 og 17 timer eller 30 og 24 timer, men er åbne for en anden fordeling.

Stillingernes indhold og indbyrdes fordeling af timetal justeres i forhold til ansøgers ønsker, kvalifikationer og interesser. Du er derfor velkommen til at søge, hvad enten du ønsker fuldtid eller deltid.

Hvis du er interesseret i at arbejde med kirke- og kulturaktiviteter og/eller kommunikation så send os din ansøgning.

Om Emdrup Kirke

Emdrup Kirke er en moderne kirke fra 1961 med gode tilhørende sognelokaler og ligger i det naturskønne område nær ved Utterslev Mose i udkanten af Københavns Kommune. Vi er en aktiv menighed med mange aktiviteter for alle aldersgrupper. Kirken er et levende sted ugen igennem, hvor der er et godt fællesskab mellem medarbejdere, frivillige og menighedsrådet. Emdrup Kirkes vision er fællesskab med Gud og mennesker gennem bibel- og livsnær formidling og omsorg i og ud af fællesskabet.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet

Børn og familier

Det overordnede ansvar for og deltagelse i kirkens arbejde for børn og familier. Arbejdet består aktuelt af børnekirke under højmessens prædikendel, ugentlig legestue samt tilbud til juniorer. Derudover arrangeres i samarbejde med præsterne én pastagudstjeneste og én børnegudstjeneste pr. måned, samt 4 årlige familiegudstjenester. Deltagelse i menighedens fællesarrangementer bl.a. kirkelejr, adventsfrokost og fastelavnsfest. Desuden kontakt til og besøg på lokal børneinstitution.

Ungdom og unge voksne

Det overordnede ansvar for og deltagelse i kirkens arbejde for teenagere og unge voksne i samarbejde med kirkens deltidsansatte ungdomsmedarbejder og præsterne. Målet er at være en kirke i tiden for især den yngre generation, planlægge arrangementer for unge voksne, skabe netværk mellem kirke og unge, lytte og hjælpe unge til et bedre kendskab til kirken, kommunikere kirkens budskab på unges præmisser og engagere unge til kirkelige aktiviteter.

Seniorer

Planlægning og ledelse af kirkens tilbud til seniorer i form af sogneeftermiddage hver anden fredag, eftermiddagscafé hver anden uge og en årlig udflugt. Dertil medvirken i og udvikling af besøgstjenesten, samt tiltag til styrkelse af netværket mellem seniorerne.

Diakoni

Videreudvikling af kirkens diakonale indsats over for ovennævnte målgrupper i samarbejde med menighedsplejen og kirkens ansatte og frivillige.

Ledelse af frivillige

Koordinering og ledelse af frivillige medarbejdere.

Kommunikation

Videreudvikle og være primusmotor i kirkens eksterne kommunikation. Ansvar for implementering af kirkens kommunikationsstrategi. Opdatere kirkens hjemmeside og sociale medier. Være med til at udarbejde kirkeblad og nyhedsbreve. Udarbejde flyers, foldere, plakater o.l. Varetage presseopgaver. Tage billeder af kirkens aktiviteter. Sparring med og undervisning af andre medarbejdere om kommunikation og PR.

Derudover er vi interesserede i at høre, hvad du brænder for at arbejde med. Vi leder efter to medarbejdere, som kan arbejde selvstændigt og som har lyst til at være med til at skabe og udvikle stillingerne som kirke- og kulturmedarbejdere hos os.

Hos os får du:

  • Et godt arbejdsmiljø med vægt på samarbejde, feedback og fællesskab.
  • Et job med stor fleksibilitet og ansvar for at planlægge din arbejdsdag og arbejdstid. Du skal dog være indstillet på at arbejde på forskellige tidspunkter, herunder aften- og weekender.
  • Et engageret team med en humoristisk stemning og en uformel omgangstone.
  • En stilling med gode muligheder for at præge dine arbejdsopgaver m.m.

Vigtige kvalifikationer

  • har et godt kendskab til kristendommen og kan videreformidle den.
  • du kan arbejde loyalt over for Emdrup Kirkes visioner.
  • besidder pædagogisk viden og kompetencer.
  • gode evner til skriftlig og visuel kommunikation
  • har relevant uddannelse (fx 3-K uddannelsen, diakonuddannelse, lærer, pædagog, kommunikationsuddannelse) eller anden relevant erfaring.
  • gerne erfaringer fra kirkeligt børne- og ungdomsarbejde.
  • god til at samarbejde med frivillige og kolleger, men også kan arbejde selvstændigt og struktureret.
  • imødekommende og relationsskabende.

Har du spørgsmål, kan du kontakte sognepræst Jóannis Fonsdal på tlf. 24662253, e-mail: [email protected] eller kordegn og daglig leder Christian Riis Bentzen på tlf. 39675618, e-mail: [email protected]

Du kan læse mere om Emdrup Kirke på www.emdrupkirke.dk

Ansættelse sker ved Emdrup Sogns Menighedsråd beliggende i Københavns Kommune.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er uddannelseskrav til stillingen. Se § 14 og 15 i Cirkulære nr. 10001 af 12/11 2019.

Det er en betingelse, at den obligatoriske grunduddannelse for sognemedhjælpere / kirke- og kulturmedarbejdere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start, medmindre du i kraft af din hidtidige uddannelse opfylder uddannelseskravet.

Medarbejdere, der ikke opfylder uddannelseskrav og ikke har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 302.851,32 kr. – 401.278,12 kr.(nutidskroner). Fikspunktet er 317.994,35 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 33.273,76 kr. (nutidskroner).

Medarbejdere, der opfylder uddannelseskrav eller har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 317.994,35 kr. – 454.276,98 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 333.136,22 kr.(nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 33.273,76 kr. (nutidskroner).

OK tillæg på 924,27 kr. (nutidskroner) pr. år.

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Kirkekultur.nu

Ansættelse sker med tre måneders prøvetid.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til [email protected].

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 16. november 2023.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 22. og 23. november 2023.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer samt børneattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • København NV
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i København

    Vi forventer, at du kommer med flere års erfaring fra en lignende stilling som kordegn, ligesom du er uddannet kordegn og samtidig har sans for at løse kommunikationsopgaver og flair for god servic..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder (studiejob) i København

    Er du interesseret i udvikling, katastrofehjælp og samarbejdet med donorer og partnere for at mobilisere ressourcer til at bekæmpe fattigdom? Og kunne du tænke dig at blive del af en organisation d..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København K

    Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Tårnby Pastorat, Amagerland Provsti er ledig til besættelse snarest muligt.Til stillingen er knyttet en forpligtelse som kirkebogsfører og begravels..
    • Kulturmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1