Kirkemusiker til Institution Københavns Fængsler i [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du stærke klaver- og sangfærdigheder og lyst til at lede fangekoret på Københavns Fængsler, så har vi denne spændende deltidsstilling, som du kan søge.

Kirkemusiker til Københavns Fængsler
Københavns Fængsler søger ny kirkemusiker på deltid til vores to kirker i henholdsvis Vestre Fængsel og i Blegdamsvejens Arrest.

Københavns Fængslers kirker er en central del af den gejstlige betjening af indsatte. Ud over præster er der til den samlede gejstlige betjening på fast basis tilknyttet en imam og en katolsk medarbejder. Der er i alt syv personer tilknyttet den gejstlige betjening af de indsatte.

Om stillingen
Stillingen som kirkemusiker omhandler alle kirkelige handlinger i fængslet. Det vil sige uden for højtiderne, to højmesser hver søndag – én i hvert fængsel – samt i meget begrænset omfang dåb og bryllupper.

Herudover er kirkemusikeren korleder for fængslernes fangekor og i denne egenskab ansvarlig for korprøver ved gudstjenester samt særskilt ugentlig korprøve for koret i Vestre Fængsel. Hertil vil der være mulighed for at afholde diverse arrangementer i kirken, f.eks. koncerter. Der vil endvidere være noget administrativt arbejde i forbindelse med afholdelse af korprøver og gudstjenester.

Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med Københavns Fængslers præster.

Du refererer til lederen af forkontoret på Københavns Fængsler.

Om dig
Vi søger en person, der har eller er i gang med at gennemføre en faglig musisk uddannelse. Du skal have stærke klaverfærdigheder, da ledelsen af fangekoret foregår ved klaveret, som også anvendes til den musikalske ledsagelse ved gudstjenesterne. Du skal desuden have sangfærdigheder på et niveau, så du kan synge til instruktion under korprøverne og som støtte for koret ved gudstjenesterne. Koret synger med mikrofoner, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til PA-udstyr og betjening af en mikser.

Vi lægger vægt på, at du har et positivt menneskesyn, at du har respekt for det enkelte menneske og interesse for det resocialiserende arbejde. Det er samtidig vigtigt, at du kan respektere et fast struktureret fængselsmiljø, hvor orden og sikkerhed er nøgleordene, og at du er indstillet på, at jobbet kræver forskellige sikkerheds- og risikovurderinger i løbet af din arbejdsdag.

Som person er du udadvendt, åben, tillidsvækkende og initiativrig. Du har gode samarbejdsevner og er psykisk robust. Du skal være god til at sætte grænser. Endvidere er du typen, der har et godt overblik og helhedssyn. Desuden er du i stand til at arbejde selvstændigt og tilrettelægge dine arbejdsopgaver.

Du vil umiddelbart efter ansættelse gennemgå en grundig sikkerhedsinstruktion i forhold til arbejdet med indsatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker på individuelle vilkår svarende til organisationsaftalen for kirkefunktionærer mv., men ikke på akademiske vilkår.

Stillingen er en deltidsstilling på 18 timer ugentligt.

Der er tale om en fast stilling til besættelse den 1. juli 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelsesstedet er Institution Københavns Fængsler, kriminalforsorgen Hovestaden.

Dit primære tjenestested vil være Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.

Om søndagen vil du desuden skulle afholde kor og deltage i gudstjenesten i Blegdamsvejens Arrest, Blegdamsvej 6A, 2100 København Ø.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 31. maj 2023.

Ansættelsessamtalerne forventes at foregå i uge 23 og 24.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fængselspræst Peter Walin på tlf. 72 55 53 90 eller sektionschef Gorm Østergaard Nielsen på tlf. 72 55 51 99.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • København SV
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder (praktik) i København

    Drømmer du om at arbejde hos en af Danmarksstørste nødhjælpsorganisationer og bruge dine kommunikationsværktøjer til at hjælpe mennesker i nød? Så er du måske vores kommende praktikant! Så er du må..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København

    Vi forventer, at du kommer med flere års erfaring fra en lignende stilling som kordegn, ligesom du er uddannet kordegn og samtidig har sans for at løse kommunikationsopgaver og flair for god servic..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København K

    Stillingen som overenskomstansat sognepræst (50%) i Aalholm Pastorat, Valby-Vanløse Provsti er ledig til besættelse snarest muligt.Stillingen er en deltidsstilling på 50%Som ny sognepræst får .
    • Kulturmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder (praktik) i København

    Are you interested in thematic areas around learning, advocacy, project work and community engagement? Would you like to be part of an international humanitarian and development organisation workin..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0