Barselsvikar til Nicolai Kultur– med et særligt fokus på børnekultur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Arbejdssted: Nicolai Kultur, Skolegade 2C, 6000 Kolding

Arbejdstid: 37 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i det daglige. Der må påregnes arbejdstid i weekender samt aftener.

Ansættelsestidspunkt: 1. marts eller snarest derefter – med ansættelse frem til udgangen af 2024.

Hvad kan vi tilbyde:

Nicolai Kultur søger en barselsvikar til en stilling som kulturformidler. Du bliver en del af et tæt team af 7 kompetente kolleger, med hver deres spidskompetence inden for kultur. Alle hjælper hinanden på tværs både med den daglige drift og med udvikling af Nicolai Kultur – og så har vi en stor opgave i at understøtte og samarbejde med andre aktører i Nicolai og i hele Kolding – lige fra foreninger og ildsjæle til kulturinstitutioner og skoler.

Vores børnekulturhus Nicolai for børn bliver dit særlige fokus. Du skal være med til at sikre, at vi kan tilbyde kreative workshops og aktiviteter proppet med æstetiske læringsprocesser til både skoler, daginstitutioner og private besøgende.

Det indebærer blandt andet at du står for at koordinere og tage initiativ til kunstnerdrevne workshops. Desuden skal du være i huset i dele af åbningstiden, sikre bemanding – blandt andet med hjælp fra vores team af dygtige kulturassistenter - og stå for indkøb af materialer. Du får også budgetansvar for de ting, som du arbejder med.

Ved siden af opgaverne i børnekulturhuset får du til opgave at koordinere udstillinger i samråd med et frivilligt drevet kunstudvalg. Du får også ansvaret for afviklingen af Nicolai Kulturs årlige event Grundlovsdag for børn, som bliver til i et samarbejde med flere kommunale aktører.

Vi er et levende kulturhus i konstant udvikling og det betyder, at nye opgaver også kommer til ligesom du selv får mulighed for at sætte dit præg på Nicolai Kultur.

Hvem er vi?:

Nicolai Kultur er et kulturelt kraftcenter i hjertet af Kolding, som omfatter børnekulturhuset Nicolai for Børn, Værkstederne i Bygning 5, som vi driver i samarbejde med UngKolding, Udstillingslokalerne Nicolai Kunst & Design, koncertsalen Nicolai Scene, Gården, der samler hele komplekset og Legeparken, der drives i et samarbejde mellem Jobcenteret og Nicolai Kultur.

Vi bor i Nicolai, der består af 6000 m2 med kultur og oplevelser – byens mest charmerende oase (synes vi selv), som vi deler med Nicolai Biograf & Madbar og Kolding Stadsarkiv.

Kvalifikationer:

Du kommer måske med en baggrund i en humanistisk eller kunstnerisk uddannelse. For os er det ikke afgørende præcis hvilken uddannelse du har med, men det er vigtigt, at du har relevant erfaring, som du kan bringe i spil i Nicolai Kultur. Det kan fx være erfaring med kulturbranchen, kunstudstillinger, event-koordinering, æstetiske læreprocesser og kreative forløb med og for børn.

Vi har brug for en barselsvikar, som holder af at kommunikere og kan zoome ind og skabe gode relationer til en bred skare af relationer lige fra kunstnere til engagerede foreningsfolk. Det meste af det, vi laver, gør vi i samarbejde med andre. Vi forventer også, at du kan kommunikere skriftligt og for eksempel udarbejde aftaler med kunstnere og samarbejdspartnere.

Et kendskab til og et bredt netværk i den udøvende kreative branche er også en fordel.

Du skal have en interesse for at skabe indhold, der giver værdi, til vores børnekulturhus. I et lille kulturhus med en bred vifte af opgaver er det desuden et must at du kan arbejde struktureret og skifte fra overblik og koordinering af events til Excel-ark og praktiske opgaver. Vi går en del skridt dagligt og får talt med mange mennesker hver dag.

Om By- og fællesforvaltningen

Nicolai Kultur er en del af området Kultur og Event i By- og fællesforvaltningen. Her arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om Kolding Kommune
By- og Fællesforvaltningen er én af fire forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen "Kolding – sammen designer vi livet" og et mindset, vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Løn: I henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: Konstitueret leder Rikke Winther Revsholm på telefon 29605562.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen".
Ansøgningen skal vedlægges relevante uddannelsesbeviser samt dokumentation for relevant erfaring.

Ansøgningsfrist: 2. februar 2024.

Ansættelsessamtaler: Alle ansættelsessamtaler afholdes fredag 9. februar 2024.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d117a280)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Kolding
  • Fredag den 02. februar 2024

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Haderslev

    Menighedsrådet skriver i stillingsopslaget:Er du interesseret i at arbejde på kirkegården? Har du overblik, arbejder selvstændigt, er ansvarlig og har grønne fingre - så kan du være den vi søger..
    • Kulturmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Haderslev

    Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Burkal-Bylderup Pastorat, Aabenraa Provsti er ledig til besættelse den 1. august 2024.Læs menighedsrådets beskrivelse af sted og stilling ved at..
    • Kulturmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Haderslev

    Stillingen som overenskomstansat sognepræst i Sankt Marie Pastorat, Sønderborg Provsti er ledig til besættelse den 1. september 2024 eller snarest derefter.Stillingen er en deltidsstilling på 18,.
    • Kulturmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Haderslev

    Stillingen som overenskomstansat sognepræst i Sankt Marie Pastorat, Sønderborg Provsti er ledig til besættelse den 1. september 2024 eller snarest derefter.Stillingen er en deltidsstilling på 18,.
    • Kulturmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3