Organist til Hammer og Vester Egesborg Kirker søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

En stilling som organist ved Hammer og Vester Egesborg kirker er ledig og ønskes besat pr. 1. maj 2023 eller evt. senere efter aftale.

Stillingen er på 25 timer pr. uge og er en stilling med udviklingsmuligheder.

Vi søger en organist med kærlighed til orglet som instrument og med kendskab til og glæde ved kirkens musikalske og liturgiske tradition.

Du må også gerne sætte dig ved kirkernes el-klaver og spille på det, når salmevalget eller anledningen er til det.

Vi ønsker en organist, som ud over kirketjenesten kan oparbejde og forestå et stykke korarbejde i sognene. Vi ønsker en organist, der kan spille til fællessange ved foredragsarrangementer og lignende for dermed at dyrke og styrke fællessangen på egnen. Dertil kommer arbejdet med at arrangere ca. fire årlige koncerter i samarbejde med Pastoratets anden organist.

Hammer og Vester Egesborg Sogne ligger i en sangglad egn på Sydsjælland, og kirkerne bakkes op af en lille trofast skare, som sætter pris på musik og godt lune, Vi holder en god tone og kan lide at grine sammen. Og så er vi nysgerrige og åbne for ideer og projekter, som vores nye organist måtte have lyst til at sætte i søen.

Orglerne i vore to kirker er:

Hammer Kirke: Orgel bygget af Carsten Lund 2007. Det har 12 stemmer - 2 manualer og pedal.

Vester Egesborg Kirke: Orgel bygget af Jensen og Thomsen 1976. Det har 6 stemmer og anhangspedal.

Organisten skal varetage følgende hovedopgaver:

* Gudstjenester, kirkelige handlinger samt plejehjemsandagter

* Medvirke ved konfirmandundervisning efter aftale

* Koncerter og musikalske indslag

* Korarbejde med børn eller voksne efter ønske og muligheder

Vi ønsker, at du:

* er uddannet organist eller villig til at tage uddannelsen som kirkemusiker med orgel og korledelse

* har et godt humør

* er engageret og ansvarsbevidst

* er fleksibel og udadvendt

Ansøttelse sker ved Hammer - Vester Egesborg Sognes Menighedsråd, Byvej 17, Hammer, 4700 Næstved, som er en del af Fladså Pastorat. Organisten skal samarbejde med organisten i Næstelsø og Mogenstrup om afløsning i friweekender og ferier.

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 - Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 - Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 289.853,17 kr. - 423.630,94 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 297.284,95 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 22.341,85 kr. (nutidskroner).

OK tillæg på 963,99 kr. (nutidskroner).

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 323.491,82 kr. - 394.181,66 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 41.621,62 kr. - 64.643,93 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 312.149,65 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 327.963,60 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. Rådighedstillægget udgør årligt 37.652,25 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 4 eller flere kirker.

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sognepræst Helene Hansen på telefonnummer 21 46 13 30 eller mail [email protected].

Ansøgning med relevante bilag sendes til Hammer - Vester Egesborg Sognes Menighedsråd, Byvej 17, Hammer, 4700 Næstved, eller på mail til [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 16. april 2023. Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted i uge 17.

Menighedsrådet kan oplyse, alt der vil blive indhentet referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Næstved
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1