Customer Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Bliv en del af et ungt og fagligt stærkt team Hos Asetek er vi passionerede tech nørder og har stærke forbindelser til blandt andet Silicon Valley, Taiwan og Kina. Vi har bygget vores forretning omkring væskekøling af gaming PC’er og datacentre. Ligeledes er vi noteret på den stærke teknologibørs i Oslo.

Som vores nyeste medlem af Customer Support holdet bliver du en central del af vores team indenfor racer simulatorer, hvor ambitionen bl.a. er at lægge standarden for sim racing udstyr samt passionen for markedets bedste kundeservice. Vi har fokus på kvalitet både i vores produkter, og i sær vores kundeservice.

På vores hovedkvarter i Aalborg bliver du mødt af knap 80 engagerede og passionerede kolleger, som står klar til at byde dig og dine kompetencer velkommen med åbne arme. Vi er en passioneret flok, som tæller både marketing, R&D og Operations med flere.

Du kommer til at have din hverdag i vores marketingteam på ca. 9 mand. Du får travlt, men vi lover det bliver sjovt!

Skab markedets bedste kundeoplevelse Som vores nye Customer Support, skal du hjælpe os til at skabe en helhedsorienteret kundeoplevelse, hvor praktisk hjælp og personlighed går hånd i hånd.

Du bliver det primære kontaktpunkt gennem vores kundeservice-software Zendesk. Udover at klare de direkte henvendelser skal du også hjælpe kunderne til god selvhjælp ved at koordinere og opdatere intern samt ekstern videns base og supportrelateret indhold på vores hjemmeside (vi bruger WordPress).

Du bliver en nøgleperson for at Asetek leverer en integreret og fremragende kundeoplevelse for B2C-kunderne i vores SimSports-forretning. I tillæg til Zendesk, vil arbejdet også indebære at du er engageret og aktiv i vores communities på Discord og Facebook, svarer på spørgsmål, og er proaktiv og positiv.

Arbejdet vil også indebære at du kommer med til, eller er med til at organisere, events, både i Danmark og udlandet, med fokus på at skabe et godt community og kundekontakt.

Kvalifikationer
  • Har erfaring med at udvikle og eksekvere på god B2C-kundesupport
  • Er hjemmevant i processer, viden og værktøjer, når det kommer til retur og RMA
  • Taler og skriver engelsk flydende
  • Har erfaring fra et kundeservice-software som eksempelvis Zendesk
  • Har erfaring og en naturlig forståelse for software og troubleshooting
  • Teknisk erfaring er en fordel

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Gerne har erfaring eller interesse fra gaming, motorsport eller simulator sport
  • Har erfaring med service og support af internationale kunder
  • Forståelse for, hvad god kundeservice indebærer
  • Kan arbejde på tværs af digitale medier som en naturlig del af at møde kunderne, hvor de forventer at blive mødt (Bl.a. Discord og Facebook)

Vi tilbyder

Stillingen er en fastansættelse gerne med start sommer 2023. Løn er efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, faglig udvikling, sociale arrangementer og kantineordning.

Vores dagligdag er karakteriseret af en meget afslappet tilgang, med en åben og ærlig kommunikation. Vi er præget af et stærkt tech miljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden på tværs af hardware- og softwarefolk, og videns deler naturligt.

Vi har kontor i Aalborg Ø, et stenkast fra motorvej E45 og med god adgang til offentlig transport fra Aalborg C.

Interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som vores nye Customer Support med masser af ansvar? Så send en ansøgning og dit CV allerede i dag! Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat

Asetek er en børsnoteret teknologivirksomhed, og har i dag tre overordnede forretningsben. De tre forretningsben inkluderer vandkøling til gamere og PC-entusiaster, grønnere datacentre og ’Asetek SimSports’, som er hardware til racersimulatorer.

Vores spidskompetence består i at kombinere hardware, software og mekanik og derved danne grundlag for topperformance. Dét, samt vores værdier om Performance, Passion og Precision, kan du nu få chancen for at blive en del af.

Hos Asetek lægger vi vægt på at skabe en mangfoldig arbejdsplads. Mangfoldighed hos os betyder både køn, etnicitet, alder, religion og mere. Eksempelvis er kvinder underrepræsenterede hos os. Det er vi bevidste om, og vi opfordrer alle til at ansøge uanset baggrund.

Aseteks Persondatapolitik

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 30. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0