SkadechefSkadechef med salgskompetencer til Alka i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du erfaring med forsikring, salg og ledelse? Kan du sikre at vores skadeteam giver Danmarks bedste kundeoplevelse? Kunne du tænke dig at indgå i et unikt fællesskab i en virksomhed i udvikling? Så har du nu chancen for at blive en del af Alka!

Vi søger en skadechef, som leder for vores Indbo-team i vores Kundecenter i Århus. Du bliver ansvarlig for ca. 14 - 16 engagerede medarbejdere, der varetager skadebehandling og service-salg rundt om kunden.

Du vil have direkte reference til Head of Claims i Alka Forsikring Jesper Mundt Brockdorff, og du vil indgå i Alka Forsikrings Skadesledelse.

Om os | Vær med til at give Alkas kunder verdens bedste kundeoplevelse

Alka leverer i dag rigtigt gode digitale løsninger og er Danmarks absolut førende indenfor online salg af forsikringer. Samspillet mellem offline og online kanaler bliver vigtigere og vigtigere, og kunderne forventer, at de kan bevæge sig mellem kanalerne. Derudover forventer kunderne, at vi genkender dem og deres situation, så rådgivningen kan fortsætte, hvor den tidligere kanal slipper. Derfor er Alka kundecenter en helt central del af den gode kundeoplevelse, som Alka altid ønsker at levere til alle kunder.

Kundecentrets overordnede formål er at modtage skadesanmeldelser og skadebehandle ”end to end” på skadetyperne indbo og bil samt at levere salg og service til eksisterende og nye privatkunder både via chat og telefon.

Om jobbet | Ansvarlig for at levere Danmarks bedste kundeoplevelse

Som leder formår du at skabe en arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel gennem kontinuerlig positiv udvikling af kompetencer og et godt sammenhold på tværs. Samtidig vedligeholder du vores unikke performancekultur, hvor medarbejderne inspirerer hinanden dagligt til at realisere ambitiøse kunde- og forretningsmål.

Det er essentielt, at du tilpasser og udvikler dit teams kompetencer i forhold til både at behandle skader og have på fokus på salg samt på en stærk kundeoplevelse, ligesom medarbejderne understøtter den digitale udvikling og dermed kundernes bevægelser på tværs af kanaler. Endeligt er det vigtigt, at du udvikler og styrker rammerne for at motivere og fastholde medarbejderne i dit team i en kontrastfyldt hverdag, hvor salg og skade går hånd i hånd.

Du sikrer samtidig et godt samspil med Kundecentrets centrale Driftssupport-enhed og bidrager til den fortsatte udvikling af vores skadebehandling og salg samt service i Kundecentret. Derudover byder du ind, når det gælder forskellige opgaver i skadesgruppen fx i form af konkurrencer på tværs til teamdage for vores medarbejdere.

Om dig | Empatisk og motiverende leder

Du har en stærk evne til at skabe følgeskab. Du er lyttende, empatisk og god til at drive personlig udvikling af dine medarbejdere.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du går gerne selv forrest med træning og feedback
  • Du er igangsættende, fremadtænkende og entusiastisk
  • Du har stor forståelse for, hvordan man professionelt balancerer og styrer en effektiv drift af et kundecenter

Du har min. 2-4 års ledelseserfaring af kundevendte medarbejdere, og du har dokumenteret stærke resultater både i forhold til salgsmål, medarbejdertrivsel og kundemål. Du har forsikringsmæssig indsigt, og det er en fordel, at du har beskæftiget dig med salg og service tidligere. I stillingen vil du arbejde tæt sammen med hele ledergruppen i Kundecentret, og du vil bidrage positivt til ledergruppens udvikling og sammenhold.

Bliv en del af en stolt kultur med høj trivsel

Vi tilbyder en mulighed for at blive en del af en stærk kultur præget af stolthed og vilje til at levere gode kundeoplevelser, stærke forretningsmæssige resultater samtidig med, at vi sætter trivsel højt – både for vores kunder og medarbejdere. Enkelthed, mener vi, er nøglen til gode kundeoplevelser og en vigtig del af Alkas kultur.

På baggrund af dine erfaringer tilbydes du en attraktiv lønpakke bestående af fast løn, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v. samt løbende relevant kompetenceudvikling.

I Alka vil du blive udfordret af fantastisk dygtige kollegaer, og du vil få mulighed for kontinuerligt at udvikle dig. Du bliver del af et stærkt team i Alka, hvor alle forstår vigtigheden af et solidt samarbejde på tværs af Alka med et fælles mål om at levere Danmarks bedste kundeoplevelse.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til indholdet i stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Claims Jesper Mundt Brockdorff på tlf. 22 300 700.

Ansøgningsfrist d. 19. April 2023. Men send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtaler. Vi lukker annonceringen, når vi har fundet den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler. Lige nu leder vi efter de stærkeste sælgere til vores kontor i Kolding..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet: I stillingen vil du få ansvar for..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5