Digital Customer Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Går du op i kundepleje og forstår du at skabe glade kunder? Har du let til smil og formår at yde en ekstraordinær service selv i udfordrende situationer? Vi søger en dygtig og serviceminded Digital Customer Supporter til vores Digital Projects & Operations Team.

Velkommen til


Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

”Som Digital Customer Supporter kommer du til at sætte dit præg på kundeoplevelsen hos hummel, og du er en vigtig spiller i forhold til at sikre, at vores kunder ønsker at komme igen. Du bliver en del af et dygtigt team med masser af gå-på-mod og god energi,” udtaler Rikke Truelsen, Digital Projects & Operations Manager.

Du bliver en del af afdelingen Direct to Consumer, hvor vi sidder 35 medarbejdere. Her kommer du som Digital Customer Supporter til at sidde i teamet Digital Projects & Operations. I teamet får du 6 dygtige kollegaer, der alle brænder for at give vores kunder en god oplevelse. I teamet driver vi alt digitalt operations, samt leder alle digitale projekter i D2C.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder


Vi søger en engageret Digital Kundesupporter til at levere en ekstraordinært god kundeservice på både telefon og e-mail. Som vores nye medarbejder vil din primære opgave være at sikre, at vores online kunder fra vores egne webshops - hummel, newline, HALO, Astralis og Sometime Soon - får en fremragende oplevelse og føler sig velkomne til at vende tilbage. Derudover vil du også supportere vores partnere på marketplace som fx Zalando og Asos.

En væsentlig del af din rolle vil være at besvare forskellige henvendelser fra vores kunder. Du vil desuden arbejde med ordrehåndtering, herunder håndtering af reklamationer og koordinering af forsendelser i samarbejde med vores lager.

Vores nye holdspiller


Som vores nye holdspiller er det vigtigt, at du nyder at hjælpe vores kunder i enhver situation og udstråler en positiv og entusiastisk attitude. Vi lægger stor vægt på, at du er løsningsorienteret, både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og dine kolleger.

Du skal være i stand til at levere en fremragende kundeservice og trives i et dynamisk og teambaseret arbejdsmiljø. Evnen til at kommunikere klart og professionelt, både mundtligt og skriftligt, vil være afgørende for din succes i denne rolle.

Vi vil sætte pris på, hvis du opfylder følgende kvalifikationer:

  • Erfaring inden for kundeservice eller salgssupport.
  • Stærke kommunikationsevner på både dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
  • En kvalitetsbevidst tilgang - du forstår forskellen mellem en god og dårlig kundeoplevelse og finder tilfredsstillelse i at hjælpe andre.
  • Evnen til at arbejde struktureret og fuldføre opgaverne.
  • Evnen til at opretholde en positiv indstilling i en travl hverdag.
  • Ansvarsfuld tilgang til dine opgaver og villighed til at hjælpe med andre opgaver i teamet ved behov.

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 260 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv
  • Fleksible arbejdsforhold
  • Personaleforening med sjove indslag og spændende aktiviteter
  • Plads og muligheder for dem, der tør og vil
  • Højt til loftet og en uformel omgangstone

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 30. juni 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About hummel A/S


The story of hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up.
LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Århus C
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3