Buying Trainee - Footwear/Apparel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus C

Banker dit hjerte for udvikling og indkøb af varer? Drømmer du om at kickstarte din karriere i en international virksomhed, som er i vækst? Er du på udkig efter en elevplads, hvor du bliver udfordret og får masser af ansvar? Så har du nu en unik mulighed for at blive vores nye Buying Trainee på hummels hovedkontor i Aarhus C.

Velkommen til

Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

"Din 2-årige elevrejse hos hummel består af 1 år i vores indkøbsafdeling og 1 år i vores produktudviklingsteam. Det gør vi for at sikre, at du som elev opbygger kendskab og erfaring inden for hele vores supply chain. Du vil blive en del af et team med 17 dedikerede holdspillere med masser af energi, godt humør og en stor holdånd," udtaler Liv Nordtorp Frandsen, Head of Buying.


Dine arbejdsopgaver hos os


Som Buying Trainee hos hummel kommer du på en spændende 2-årig rejse, hvor dine opgaver udvikler sig i takt med din uddannelse. I din første del af din elevtid vil du tage del i vores centrale team for indkøb og CSR. Købmandskab, kvalitets- og leveringssikkerhed er vores succeskriterier, og vi motiveres af at opnå de bedste resultater. Derudover prioriterer vi sammenhold og sparring på tværs af afdelingen for at sikre, at alle på holdet kommer i mål med hverdagens opgaver. Det er derfor vigtigt, at du trives med en varieret og tempofyldt arbejdsdag.

Under din elevtid får du indblik i alt fra opstart af kollektioner, udvælgelse af leverandører, placering af indkøbsordre, opfølgning på selv samme samt dokumenthåndtering.

Øvrige arbejdsopgaver indebærer:

  • Ordrebehandling og placering hos leverandører
  • Dokumenthåndtering
  • Indhentninger af certifikater
  • Prisforhandling
  • Afsendelse af varer og prøvehåndtering
  • Udvælgelse af materialer

Vores nye holdspiller


Du skal naturligvis være klar til et to-årigt elevforløb, men det afgørende er din lyst til at arbejde, udfordre og udvikle dig inden for indkøb og produktudvikling. Vi vægter det højt, at du er en struktureret og ansvarsbevidst holdspiller som synes, at det er det bedste i verden, at få alle detaljer til at gå op i en højre enhed. Derfor beskriver du dig selv med ordene: ordensmenneske, overblikshoved og kvalitetsbevist. Arbejdsopgaverne kræver et køligt og struktureret overblik, et internationalt mindset og interesse for fremmede kulturer og handel, samt et ønske om at bidrage til det sociale i teamet.

Herudover kan du nikke genkendende til følgende:

  • Du har som minimum en eksamen fra HHX, HG, STX eller lignende uddannelse
  • Du har en passion for indkøbsopgaver, prisforhandling og Supply Chain
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du tør tage ejerskab over dine opgaver og går op i at levere god kvalitet
  • Du er god til dokumenthåndtering og logistik. Det er en fordel, ikke et krav
  • Du har flair for systematik og tal
  • Du har god forståelse for IT-systemer
  • En nautrlig interesse for produkter
  • Du har stærke formuleringsevner på både dansk og engelsk i både skrift og tale

Vi vil i rekrutteringsprocessen være på udkig efter to elever. Det første år har vi brug for 1 elev i vores Footwear team samt 1 elev i vores Apparel Cotton Team. I løbet af det første år vil det blive afklaret, hvilket kategori-team du vil være en del af på dit andet år. Vores kategori-teams er delt op i følgende kategorier: Pro Club, Sport, Lifestyle, HALO og Kids.

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 260 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus. Vi spiller på tværs i huset, og har en helt speciel stemning, hvor alle hilser på hinanden og har en god dialog.
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har fleksible arbejdsforhold, samtidig med at det er muligt at dyrke 1 times sport i arbejdstiden.
  • Mulighed for at styrke din værktøjskasse i forbindelse med din uddannelse.

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 30. juni 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist. Vi bestræber os på, at tiltrædelsen finder sted pr. 1. august 2023.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About hummel A/S

The story of hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up. LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Vi søger en engageret og initiativrig medarbejder til vores spændende kultur- og foredragsafdeling. Du vil få en central rolle i vores team og være ansvarlig for at planlægge og koordinere en bred .
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    <p>Har du erfaring med at projektere og idriftsætte elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 67
5. maj 2024 68
4. maj 2024 68
3. maj 2024 70
2. maj 2024 73
1. maj 2024 73
30. april 2024 72
29. april 2024 69
28. april 2024 72
27. april 2024 73
26. april 2024 73
25. april 2024 72
24. april 2024 73
23. april 2024 69
22. april 2024 73
21. april 2024 73
20. april 2024 73
19. april 2024 73
18. april 2024 74
17. april 2024 71
16. april 2024 74
15. april 2024 75
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 77
11. april 2024 74
10. april 2024 67
9. april 2024 63
8. april 2024 64
7. april 2024 64
6. april 2024 66