Head of Partner Privat, Tryg Privat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Leder af Partner Privat til Nordens største tryghedsskaber - En sjælden og helt unik karrieremulighed

Har du længe vidst, at du har talent for ledelse, og har du samtidig et særpræget og helt unikt forretningstalent inden for det kommercielle og finansielle område? Er du af natur drevet af salgsresultater, og har du stærk erfaring med at skabe udvikling og fremgang i et komplekst stakeholdermiljø? Hvis svarene er ja, så er det nu, du skal læse videre, da vi er på udkig efter en ny Leder til Partner Privat hos Tryg!

Om os | Partner Privat

I Partner Privat indgår og udvikler vi nogle af de største partnerskaber hos Tryg Privat, og vi er dermed ansvarlige for en meget betydelig andel af Trygs samlede forretning. Vi har partnerskaber med fagforeninger, virksomheder og organisationer omkring privatforsikringer til deres medlemmer og kunder.

I afdelingen bryster vi os af at være ambitiøse, samtidig med at vi har en uformel omgangstone. Vi stræber efter en kultur, hvor vi arbejder professionelt og struktureret med rum til at afprøve nye idéer og koncepter. Vi har en bred kontakt til hele forretningen, og vi lykkes i vores samarbejde ved at have gode relationer internt og eksternt.

Om dit nye job | Tag ansvaret | Skab udviklingen for hele værdikæden

Som Head of Partner vil du have omkring 15 medarbejdere i reference, bestående af erfarne partnerchefer og medarbejdere med kompetencer til at støtte partnerne og organisationen indenfor bl.a. strategi og marketing. Du vil indgå i et lederteam med lederen af FDM Forsikring og lederen for teamet af dedikerede partnerassurandører, og du vil referere til Partnerdirektør Frederik Harhoff. Sammen skal I fortsætte rejsen med at udvikle eksisterende partnerskaber og indgå nye partnerskaber, så vi kan fastholde vores position som Nordens største tryghedsskaber.

Som leder af Partner Privat bliver du ansvarlig for hele værdikæden af arbejdet med partnere, i samspil med medarbejderne i teamet, herunder alt fra dialogen med partnerne, forhandlinger, fastsættelse af målsætninger, drift og udarbejdelse af handlingsplaner for udvikling af aftalerne. Jobbet er placeret centralt i forretningen, så du kommer til at samarbejde med stort set alle områder af Tryg.

Bring din forretningsekspertise i spil og gå forrest sammen med dit Partnerteam, når I sammen skaber rammerne for morgendagens tryghed for mere end 200.000 kunder.

Om dig | Strategisk & Pragmatisk | Tillidsskabende leder

Vi søger en person, som har tung erfaring med at arbejde professionelt og systematisk med eksterne partnere. Du har formentlig en akademisk baggrund, og har under alle omstændigheder en dokumenteret erfaring med at opnå resultater ved at overføre strategi og analyse til praksis. Din erfaring kan f.eks. komme fra konsulentverdenen, fra den finansielle sektor, eller fra en helt anden branche, hvor du har fået erfaring med at arbejde med eksterne relationer på et højt niveau. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra forsikringsbranchen.

Som person er du motiveret af at gøre en forskel i dit arbejde. Du er drevet af at finde pragmatiske løsninger og prøve nye ting af – og du ved, at den tilgang også kan lede til fejl og anser det som en del af læringen. Du bliver forhåbentlig engageret af at høre, at der i afdelingen er en entreprenant kultur, selvom rollen er centralt placeret i Danmarks største forsikringsselskab.

Du skal evne at udfordre både dine interne og eksterne samarbejdspartnere. Med kontinuerligt fokus på innovation og problemløsning vil du løbende udvikle fremtidens partnerløsninger med stærkt fokus på kunder/medlemmer, blandt andet via digitalisering og brede værditilbud.

Du er en ambitiøs holdspiller, der kan motivere og sparre med de meget erfarne medarbejdere i teamet for at opnå resultater sammen. Personligt har du drive og energi til at overvinde modstand, fordi du er god til at forblive løsningsorienteret.

Du har muligvis allerede ledererfaring, eller måske er du ”spillende træner” og klar til at tage springet til dit første lederjob. Uanset din ledererfaring, så motiveres du af at coache kollegaer for at lykkes i fællesskab.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Partnerdirektør Frederik Harhoff på [email protected] eller +45 2054 2901.

Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale. Arbejdsstedet er i Ballerup, og tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgningsfristen er 11.04.2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler. Lige nu leder vi efter de stærkeste sælgere til vores kontor i Kolding..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet: I stillingen vil du få ansvar for..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 5