Erhvervskunderådgiver, Commercial Lines

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du erfaring med rådgivning og salg på telefon? Ønsker du at sikre at kunders forsikringsbehov er stillet, hvis uheldet en dag skulle være ude?

Nu har du mulighed for at skabe eller fortsætte din salgskarriere i rollen som Erhvervsrådgiver i Trygs erhvervsforretning Commercial Lines.

Om jobbet | Du giver kunderne de bedste kundeoplevelser

Med udgangspunkt i dine selvmotiverende arbejdstilgang, rådgiver du kunderne. Du bliver en del af en større afdeling, som har ansvaret for alle indgående opkald fra erhvervs- og landbrugskunder. Her tager du ansvar for deres forsikringsbehov og sørger for, at de er korrekt afdækket. Hvis kundens behov ikke er dækket, så sørger du for, at de bliver det – og at de samler både deres erhvervs- og privatforsikringer hos Tryg.

Få en udfordrende hverdag med salg og service i verdensklasse

De indgående opkald har førsteprioritet, og de kan være vidt forskellige. Dermed bliver du dagligt udfordret i dine opkald, og du kan ikke undgå at blive en dygtig rådgivende sælger. Derudover betjener vi også e-mail henvendelser fra kunderne.

Du kommer til at arbejde med mål for både salg, forsikringsgennemgang, digitale kunder og kundetilfredshed. – Og bare rolig, vi klæder dig selvfølgelig godt på til rollen. Du får et introforløb med undervisning, en buddy-ordning og masser af sparring med kolleger.

Om os | Vi hylder de bedste og fejrer succeserne

På kontoret i Ballerup er vi 3 teams af erhvervskunderådgivere - tilsammen er vi godt 60 medarbejdere. Her er konkurrenceånden og den gode stemning til at tage og føle på. Vi motiverer hinanden og når vores mål sammen. Vi afholder interne konkurrencer og gør meget ud at fejre vores mange succeshistorier i fællesskab.

Du vil få vagter i tidsrummet kl. 8-17 i hverdagene.

Hos os går høj faglighed og en sjov hverdag hånd i hånd

Har du ambitioner og lyst til nye udfordringer, så er der masser af muligheder hos os – Du bliver f.eks. tilbudt at komme på forsikringsuddannelsen, ligesom vi tilbyder en masse intern træning. Vi hjælper hinanden og skaber fantastiske resultater, samtidig med at vi har det sjovt.

Om dig | Sulten sælger med sans for den gode rådgivning

Du har først og fremmest salgsgehør, og kan sætte dig i kundens sted og rådgive korrekt – hver eneste gang. Du brænder for den gode samtale med vores kunder og er drevet af at nå dine mål.

Har du allerede et solidt kendskab til forsikringsbranchen, er det en fordel, men det er ikke et krav. Din baggrund er ikke afgørende, men vi ser helst, at du har erfaring med telefonsalg fra f.eks. et kontaktcenter. Vigtigst er at du har lyst til at blive ekspert på forsikringsområdet.

Du trives i et arbejdsmiljø med fart over feltet og bliver motiveret af interne konkurrencer, fordi du har et ønske om at være den bedste – og for at gøre en forskel for vores kunder.

Kan du se dig selv i ovenstående | Søg allerede i dag!

Vi har valgt at droppe den klassiske jobansøgning – i stedet bedes du besvare en række spørgsmål for at vi kan lærer dig bedre at kende ift. rollen.

Upload dit CV og svar på spørgsmålene. Vi forpligter os til en retfærdig og inkluderende rekrutteringsproces med lige muligheder for alle, vi opfordre derfor til at du undlade at tilføje et foto i dit CV.

Du kan forvente følgende trin i rekrutteringsproces:

  1. Vi laver løbende screening.
  2. De, som udvælges, vil blive inviteret til gruppeinterview i starten af marts.
  3. Gruppeinterviewet afholdes på vores kontor i Ballerup. Her ønsker vi at lære hinanden bedre at kende, og I skal i fællesskab løse en case – varigheden er ca. 2 timer.
  4. Inden gruppeinterviewet skal du løse en færdighedstest. Du får tilsendt et link på mail.
  5. I nogle tilfælde vil der være en 2. samtale efter gruppeinterview.
  6. Det rette match vil efterfølgende blive tilbudt ansættelse.
  7. Tiltrædelse i stillingen sker 1. maj 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef, Julian Silword Ford på tlf. 20 75 03 20.

Ansøg allerede i dag da vi løbende vurderer indkommende ansøgere, dog senest d. 3. marts 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne give rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at løse udfordringer og bruge dine kompetencer til at give kunderne den bedst mulige oplevelse? Brænder du for at yde dansk såvel som svensk kundeservice i topklasse og for at give kunderne en sublim service?
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Storkøbenhavn

    Vi søger en Boligforeningssupportervikar eller en studentermedhjælper, der brænder for at supportere vores Boligforeningsrådgivere og servicere og betjene boligforeninger. Vikariatet løber i peri..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
1. juni 2024 11
31. maj 2024 12
30. maj 2024 12
29. maj 2024 12
28. maj 2024 12
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 11
22. maj 2024 11
21. maj 2024 12
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 11
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8