Business Supporter til Global Digital Products and Services

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 50977
Time Type: Full Time

Kunne du tænke dig en stilling, hvor du ikke kun supporterer operationelt, men også understøtter vores strategiske arbejde? En stilling, hvor du kan være med til at opbygge markedsindsigter, analysere konkurrenter, drive projekter og danne det vigtige overblik over vores digitale produkter og strategi?

“Det er dit arbejde, der gør, at vi kan prioritere rigtigt mellem vores projekter og tage vores udvikling i den rigtige retning. Og så kan du også drive dine egne forbedringstiltag og projekter, der kan optimere vores produkter.” –Morten Petersen, Director of Global Products & Services

Vi definerer de globale processer og værktøjer

Du bliver en del af Global Products & Services med 11 kolleger, der er ansvarlige for forskellige services og værktøjer bag vores kundevendte applikationer til booking, ordrebehandling, fragtsporing, fakturering og meget mere.

De fleste i teamet er produktejere, som bruger meget af deres tid på at forstå forretningens behov, oversætte det til løsninger og sikre udvikling, der opfylder de behov. Det kræver tæt samarbejde og koordination af processer med mange kolleger på tværs af DSV for at få det til at lykkes – og det giver en særlig spændende kompleksitet for dem og for dig.

“Du får plads i Hedehusene, men dine kolleger er baseret i England, Tyskland, Frankrig og Danmark, og du skal samarbejde med kolleger fra hele verden.” – Morten

En koordinerende, procesorienteret og forretningsorienteret rolle

Din rolle som business supporter er på mange måde klassisk, da du først og fremmest supporterer teamet i deres daglige processer ved at koordinere, strømline og optimere dem, så dine kolleger kan arbejde så effektivt som muligt. Heriblandt varetager du også mange praktiske opgaver som at lave ugentlige rapporter, koordinere møder, udforme præsentationer og sikre, at vi overholder best practice undervejs.

Derudover har du mulighed for at komme helt tæt på vores strategi og forretning, da du også hjælper med at optimere og skabe gennemsigtighed i de processer og værktøjer, som teamet er ansvarlig for.

“Du er altså ikke kun med til at gøre en forskel for dine kolleger, men i sidste ende også for vores mange store og små kunder verden rundt, som er afhængige af vores applikationer.“ – Morten

Det gør du blandt andet ved at:

  • oprette og vedligeholde et katalog af applikationsværktøjer og services, så vi kan få overblik og binde dem op på vores overordnede strategi
  • opbygge, dokumentere og kommunikere markedsindsigter ved at analysere vores konkurrenter
  • facilitere og hjælpe med at drive projekter, fx når der skal udvikles nye værktøjer, eller eksisterende skal optimeres
  • udforme og beskrive best practice samt arbejdsprocesser for at sikre, at vi som et team arbejder effektivt.

Struktur, koordination og nysgerrighed

Vi leder efter dig, der ikke kun er god til at strukturere processer, men også har lyst til at drive dem og være det centrale bindeled mellem alle de involverede kolleger. Og så har du også en stor nysgerrighed for og interesse i at lære alt om vores interessenter og vores produkter, så du selv kan bidrage med viden og ideer til at optimere dem.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har erfaring fra en koordinerende stilling, potentielt inden for digital produktudvikling, digital marketing eller lignende – alternativt kan du komme med en tilsvarende uddannelse inden for forretningsledelse
  • har arbejdet inden for logistik, spedition, supply chain eller lignende
  • er komfortabel med at arbejde i PowerPoint
  • er flydende på Engelsk.

Kunne du tænke dig at vide mere?

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 75,000 employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.DSV.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Glostrup

    Vi søger lige nu en kunderådgiver til Fair Strøm, der vil blive en del af deres helt nye kundeserviceafdeling i Glostrup. Hos Fair Strøm arbejder de for at levere fair strøm til deres kunder, hvilk..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Brøndby

    Volkswagen Semler Finans er et joint venture mellem Volkswagen Financial Services AG i Tyskland og Danmarks største bilimportvirksomhed, Semler Gruppen A/S. De har over 100 års erfaring, og har en .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Søborg

    Would you like to deliver service for mission-critical products and high-tech solutions? Join us and collaborate with dedicated and experienced colleagues across the organization to support our cus..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0