Kundeservicemedarbejder i Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Karriere Ledige stillinger Privatkundemedarbejder til Vejle Privatkundemedarbejder til Vejle Har du solid erfaring med produktion af dokumenter til privatkunder? Har du lyst til at indgå i et team med stærk faglighed og fokus på privatkundemedarbejderens arbejde, så har vi jobbet til dig.
Vi søger en kollega til MS Fælles Privat. Det er afdelingen, hvor vi producerer sager til privatkunder i alle Sparekassens afdelinger. Du får 30 kolleger i afdelingen, hvor der arbejdes i mindre teams, og du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver herunder både produktion og kontrolopgaver i forbindelse med udfærdigelse af dokumenter.

,
Vi har et stærkt fagligt miljø, og når vi leverer materiale rettidigt og af høj kvalitet, er vi med til at fastholde den høje kundetilfredshed, der er et af Sparekassens varemærker.
Optimalt søger vi stillingen besat i Vejle, hvor MS Fællesservice hører til, men alternativt kan din arbejdsplads også blive i vores afdelinger i Aarhus, Silkeborg eller Esbjerg. Der er i nogen grad mulighed for hjemmearbejde.
Som vores nye privatkundemedarbejder skal du:

hjælpe vores rådgivere med at lave dokumenter, så de kan levere den bedst mulige service og rådgivning til kunderne
være god til at kommunikere både på skrift og i tale. Du får en bred kontaktflade med kunder og kolleger, og god dialog højner både arbejdsglæden og kundetilfredsheden
have lyst til at arbejde med flere forskellige opgaver, da vi fordeler den samlede pulje af opgaver blandt alle i afdelingen
være parat til at tage nye opgaver over tid i takt med, at behovet ændrer sig
kunne trives i en travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften.

Vi har stort fokus på trivsel og samarbejde og har gennem mange år været blandt landets bedste arbejdspladser. Det vil vi fortsat være, og vi prioriterer derfor både faglig og personlig udvikling.
For at lykkes i jobbet skal du:

have erfaring med dokumentudfærdigelse
have erfaring med sikkerhedsstillelse, boligsagsbehandling m.m.
have lyst og evne til at bidrage til, at afdelingen er en succes
have energi, overskud og en god portion humor.

Hvis du har kendskab til SDC og Totalkredit, er det en fordel, men ikke et krav.
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende kalder kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Annemette Søgaard Jeppesen, afdelingsdirektør i MS Fællesservice, på tlf. 25 27 06 17 eller HR-direktør Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Middelfart

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
15. april 2024 1