Customer Support Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Får du energi i dialogen med kunder og kan du formidle tekniske problemstillinger let og forståeligt? Er du klar til at indtage en kundeorienteret rolle i en international virksomhed, hvor du supporterer på produkter fra hardware, software og systemløsninger? Trives du i en dynamisk afdeling, hvor sparring og vidensdeling er vejen til at vi lykkes som team?

Bliv en del afSystem Operations i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. I 2022 vandt vi Dansk Industri’s Innovationspris, og det understøtter i høj grad vores ambition om at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand. Vi oplever en stor efterspørgsel på vores produkter og har fokus på at udvikle samt producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. Derfor leder vi nu efter en Customer Support Engineer til at understøtte rejsen.

Med reference til vores Customer Support Manager, Danmark, vil du blive en del af et team, som fokuserer på at give vores kunder den bedste service. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores kompetencer og processer for at sikre effektivitivitet og høj kvalitet af vores leverancer. Udover kontakten med vores eksterne kunder har teamet også en bred interaktion ud i organisationen. Som Customer Support Engineer bliver du en del af et team bestående af seks kollegaer, som yder support på alle Kamstrup’s produkter fra målere og hardware til software og systemløsninger. I teamet har vi en fælles interesse for det tekniske felt og kendetegnes ved samarbejde, sparring og vidensdeling.

Et job med fokus på høj service og kundesupport
I rollen som Customer Support Engineer bliver dine primære opgaver at yde service og support til vores kunder over telefon og gennem vores online service management system, ServiceNow. Du vil være kundernes centrale kontaktpunkt i Kamstrup, og bærer ansvaret for at finde den bedst mulige løsning til deres problemstilling, enten gennem din tekniske viden eller ved at søge svaret hos en specialiseret kollega. I teamet servicerer vi primært de danske kunder, men vi understøtter også vores udenlandske kollegaer i belastede tidsrum.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Håndtere indkomne forespørgsler fra kunder via telefon, mail og service management systemet
  • Screene problemstillinger, prioritere opgaver og identificere kritiske hændelser og eskallere i tilfælde hvor det er nødvendigt
  • Tydeliggøre omfanget af problemstillinger og definere forespørgsler for services, fejlrettelser og optimeringsmuligheder
  • Uddanne kunder og kollegaer i Kamstrup’s forskellige løsninger og applikationer
  • Yde support på alle Kamstrup produkter, services og løsninger


Din personlighed er vigtig for os
Der er mange indgangsvikler til denne stilling, men vi forestiller os at du eksempelvis har flere års erfaring fra kundeservice, salg eller lignende indenfor teknisk support, og dermed har solid erfaring i en kundeorienteret rolle. Du er vant til at kommunikere med kunder per telefon og mail, og det anses som en fordel, hvis du har erfaring med et ticketsystem, som ServiceNow. Derudover er du rutineret i Office-pakkens elementer, herunder særligt Outlook. Yderligere har du en udannelsesmæssig baggrund som understøtter din erfaring, som eksempelvis, It-supporter, Datatekniker eller lignende.

Som person arbejder du selvstændigt og du kan lide at arbejde i et tempofyldt dynamisk miljø, med mange forskellige opgaver. Du er nysgerrig, hurtig til at tilegne dig ny viden og synes det er spændende at lære nyt indenfor teknike løsninger. Andre vil beskrive dig som ansvarlig, god til at samarbejde, en sparringspartner og en kollega som sikrer at I lykkes som team. Du synes, at det er spændende med udfordringer og sætter en ære i at yde god service og levere opgaver i høj kvalitet. Du får energi af interaktion med kunder og kollegaer, og din positive indstilling smitter i samspillet med andre, selv i pressede situationer.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder en spændende og afvekslende stilling med udfordringer, hvor vi konstant arbejder mod at optimere og strømline processer. Vi er et yderst samarbejdende team, som sørger for at vi lykkes sammen. Desuden vil du have muligheden for at sætte dit aftryk på stillingen baseret på din baggrund og kompetencer, og da vi er en vidensdrevet virksomhed prioriteres både professionel og personlig udvikling.

Desuden tilbyder vi fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Customer Support Manager, Esben Eriksen på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Skanderborg

    Are you motivated by delivering excellent service and advice to our customers? Do you have expertise in district heating and/or heating systems? Do you want to become responsible for building and m..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus N

    Opportunity Do you want to be a part of our journey? Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We bel..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (elev) i Risskov

    Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger? Og har du samtidig ambitioner om at udvikle dine kompetencer inden for administrat..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Risskov
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Tilst

    Vil du arbejde med tidens vigtigste og hotteste udfordring? Kan du lide at hjælpe andre mennesker via tæt dialog på telefon og mail, så er du allerede godt på vej til dit nye job. I Stena får du .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1