Accounting Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for at arbejde med økonomi og mennesker i en international virksomhed i hastig vækst? Betegner du dig selv som proaktiv og selvkørende? Trives du med at arbejde med debitorer og have ansvar for egne områder?

Bliv en del af Finance i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på at udvikle samt producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. Vores ambition er at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand.

Med reference til Accounts Receivable Operational Manager, vil du indgå i vores Finance team bestående af 20 erfarne og fagligt højt engagerede medarbejdere. Finance varetager økonomifunktionen for Kamstrup i Danmark samt vores udenlandske filialer og datterselskaber. Sammen arbejder vi på at sikre effektive processer og korrekt bogføring og afstemning inden for økonomi. Du vil derfor få rig mulighed for at udfordre dig selv i en spændende hverdag med mange opgaver. I det daglige er den interne omgangstone uformel, og sparring på tværs af afdelingen er en naturlig del af hverdagen.

Accounting Assistant med fokus på debitorområdet
I stillingen som Accounting Assistent vil du få et bredt arbejdsfelt indenfor debitorområdet.

Mere specifikt vil dine opgaver være:

  • Varetagelse af filial for Schweitz, herunder fx bogføring og afstemning af bank, opfølgning på kunder, udbetaling af løn
  • Bogføring og afstemning af valutakonti
  • Debitoropfølgning på udeståender jf. ansvarsområde – rykkerliste
  • Oprettelse af nye kunder jf. ansvarsområde
  • Vedligehold af debitorstamdata
  • Månedsluk og årsregnskab inden for ansvarsområder
  • Diverse ad hoc-opgaver

For at du lykkes i jobbet er det vigtigt, at du lægger stor vægt på kvaliteten i dit arbejde, og at du med din faglige erfaring er i stand til at sikre korrekt bogføring og afstemning. Du vil have en bred kontaktflade på tværs af organisationen, hvor du bl.a. vil sparre med vores salgsafdeling.

Din personlighed er vigtig for os
Som person falder det dig naturligt at arbejde struktureret, og du evner at bevare overblikket i en travl hverdag. Du sætter en ære i at følge op på og sikre, at aftaler overholdes, og du løser dine opgaver effektivt og af høj kvalitet. Det er vigtigt, at du er en teamplayer, som nyder at skabe arbejdsglæde hos dine kollegaer. Du deler gerne ud af din viden og bidrager til den faglige sparring i teamet. For optimal løsning af teamets opgaver er det essentielt, at du og dine kollegaer hjælper hinanden i perioder med højt arbejdstempo. Desuden er det vigtigt, at du tør stille spørgsmål til det eksisterende og bidrager med løsninger til optimering af arbejdsprocesser.

Du har en relevant uddannelse inden for regnskab eller økonomi, og vi forventer, at du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i en økonomiafdeling. Derudover er det en fordel at have et godt kendskab til momsregler samt at være superbruger af Excel.

Vi tilbyder mere end bare et job
I denne stilling, får du en høj grad af selvstændighed og faglig sparring med kompetente og engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på udvikling og tilbyder derfor gode muligheder for, at du kan styrke både din personlige udvikling og dine faglige kompetencer.

Desuden tilbyder vi fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder på vores hovedkontor. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Accounting Receivable Coordinator, Margrethe Holub på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Højbjerg

    Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver [xxxxx] nutidens løsninger inden for mobilitet. Vi har nogle af de stærkeste brands og fokuserer på at levere den..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i Højbjerg

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Forstår du at tage ansvar og arbejde med begrænset supervision med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativtagende og detaljeorienteret? Så er du måske vores kommende kollega. Vi søger en r..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0