Overlæge til OPUS ved Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd søger en overlæge med interesse for diagnostik, behandling og forskning i psykoselidelser ved OPUS.

Attraktiv overlægestilling ledig i OPUS-Nordjylland.

OPUS er et specialiseret ambulatorium i Afdelingen for Psykoser ved Aalborg Universitetshospital, der tilbyder 2-årige ambulante behandlingstilbud til unge voksne med nydiagnosticeret skizofreni.

Vi arbejder efter OPUS-modellen, hvilket bl.a. betyder, at vi arbejder assertivt og helhedsorienteret, at vi er tværfagligt funderede og arbejder efter en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme. Alle patienter får tilknyttet en patientansvarlig læge og en primærbehandler. Vi lægger vægt på samarbejde med pårørende og netværk, og vi udbyder forskellige gruppetilbud.

Hvorfor skal du søge stillingen hos os?
Du vil få et spændende arbejdsfelt med en dedikeret personalegruppe og med rammerne til at skabe gode behandlingsforløb for en af psykiatriens kernegrupper.

Vores patienter er psykisk sårbare og har brug for samarbejdspartnere, som kan og tør bruge deres erfaring, både som fagpersoner og som mennesker. De unge i OPUS har typisk ikke haft en snorlige vej gennem livet, men fælles for dem er, at de har søgt hjælp og ønsker et godt hverdagsliv med familie, venner, fritidsinteresser og for mange også et meningsfuldt job eller anden beskæftigelse. OPUS-behandling sigter mod at støtte de unge i at opnå en meningsfuld hverdag med god livskvalitet og at mindske symptomerne på skizofreni. Recovery tanken er vigtig i vores tilbud, og det kalder på, at vi har varierede behandlingselementer og faggrupper at trække på.

Du skal søge hos os, hvis du er interesseret i at være en del af dette og udvikle videre på vores tilbud; både gennem små og større forskningsprojekter, erfaringsudveksling og sparring, en national forankring og et kontinuerligt fokus på udvikling inden for psykoseområdet. Du kan læse mere om forskning i Afdelingen for Psykose her:

Du vil udover arbejdet i OPUS, kunne have andre opgaver fx supervisions- og undervisningsopgaver i forhold til egen faggruppe, øvrige personale og medicinstuderende, og dernæst vil du blive del af en stor tværgående lægegruppe. Din konkrete funktion vil vi aftale specifikt med dig med udgangspunkt i dine erfaringer, individuelle ønsker og interesseområder.

Personalet i OPUS består af en forskningsaktiv ambulatorieleder, en overlæge og nogle gange en yngre læge, specialpsykologer, 3 psykologer, 4 sygeplejersker, 3 ergoterapeuter og to lægesekretærer. Derudover har vi to forskningsassistenter tilknyttet ambulatoriet, begge psykologer.

Geografisk dækker vi hele regionen, hvorfor det vil være relevant at du 2-4 dage om måneden har udkørende dage i skiftevis Hjørring, Frederikshavn, Thisted og evt. Brønderslev.

OPUS er en del af Afdeling for Psykose i Klinik Psykiatri Syd, som huser i alt fire almenpsykiatriske afdelinger med åbne og lukkede intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse og en omfattende ambulant funktion, en retspsykiatrisk afdeling og en afdeling for børn og unge. Afdelingen for Psykose er placeret på Brandevej i Aalborg Ø, hvor alle klinikkens ambulatorier om nogle år vil være samlet.

Vi arbejder i Psykiatrien i Region Nordjylland med faglig specialisering og øget ambulant behandling og har kvalitetsudvikling og forskning som vigtige elementer. Samtidig arbejder vi med brug af Patientens Team for at sikre det tværsektorielle samarbejde i de sammenhængende patientforløb. Centralt i dette er patienten og pårørende, med fokus på hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat i vores samarbejde.

Vi søger en overlæge, der
  • Er speciallæge i psykiatri
  • Er fagligt velfunderet
  • Har erfaring med og interesse for psykoselidelser
  • Har gode samarbejdsevner og ser tværfaglighed som en styrke
  • Arbejder recovery-orienteret og er interesseret i patientperspektivet.
  • Har forskningsinteresse og gerne erfaring.

Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling med vagtforpligtigelse.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte ambulatorieleder Ditte Lammers, specialpsykolog, ph.d., på 22 72 69 69 eller mail eller ledende overlæge Inger Brødsgaard på 97 64 47 92 eller mail:

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden .

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelse: 1. januar 2023 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: Mandag den 10. oktober 2022

Samtaler forventes afholdt: Torsdag den 13. oktober 2022

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Læge i Aalborg

    En spændende stilling som overlæge ved Abdominal kirurgisk anæstesi, Anæstesi og Intensiv, Aalborg Universitetshospital er nu ledig til besættelse pr. 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.Sp..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    I Den Præhospitale Virksomhed søger vi et antal ambulanceuddannede reddere til faste stillinger på baserne i Vendsyssel og Aalborg. Vi søger både til døgnvagt og effektive vagter.Kort om kerneo..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    En stilling som overlæge i Rygfagområdet Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse 1. august 2024, eller efter aftale.KvalifikationerAnsøger skal være sp..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Introduktionsstillinger ved Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse 1. september 2024 eller efter aftale.Hvorfor psykiatri: ”Jeg synes, at patientko..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0