Gynækologisk søger Sygeplejerske i Klinisk Afsnits Koordinator funktion (KAK)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Gynækologisk søger Sygeplejerske i Klinisk Afsnits Koordinator funktion (KAK).

Fast stilling på 37 timer med tiltrædelse 1/7 2023

Er du god til at organisere, planlægge og navigere i forandringer og har et varmt kollegialt hjerte med blik for andres trivsel- ja så har vi jobbet til dig.
  • Et job, hvor du vil indgå i meget tæt samarbejde med KAK- kollega og Chefsygeplejerske, hvor afsnittets ledelses kerne skabes og hvor muligheder og forandringer forankres i såvel selvstændige, som fælles processer og med højt ansvarsniveau.
  • Et job, hvor du får mulighed for at stå for processer og føre dem ud i livet i trygge rammer.
  • Et job, hvor vi hver dag sparrer og inspirerer hinanden til hele tiden at finde smarte og nye måder at løse vores fælles opgaver på og her er Gynækologisk et godt sted at boltre sig i. Vi er et meget velfungerende afsnit, som har bemanding og stabilitet på plads og derfor meget syn på at optimere drift ud fra disse forhold.
  • Et job i dagstid i hverdagene og hovedsageligt planlægning, koordinering og udvikling af arbejdsplanen til 40 medarbejdere, som arbejder i mange specialiserede funktioner i ambulatoriet samtidig med at de alle også er i sengeafsnittet. Vi har en høj trivsel i afsnittet og planlægningen er en stor årsag hertil.
  • Et job der kræver gode it-egenskaber, så Optima kan håndteres optimalt, men evnen til at organisere og se muligheder i hverdagens drift er bestemt lige så vigtig.
  • Et job, som vil give dig rig mulighed for at være med til at alle hjulene i det organisatoriske og administrative felt fungerer for dine kolleger. At dagligdagen afvikles og tingene fungerer så personalet oplever et velfungerende fundament omkring sig i deres hverdag, så vores sygepleje kan få optimale vilkår.
  • Et job, hvor du vil skulle give en hånd med i plejen, hvis pressede situationer opstår akut, men ellers vil din hverdag være af overvejende administrativ, vejledende og informativ art.


Afsnitsprofil:
Sengeafsnit for Gynækologi og Graviditet er en del af Gynækologisk- Obstetrisk Afdeling og har hovedfunktion, regionsfunktion og højt specialiseret funktion inden for:
  • Gynækologisk onkologi
  • Uro-gynækologi
  • Benign gynækologi
  • Gravide

Sengeafsnit for Gynækologi og Graviditet udgør sammen med Gynækologisk Akutstue, Gynækologisk Dagafsnit og Gynækologisk Ambulatorium en helhed, hvor alt personale arbejder i alle 4 funktioner.
Den akutte sygepleje, hvor patienter kan komme ind med Falck, den korte dagkirurgi, de længerevarende sengepatients forløb og ikke mindst spændende dage i vores Gynækologiske ambulatorie vil være den organisatoriske enhed du skal planlægge for. Her arbejdes ud fra fastsatte planlægningsrammer og vi står overfor en proces, hvor vi netop skal se på flere muligheder for optimal drifts sammensætning af ambulatorie spor, hvor du vil blive en del af arbejdsgruppen sammen med os.

Vi valgte i 2015 at fusionere Gynækologisk ambulatorium med sengeafsnit og dagafsnit og vi har lige siden været en harmonisk personalegruppe, som trives ved netop denne samhørighed. Alle har ejerskab af vores funktioner og det giver mulighed for at kende hele patientens gang igennem vores afdeling og dermed skabes nye og kvalitetsfulde forløb, hvor vi sætter ind med forbedringer og udvikling på de rette steder.
Vores patienter er meget tilfredse med vores pleje kvalitet og vi har selv en meget høj tilfredshed i tilfredsheds målinger.

Især vores aktivitet i Gynækologisk ambulatorium er i gevaldig vækst og vi har derfor ca 7 amb om dagen og hver medarbejder er i amb ca 0-2 gange i løbet af en uge. Vi har korte dagkirurgiske forløb på etagen for Dagkirurgi ca 2 gange om ugen og ellers varetager vi plejen i sengeafsnittet, som ikke er plejetung.

Da vi er en samlet personalestab, kan vi nedsætte mængden af vagter og weekender for hver enkelt. Det betyder at personalet du planlægger for, har ca 6 vagter pr måned og kun hver 4 weekend. Vi har ikke 12 timers vagter. Vi har 4 i dagvagt, 3 i aftenvagt og 2 i nattevagt. Vi har alle stillinger besat, så vi bruger ikke vikartjeneste.

Sengeafsnit for Gynækologi og Graviditet er normeret med 15 senge.
Gynækologisk Akutstue har åbent fra kl. 8-18, og har cirka 15 akutte patienter igennem dagligt. Læge og sygeplejerske har vagten i fællesskab.
Gynækologisk Dagafsnit har åbent 2 gange ugentligt
Gynækologiske Ambulatorium har 7 ambulante stuer, og vi har både tværfaglige som selvstændige sygeplejeambulatorier.

Vi er 36 basis sygeplejersker, 1 jordemoder, 1 social og sundhedsassistent, 2 KAK og 1 Chefsygeplejerske.
KAK-kollega bærer lige så særlig funktion for Udvikling og Undervisning og en basis sygepl bærer særlig funktion for Uddannelse. Selve arbejdsplanfremmøde for de uddannelsessøgende vil sorterer under din funktion, da den er koordineret med de kliniske vejlederes arbejdsplan.

Vores patienter i Sengeafsnit for Gynækologi og Graviditet er overvejende onkologiske patienter, som har en liggetid på ca 2-5 dage. Vi modtager også mange akutte patienter, overvejende pga blødning, smerter og infektion i underlivet. Vi modtager lige så gravide, som har sygdomme relateret til graviditeten, feks svangerskabsforgiftning, modne forhold og for tidlig vandafgang. Disse patienter kan have en lang liggetid på flere måneder.
Gynækologisk Akutstue, som er beliggende i sengeafsnittet, modtager efter lukketid, akutte i aftenvagten og nattevagten.

En stor del af vores sygepleje er formidling, vejledning og information og vi har meget fokus på det sammenhængende patientforløb, hvilket understøttes af, at alle er på alle 4 funktioner og dermed møder patienterne i hele deres forløb. Vi arbejder derfor også med en meget fleksibel arbejdsplanlægning og der forekommer dage med arbejde på flere afsnit. Smidig organisering af dagene vil være en stor del af dit arbejde og du vil opleve et meget fleksibelt personale, som holder af at bevæge sig i alle vores afsnit.

Vi er et afsnit med megen udvikling og forandring og vi har et rigtig godt læringsmiljø, hvilket vores evne til implementering bærer præg af. Implementering af nye tiltag vil ligeså være en stor del af dit funktionsområde og sammensætning af drift og nye tiltag er en stor del af vores hverdag.
Personalesammensætningen er af både meget erfarent personale og af nyuddannede og vi har en god trivsel, hvor der er plads til alles meninger og alle føler sig set, husket og hørt og din rolle heri vil være at være lydhør, tilgængelig og konstruktiv, når personalet har brug for din støtte og vejledning.
Vi arbejder med fokus på såvel den komplekse sygepleje, som på den helt grundlæggende sygepleje med de værdier den indeholder. Vi er et afsnit med meget åbenhed og godt humør og der er et rigtig godt sammenhold og stor kollegial støtte.

Vi modtager sygeplejestuderende fra 2.og 6.semester, jordemoder studerende samt social og sundhedsassistent elever. Vi har 6 kliniske vejledere, som er tilknyttet de uddannelsessøgende.

Vi tilbyder en god oplæring og du vil indgå i en meget nær intro forløb med din KAK- kollega og Chefsygeplejersken.

Vi søger KAK der
  • Har it talent
  • Har et godt syn for sine kollegers trivsel
  • Trives i en alsidig arbejdsdag
  • Gerne har klinisk erfaring som sygeplejerske
  • Har et positivt syn på forandringer og kan lide at organisere
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er fagligt nysgerrig og videns søgende
  • Kan arbejde meget selvstændigt.


Vi kan tilbyde
  • God struktureret oplæring
  • Et afsnit i stor udvikling i et positivt arbejdsmiljø
  • Et spændende og varierende job med stor grad af selvstændighed
  • Mange nye tiltag i en velorganiseret hverdag
  • Aktive, fleksible og fagligt engagerede kolleger


Yderligere oplysninger
Kontakt Chefsygeplejerske Kathrine Eskildsen på tlf. 97 66 30 96

Ansøgningsfrist: torsdag 25 Maj 2023.

Samtaler: tirsdag 30 Maj 2023.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Aalborg
  • Torsdag den 25. maj 2023

Lignende jobs

  • Læge i Aalborg

    En spændende stilling som overlæge ved Abdominal kirurgisk anæstesi, Anæstesi og Intensiv, Aalborg Universitetshospital er nu ledig til besættelse pr. 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.Sp..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    I Den Præhospitale Virksomhed søger vi et antal ambulanceuddannede reddere til faste stillinger på baserne i Vendsyssel og Aalborg. Vi søger både til døgnvagt og effektive vagter.Kort om kerneo..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Læge søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Vi søger en ledende overlæge med ansvar for patientforløbene i onkologisk sengeafsnit og akutmodtagelse ved Afdeling for Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital.AfdelingenAfdeling for K..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som læger
14. maj 2024 37
13. maj 2024 38
12. maj 2024 38
11. maj 2024 38
10. maj 2024 37
9. maj 2024 35
8. maj 2024 34
7. maj 2024 30
6. maj 2024 31
5. maj 2024 30
4. maj 2024 26
3. maj 2024 21
2. maj 2024 16
1. maj 2024 22
30. april 2024 21
29. april 2024 11
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 13
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 14
17. april 2024 15
16. april 2024 15
15. april 2024 14
14. april 2024 14

Værd at vide når du søger job som læge i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!