Specialeansvarlig overlæge til håndsektoren i Farsø.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

Stillingsopslag.
Ansøgningsfrist 12-05-2022.

Specialeansvarlig overlæge til hånsektoren, ortopædkirurgisk afdeling Farsø, Aalborg Universitetshospital.

En stilling som specialeansvarlig overlæge i fagområdet for håndkirurgi ønskes besat pr. 1. juli 2020 eller efter aftale.

Om specialet
Specialeprofil: De ortopædkirurgiske afdelinger i Region Nordjylland er integreret i Klinik Hoved-Orto på Aalborg Universitetshospital. Der foretages aktuelt ortopædkirurgisk behandling på fem afdelinger, som er organiseret under Aalborg Universitetshospital (herunder også Farsø Sygehus og Thisted Sygehus) og Regionshospital Nordjylland (sygehusene i Hjørring og Frederikshavn). Hver af de fem afdelinger ledes af en ledende overlæge. Ortopædkirurgisk afdeling Farsø, Aalborg Universitetshospital varetager regions funktioner og har undervisningsforpligtelse for læger i uddannelsesstillinger samt introduktionsstillinger indenfor ortopædisk kirurgi. Afdelingen har p.t. 16 stationære senge, samt dagkirurgisk afsnit. Der varetages aktuelt håndkirurgi på 4 afdelinger i Regionen. Den mest specialiserede behandling foregår på afdelingen i Farsø.

Om funktionen
Hovedfunktion: Den specialeansvarlige overlæge er tillagt den lægelige ledelse af fagområdet (Jf. Aftale vedr. Lægelige Chefer, 22.04.1 §2 stk. 2). Den specialeansvarlige overlæge for håndkirurgien deltager i udvidet afdelingsledelse på Ortopædkirurgisk afdeling Farsø. Den specialeansvarlige overlæge har ansvar for at drive fagområdet frem, og er sammen med den udvidede afdelingsledelse medansvarlig for afdelingens samlede drift, målopfyldelse og faglige udvikling. Dette gælder tilsvarende i de andre afdelinger i Regionen, hvor der varetages håndkirurgi. Den specialeansvarlige overlæge har organisatorisk ansvar og agerer ud fra visionen om effektive og sammenhængende patientforløb i og på tværs af enheder. Den ledende overlæge har uddelegeret ansvaret for afholdelse af MUS-samtaler med overlægerne og afdelingslægerne i fagområdet håndkirurgi til den specialeansvarlige overlæge.
Ansvarsområder: Overlægen har det faglige ansvar for undersøgelse og behandling inden for hånd kirurgi, herunder også håndkirurgi som udføres på de øvrige afdelinger, der organisatorisk hører under Aalborg Universitetshospital. Overlægen har det faglige ansvar for valg af behandlingsprincipper inden for håndkirurgien, og skal i samarbejde med det lægeteam, der aktuelt er tilknyttet fagområdet, varetage diagnostik og behandling af håndkirurgiske lidelser. Overlægen skal have erfaring med de funktioner, som er tildelt i henhold til specialeplanen, så funktionerne kan varetages i samarbejde med fagområdets lægeteam. Overlægen skal bidrage til planlægningen så opgaverne løses optimalt i forhold til organisationen med hensyn til det faglige miljø, lægelige kontinuitet og drift, og skal styrke og bidrage til udvikling, forskning og dokumentation af fagområdets behandlinger. Overlægen har ansvaret for at aftale ekspertområder med de øvrige overlæger og afdelingslæger indenfor håndkirurgien sammen med den ledende overlæge. Overlægen har ansvaret for den daglige visitation i fagområdet, og har ansvaret for ajourføring af de kliniske instrukser indenfor fagområdet. Overlægen forventes at deltage i den forskning og udvikling af fagområdet håndkirurgi, som naturligt knytter sig til et universitetshospital. Herunder også deltagelse i kvalitetssikring af væsentlige problemkomplekser indenfor området. Overlægen forventes at arbejde for, at Aalborg Universitetshospital markerer sig og er aktivt repræsenteret i nationale og internationale netværk både klinisk og forskningsmæssigt. Der forventes deltagelse i den samlede afdelings opgaver, herunder den teoretiske og praktiske undervisning af afdelingens læger, studenter samt øvrigt personale, idet afdelingen prioriterer det tværfaglige samarbejde højt.
Kvalifikationer: Speciallægeanerkendelse (jf. Aftale vedr. Lægelige Chefer 22.04.1 §1 stk. 4). Er rutineret operatør inden for håndkirurgien, og har gode tværfaglige samarbejdsevner. Gode kundskaber til at indgå i dialog. Evne til at indgå i arbejdsplanlægning og håndtere problemstillinger på tværs af faggrupper og specialer. Erfaring med ledelse og arbejde med teams. Har resultat- og udviklingsorienteret adfærd. Dokumenteret faglig ekspertise inden for fagområdet. Erfaring med ledelse vægtes højt.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og FAS. Der er overfor Region Nordjylland oplysningspligt om bibeskæftigelse.

Vagtforhold
Stillingen er vagtfri.

Ansøgningen
Ansøgningen skal ledsages af et curriculum vitae samt eventuelt andre relevante bilag indeholdende oplysninger om uddannelse, undervisningserfaring og videnskabelig indsats. Sammen med ansøgningen skal der fremsendes et udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer (de 7 lægeroller).
Yderligere information kan fås ved henvendelse til Ledende overlæge Poul Hedevang Christensen, tlf.: 25533783, e-mail: .

Ansøgningen stiles via Emply til ledende overlæge Poul Hedevang Christensen, Ortopædkirurgisk afdeling Farsø, Aalborg Universitetshospital, Højgårdsvej 11, 9640 Farsø, alternativt via e-mail til .
Ansøgningsfrist: Senest den 12. maj 2022.
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 24 eller 25.Her skal du skrive din indledning...

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Farsø
  • Torsdag den 12. maj 2022

Lignende jobs

  • Læge i Hjørring

    Søger du gode arbejdsvilkår i et supergodt arbejdsmiljø med bredtfavnende lægefaglige udfordringer, er du måske vores nye kollega i Akutafdeling. Om jobbetDu kommer til en afdeling, hvor de..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Hjørring

    Spændende stilling som ledende overlæge i Akutafdelingen etableres. Om jobbetDu kommer til en afdeling, hvor der er stor variation i dagligdagens funktioner lige fra "stuegang" til modtagel..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge (studiejob) i Aalborg

    Ved Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, Thisted og Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, Aalborg, er en 1-årig introduktionsstilling i gynækolo..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge (studiejob) i Aalborg

    På Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital er enintroduktionsstilling ledig i perioden 1. september 2024 – 31. august 2025.Fakta om Gynækologisk Obstetrisk afdeling p..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0