Fagligt ambitiøs overlæge med interesse for ledelse og udvikling til Akutmodtagelsen på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en speciallæge i psykiatri, der vægter faglighed højt, og som har store ambitioner for den videre udvikling af akutpsykiatrien. Lige nu har du en unik mulighed for at komme med om bord og være med til at definere akutpsykiatrien på Psykiatrisk Center Glostrup (PCG).

Hos os får du

  1. Et attraktivt job på et veldrevet center. Du vil møde mange erfarne og fagligt dygtige kolleger, og blive en del af en stor, samlet speciallægegruppe, der alle bidrager til vores høje faglige niveau samt til vores gode trivsel – Vi ligger faktisk i toppen blandt de psykiatriske centre i vores trivselsmålinger!
  2. Et levende forskningsmiljø på internationalt niveau. Du vil opleve en tæt kobling mellem forskning og klinik, og du får mulighed for at hente faglig sparring hos vores fire professorer. Vores kliniske professorer deltager i konferencer og i klinikken i vores akut søjle. Du vil få mulighed for at indgå i forskningsmiljøet på centret.
  3. Work-life balance. Vi ved hvor stor betydning, det har for dig. Derfor gør vi vores bedste for at imødekomme dine behov samtidig med, at vi sikrer en høj kvalitet i afsnittets og centrets driftsvilkår.


Åben akutmodtagelse 170 består af en skadestue samt et åbent observationsafsnit. Akutmodtagelsen har ca. 24 henvendelser i løbet af et døgn. Heraf tilbydes ca. ¼ en indlæggelse på vores åbne observationsafsnit, hvor de i gennemsnit er indlagt i 2 døgn. Som de eneste i Region Hovedstadens Psykiatri har afsnit 170 specialfunktion for modtagelse af børn og unge. Derfor har vi et tæt samarbejde med børne- og ungdomspsykiatrien. Akutteamet og ECT-funktionen er forankret i afsnit 170. Vi har ugentlige ECT- konferencer, som er faciliteret af vores professor i ECT.

En del af Akutsøjlen
Akutmodtagelsen er en del af Akutsøjlen, der består af en åben akutmodtagelse og to intensive akut afsnit, er meget velfungerende og har fokus på faglighed og professionalisme. Omkring 70% af de modtagende patienter afsluttes direkte fra akutsøjlen. Der er et tæt samarbejde mellem alle speciallæger i akutsøjlen.

Din rolle og dine ansvarsområder
Som afsnitsledende overlæge bliver du en del af afsnitsledelsen, og du skal arbejde tæt sammen med oversygeplejersken omkring patientforløbene og afdelingens udvikling. Sammen sikrer I, at den faglige standard er høj, at patienterne føler sig godt behandlet og at arbejdsmiljøet for personalet er i fokus.

Du indgår ligeledes i en erfaren og engageret speciallægegruppe. Sammen med de øvrige speciallæger i akutsøjlen, får du stor mulighed for at påvirke udviklingen af akutområdet på PCG.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Gennemgange af nye patienter med udarbejdelse af behandlingsplan
  • Udredning og behandling af kortere patientforløb i afsnittet
  • Supervision og vejledning af yngre læger og plejepersonalet.

Videreuddannelse er for os en naturlig del af vores medarbejderes faglige udvikling. Vi imødeser dine ønsker indenfor videreuddannelse og evt. forskningsinteresser.

Vores forventninger til dig
Du er en fagligt velfunderet speciallæge i psykiatri eller almen medicin og gerne med nogle års erfaring indenfor akutpsykiatri. Du bringer din faglighed i spil og spiller os bedre i din ledelse af patientforløbene.

Derudover besidder du følgende styrker:

  • Du kan lide at arbejde i et miljø med temposkift, og hvor der er gang i mange ting på en gang
  • Du er beslutningsdygtig og har øje for detaljer trods travlhed
  • Du har et godt overblik og er god til at skabe ro.


Løn og vilkår
Det er en fuldtidsstilling, som vi ønsker at få besat pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Som overlæge i Region Hovedstadens Psykiatri er du vagtforpligtet. Du deltager i BV-ordning eller SIF.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Foreningen af speciallæger og Danske Regioner.

Har du spørgsmål?
Vil du høre mere om stillingerne, så kontakt klinikchef Nicolai Stig Renstrøm på 20 12 92 51 eller [email protected]. Det er også muligt kontakte professor Bjørn Ebdrup om forskningsmiljøet på PCG på 24 64 71 07.

Lær os bedre at kende, besøg os på her: Psykiatrisk Center Glostrup. Du kan også læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Skal vi arbejde sammen?
Send din ansøgning, cv og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest den 1. april 2023.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Glostrup
  • Lørdag den 01. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi unde..
    • Læge
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 6
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 5
13. april 2024 4
12. april 2024 5
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 8
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 6