[xxxxx] søger en læge til en deltidsstilling 2-3 dage ugentligt.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Sclerosehospitalet søger en læge til klinisk arbejde 2-3 dage om ugen fra 1. august 2023 eller snarest derefter. Lægen skal indgå i det daglige arbejde med klinisk lægefagligt ansvar for hospitalets aktiviteter. Arbejdet vil bestå af konsultationer, deltagelse i tværfagligt teamsamarbejde, differentialdiagnostik, FMK-arbejde, patientundervisning, attester og korrespondance til andre lægelige specialer efter behov.

Lægen skal have en helhedsorienteret tilgang til faget, hvor patienternes funktionsniveau og mål er omdrejningspunktet for behandlingen. Der er tæt samarbejde mellem hospitalets eksperter, som er fysioterapeuter, sygeplejersker, SSA'ere, ergoterapeuter, diætist og ernæringsvejleder, psykologer, socialrådgivere og forskere. Lægerne på Sclerosehospitalerne i Haslev og Ry hjælper hinanden på tværs af landet ved ferier og fravær og har fælles lægedage. Neurorehabilitering af mennesker med sclerose er en væsentlig og evidensbaseret behandling, der går hånd i hånd med den medicinske sclerosebehandling.

Sclerosehospitalerne består af to højt specialiserede hospitaler med national funktion for rehabilitering af såvel nydiagnosticerede som svært fysisk handicappede mennesker med sclerose. Patienternes behandling er specialiseret rehabilitering, som er sygdomsspecifik, multidisciplinær og intensiv. Patienterne indlægges i individuelle forløb eller temaforløb af forskellig længde og med forskelligt indhold. De fleste behandles under indlæggelse, og andre i daghospitalet eller gennem udgående funktion. Lægens arbejdssted er Sclerosehospitalet i Haslev.

Sclerosehospitalerne er en arbejdsplads, hvor patienterne og deres behov er i centrum, hvor anerkendelse og håb er en væsentlig værdi, sammen med faglighed og effektiv ressource-anvendelse. Arbejdspladsen har et godt arbejdsmiljø med lavt gennemtræk, lavt sygefravær og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Stillingsbetegnelse: Overlæge, klinisk ansvarlig neurolog eller klinisk ansvarlig overlæge med anden relevant baggrund for rehabiliteringsfaget.

Referenceforhold: Stillingen er organisatorisk placeret med reference til

hospitalsdirektør Merete Stubkjær Christensen.

Nærmeste sideordnede: Finn Boesen overlæge, forskningsansvarlig neurolog.

Nærmeste fag-kolleger: Neurologer fra Aarhus Universitetshospital med funktion på Sclerosehospitalet i Ry.

Kvalifikationer

  • Speciallæge i neurologi eller anden speciallæge baggrund med rehabiliteringskundskab
  • Tværfaglig tilgang med synlig og tillidsskabende arbejdsform
  • Gode kommunikative kompetencer såvel med patienter som tværfaglige kolleger
  • Evne til at samle, vurdere og formidle lægefaglig viden både neurologisk og anden medicinsk forståelse til medarbejdere, patienter og pårørende
  • Helhedsorienteret tilgang både til patienterne og den samlede drift med forståelse for betydningen af egen monofaglige arbejdsindsats for helheden

Ansvars- og arbejdsområder

  • Lægefagligt ansvar for patientbehandlingen. Konsulent og sparringspartner for ledelse og medarbejdere i kliniske og videnskabelige lægefaglige spørgsmål
  • Ansvarlig for opretholdelse af høj faglig kvalitet i behandling og rehabilitering, herunder deltagelse i Fælles lægemøder, arbejdsgrupper og udarbejdelse af retningslinjer
  • Medvirke til at designe, gennemføre og formidle dokumentation, udvikling og forskning i relation til Sclerosehospitalernes patientbehandling
  • Planlægger og gennemfører undervisning af medarbejdere, patienter og pårørende
  • Sikring og udvikling af effektive, sammenhængende patientforløb af høj og dokumenteret sundhedsfaglig kvalitet
  • Viden om og evne til at skabe faglig udvikling, deltage i forandrings-processer og i at udvikle det øvrige tværfaglige personale
  • Opmærksomhed på krav og forventninger fra Sclerosehospitalernes interessenter og netværk
  • Deltage i samarbejdsmøder med de neurologiske afdelingers MS-klinikker og forskere i Danmark

Kompetencer

Ekspertise og kvalifikationer til at udfylde roller som overlæge på højt niveau, som medicinsk ekspert, professionel, leder/administrator, akademiker, samarbejder, kommunikator, sundhedsfremmer og konsulent som formuleret af Sundhedsstyrelsen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst på området.

Stillingen er vagtfri.

Nærmere oplysninger vedr. stillingen kan fås ved henvendelse til direktør, speciallæge, phd, Merete Stubkjær Christensen mobil: 30 54 23 69 eller mail: [email protected]. Det vil også være muligt at kontakte overlæge Peter Vestergaard i Ry på torsdage.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 15.6.2023 kl. 12.00. Ansøgning mailes til faglig leder af IT & Administration Nina Hjordrup på [email protected].

Ansættelsessamtaler: forventes afholdt tirsdag den 20.6.2023.

Sclerosehospitalerne er et specialsygehus efter Sundhedslovens § 79, stk. 2. Vi har driftsoverenskomst med Region Midtjylland og følger de overenskomster, som er indgået mellem Danske Regioner og de faglige organisationer.

Hospitalet i Haslev har 75 medarbejdere og 50 senge og hospitalet i Ry har 65 medarbejdere og 36 senge. Det er små hospitaler med korte kommandoveje og et godt samarbejde på alle niveauer i organisationen.

Sclerosehospitalerne er kendetegnet ved højt kvalificerede teams af medarbejdere, som til stadighed bestræber sig på at optimere patienter og pårørendes udbytte af rehabiliteringen, med fokus på involvering og samarbejde mod fællesprioriterede mål.

Sclerosehospitalerne behandler efter tilgængelig evidens og bedste praksis med til stadighed udvikling af fagligheden, organisationen og kulturen, for at hjælpe til det gode balancerede liv med sclerose, arbejdslivet og livet.

Læs mere om hospitalerne på www.sclerosehospitalerne.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Haslev
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0