Cheflæge til mave-tarm kirurgisk afdeling, Regionshospital Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Som cheflæge får du store muligheder for at præge udviklingen inden for det abdominal kirurgiske område på Regionshospital Nordjylland. Der er mulighed for indbygget fleksibilitet i din hverdag, der både giver plads til klinisk aktivitet og udvikling. Kort sagt – meget er muligt, hvis du til gengæld har klare visioner for udvikling af abdominalkirurgien, har lyst til ledelse, kan skabe følgeskab og er en dygtig holdspiller både internt i organisationen og på den regionale scene.

Regionshospital Nordjylland er et hospital i stor udvikling. Vi er stolte af vores resultater på mange områder. Vi er blandt andet førende indenfor herniekirurgien, og har i den forbindelse regionsfunktion indenfor gigant og stomi hernie. Derudover er vores faglige flagskibe colon kirurgi og vores endoskopiske enheder i Hjørring og Frederikshavn. Alt sammen der bærer præg af høj faglighed, dygtige medarbejdere og evnen til samarbejde. Elementer som bunder i en positiv udvikling, som vi brænder for at fortsætte med.

Er du nysgerrig på stillingen, og gerne vil høre nærmere så ring til lægefaglig direktør Charlotte Birkmose Rotbøl – vi ser frem til at få dig med på holdet og byde dig velkommen.

Opgaven som cheflæge
Som cheflæge er du leder og læge – i den rækkefølge. Du vil blive en del af en stærk og dygtig afdelingsledelse, som både er ambitiøse og visionære. I har sammen med de øvrige ledere det overordnede ansvar for ledelse på 4 niveauer: strategisk, fagligt, personale, administrativt/driften. Som afdelingsledelse har I også ansvar for afdelingens samlede budget samt økonomiansvar for teknologier, drift og ressourcer så der skabes sammenhængende og sikre patientforløb.

Du får et selvstændigt ledelsesrum, hvor du er ansvarlig for behandling og du skal i tæt samarbejde med de ledende overlæger sikre, at I lever op til alle relevante målsætninger på området. Du holder den lægefaglige fane højt, oversætter strategierne og gør dem patientnære i kirurgisk sammenhæng. Du skal ligeledes hjælpe med at udvikle faglige fyrtårne og sikre løbende udvikling.

Du har visioner for uddannelses- og forskningsmiljøet og ved, at rekruttering af kommende kolleger allerede starter under uddannelsen. Det gode lærings- og arbejdsmiljø skal holdes i kog med initiativer og engagement, så lægegruppen har gode muligheder for fællesskab, sparring og udvikling. Det skaber arbejdsglæde og mening.

Din erfaring og dine kompetencer
  • Hvis du er speciallæge indenfor kirurgi kan det være fordel men ikke et krav – det vigtigste er, at du brænder for ledelse eller har lyst at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer.
  • Du er en rollemodel i dit lederskab og kan bane vejen for et inspirerende og udviklende samarbejde med de øvrige ledende overlæger og medarbejdere.
  • Du er en god sparringspartner på de strategiske niveauer og kan repræsentere Regionshospital Nordjylland i nordjyske og nationale faglige sammenhænge.
  • Du har visioner og vil være med til at tegne stregerne for den fremtidige udvikling indenfor specialet og hospitalet.
  • Du kan samarbejde og skabe samarbejde, her forstået som din evne til at formulere fælles mål på tværs af faggrupper, der giver mening og motiverer alle medarbejdere.
  • Du skaber overblik, tænker strategisk og kan arbejde med budget og økonomi.
  • Du kan sammen med dine kollegaer i afdelingsledelsen udarbejde og eksekvere de strategiske indsatser og føre dem ud i livet.
  • Du er tydelig og nærværende i dit lederskab.


Vi kan tilbyde
  • Du vil blive en del af et hospital, hvor samarbejde på kryds og tværs karakteriserer hverdagen.
  • Du vil være en del af et miljø med korte kommandoveje og tværfaglige samarbejdspartnere som er tæt på.
  • Du vil blive en del af en arbejdsplads med plads til højt humør, med en uformel omgangstone, hvilket også præger hele hospitalet.
  • Du vil være en del af et regionshospital med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø med fokus på medmenneskelighed, også i kontakten med vores patienter.
  • Du vil få mulighed for at sætte dit aftryk i den fremtidige udvikling af specialet
  • Du vil få mulighed for at indgå i en forhandling omkring dine muligheder og vilkår i stillingen , da vi kan være fleksible ift. den rette kandidat.

Når du starter, matcher din leder dig med en mentor, som er en erfaren leder fra hospitalet. Din mentor vil følge dig – alt efter dine behov og ønsker - det første års tid. I tilrettelægger selv indhold og antallet af samtaler, men rammen er allerede sat. Vi vil nemlig gerne give dig de bedste betingelser for at lykkes i din nye rolle som cheflæge.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Charlotte Birkmose Rotbøl på 22110207 for mere information.

Formalia
Der er ansøgningsfrist den 12. september. Der er opstart i jobbet den 1. januar 2024 eller efter aftale. Vi afholder samtaler den 14. september 2023.

Løn forhandles i henhold til aftale for lægelige chefer. Du refererer til den lægefaglige direktør, og du får arbejdssted ved Regionshospital Nordjylland, Hjørring.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hjørring
  • Tirsdag den 12. september 2023

Lignende jobs

  • Læge i Aalborg

    En spændende stilling som overlæge ved Abdominal kirurgisk anæstesi, Anæstesi og Intensiv, Aalborg Universitetshospital er nu ledig til besættelse pr. 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.Sp..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Hjørring

    Vi håber, du har lyst til at prøve kræfter med mave- og tarmkirurgien i et trygt og lærerigt uddannelses- og arbejdsmiljø, hvor uddannelsen er bygget op i blokke, således vi sikrer, du kommer hele .
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Hjørring

    Er du speciallæge og vægter høj faglig standard inden for radiologi højt? Vil du være med til at udvikle Billeddiagnostikken i Hjørring, så hold dig ikke tilbage, men send os din ansøgning allerede..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Hjørring

    Søger du gode arbejdsvilkår i et supergodt arbejdsmiljø med bredtfavnende lægefaglige udfordringer, er du måske vores nye kollega i Akutafdeling. Om jobbetDu kommer til en afdeling, hvor de..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4