Speciallægekollega søges til geriatrisk afsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus - nynormeret stilling #Pladstildig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vi søger en ny kollega til udvidelse af den geriatriske lægegruppe.

Geriatrien i Holbæk har et sengeafsnit med 20 senge og et geriatrisk ambulatorium.

Det geriatriske sengeafsnit modtager patienter overvejende fra Akutafdelingen med geriatriske problemstillinger. Afsnittet har et godt tværfagligt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætist, der fast kommer i afsnittet og varetager udvidede opgaver. Afsnittet lægger vægt på et godt, gensidigt respektfuldt arbejds- og læringsmiljø for både de fastansatte og for de mange studerende fra mange studieretninger.

Geriatrisk ambulatorium har regionsfunktion i fald, hvor der efter udredning i hovedfunktion er mistanke om vestibulær og/eller autonom dysfunktion. Desuden varetages udredning af geriatriske problemstillinger samt opfølgninger efter indlæggelse. Ambulatoriet varetager vippelejeundersøgelser efter henvisning, og udreder for vestibulær dysfunktion med vHIT og VNG. Ambulatoriet har en Rotundom stol til udredning af kompliceret BBPV og centrale vestibulære problemstillinger.

Geriatrien er en del af Medicinsk Afdeling, hvor der også findes speciallæger i kardiologi, nefrologi, reumatologi, endokrinologi og gastroenterologi. Der er et godt tværspecialiseret samarbejde i afdelingen, hvor der er god mulighed for at inddrage de andre specialer i udredning og behandling af de geriatriske patienter, ligesom det sikrer et smidigt samarbejder og god kollegial sparring ved behov for viden og kompetencer uden for eget grenspeciale.

Geriatrisk afsnit varetager vigtige og specifikke opgaver som led i den akutte intern medicinske indsats.

Afdelingen vægter fagligheden højt, der er fast ugentlig undervisning for alle læger samt særskilt ugentlig undervisning for og af yngre læger. Uddannelsessøgende læger har ca. hver 5 uge mulighed for at afholde en uddannelsesdag som planlægges sammen med vejleder.

Der holdes fast månedligt møde for alle vejledere i afdelingen, for at sikre gode uddannelsesforløb. Afdelingen har to professorer og en forskningsansvarlig overlæge.

Geriatrien deltager i sygehusets præ og post-graduate undervisningsforpligtigelser.

Ansøgerprofil
Vi søger en speciallæge i geriatri med interesse for den akutte geriatriske patient. Ved interesse herfor kan ansøger udover funktion i sengeafsnittet også få funktion i ambulatoriet

Da sengeafsnittet har tilknyttet yngre læger i uddannelsesstillinger og medicinstuderende vil interesse for undervisning være en fordel.

Vi tilbyder

  • Mulighed for at udvide det geriatriske tilbud til de skrøbelige ældre patienter i sygehusets optageområde.

  • En ansættelse på en afdeling med gode og tætte samarbejdsrelationer med i øvrige medicinske specialer.

  • Ansættelse på en afdeling der prioriterer præ- og postgraduat undervisning højt.

  • Et godt tværfagligt samarbejde med den mange faggrupper der deltager i udredning og behandling af afsnittets patienter.

  • At du bliver en del af en dynamisk lægegruppe i Medicinsk Afdeling, såvel som i det geriatriske speciale, hvor der er god interkollegial stemning og høj faglighed.

  • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at det skal være positivt at gå på arbejde.

  • Ansættelse på en afdeling der prioriterer evidensbaseret behandling og forskningsbaseret udvikling.

  • At der vidtrækkende tages individuelle hensyn til den enkeltes behov og ønsker i forhold til arbejdslivet.


Vi forventer at du

  • Er speciallæge i intern medicin:geriatri eller geriatri.

  • Har lyst til at være en del af at udvide og udvikle det geriatriske tilbud på Holbæk Sygehus.

  • Har gode samarbejdsevner og lyst til gennem samarbejde at opnå fælles resultater.

  • Bidrager til de gode patientforløb.

  • Understøtter høj faglig standard.

  • Har lyst til at undervise og deltage i den præ og postgraduate undervisning.

  • Har interesse for den akutte geriatri.

  • Er engageret og udviklingsorienteret.

  • Bidrager til det det gode arbejdsmiljø.


Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus for områdets borgere. Sygehuset har egen sygehusledelse og indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Sygehusets vision
Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme.

Forskning
Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder og sygehuset har etableret et Forskningens Hus.

Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere. Det er her vi imødeser din aktive indsats.

Lidt om afdelingen
Medicinsk Afdeling varetager intern medicinske grenspecialer i kardiologi, medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, reumatologi, lungemedicin/allergologi, geriatri og apopleksi-rehabilitering, og afdelingen råder over 175 sengepladser samt en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit.
Medicinsk Afdeling varetager klinisk og teoretisk undervisning af lægestuderende og har p.t. fire kliniske lektorer, en postgraduat lektor samt to professorer.
Medicinsk afdeling har et fællesmedicinsk ambulatorium, der varetager behandlingen af patienter med behov for udredning i samarbejde mellem flere specialer. Vores klinisk biokemiske afdeling har en fremskudt post i det fællesmedicinske ambulatorium og vores radiologiske afdeling tilbyder drop-in løsninger til billeddiagnostiske undersøgelser.

Stillingsfunktion og kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med speciallæge med speciale i geriatri eller intern medicin:geritri.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne ønskes besat pr 1/1 2022 eller snarest derefter.

Stillingen indgår i det 20 skiftede bagvagtslag fra hjemmet.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til
Specialeansvarlig overlæge i Geriatri Solvejg Henneberg Pedersen på tlf. 24 92 08 82, eller ledende overlæge Niels Løkkegaard på telefon 59 48 45 01.

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.
Ansøgere bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv kompetencer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 14. januar 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Har du lyst til at være en del af en afdeling, med fokus på det gode patientforløb i et godt arbejdsmiljø, så læs med her? Da vi skal hjemtage flere patienter og udvide vores operationskapacite..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    En stilling som kardiologisk afdelingslæge på Medicinsk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. er ledig til besættelse snarest muligt. Der er tale om en delestilling med kardio..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Er vi dine nye kollager? [xxxxx]s enhed Indkøb, Produktion og Logistik søger weekendafløser til køkkenet Slagelse Sygehus. Jobbet som weekendafløser ligger hver 3. weekend, er på .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2