Speciallæge i intern medicin: geriatri søges til geriatrisk afsnit, Medicin 2, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Har du en stærk, geriatrisk faglighed – og har du lyst til at udvikle måden, vi driver sygehus? Så har vi det rigtige job til dig.

Geriatrien i Holbæk består af et sengeafsnit med 20 senge og et geriatrisk ambulatorium. Det geriatriske sengeafsnit modtager patienter overvejende fra Akutafdelingen med geriatriske problemstillinger. Afsnittet har et godt tværfagligt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætist, der fast kommer i afsnittet og varetager udvidede opgaver. Afsnittet lægger vægt på et godt, gensidigt respektfuldt arbejds- og læringsmiljø for både de fastansatte og for de mange studerende fra mange studieretninger.

Geriatrisk ambulatorium har regionsfunktion i fald, hvor der efter udredning i hovedfunktion er mistanke om vestibulær og/eller autonom dysfunktion. Desuden varetages udredning af geriatriske problemstillinger samt opfølgninger efter indlæggelse. Ambulatoriet varetager desuden vippelejeundersøgelser efter henvisning og udreder for vestibulær dysfunktion med vHIT og VNG. Ambulatoriet har en Rotundom stol til udredning af kompliceret BBPV. I regionsfunktionen afholdes der to gange pr måned MDT-konference med kardiologien omkring synkope-patienter. En gang pr måned afholdes MDT-konference om vertigo med deltagelse af neurolog, øre-næse-hals-læge og kardiolog.

Den geriatriske funktion er under udvikling med tilførsel af nye funktioner, dels med etablering af en teamfunktion, der i første omgang betjener Medicinsk Observations Afsnit og på længere sigt ortogeriatrisk funktion, dels etablering af et fleksibelt udskrivningsambulatorium til hurtige opfølgninger efter indlæggelse.

Om stillingen

Du vil deltage i geriatrisk funktion i sengeafsnit og eller geriatrisk ambulatorium efter præference, og derudover indgå i bagvagten og stuegangsfunktion på Medicinsk Observationsafsnit 1-2 gange pr. uge.

Om ansøgeren
Stillingen ønskes besat med speciallæge med speciale i intern medicin;geriatri, der:

  • Har interesse for den akutte geriatri
  • Har bred erfaring og interesse inden for det medicinske felt.
  • Er engageret og udviklingsorienteret
  • Har gode evner til samarbejde og se nye muligheder
  • Har interesse for og erfaring med supervision af yngre kolleger og studenter.

Lidt om afdelingen

Medicin 2 dækker en række grenspecialer med egne sengeafsnit og ambulatorier og har ansatte fra alle relevante faggrupper:

  • Reumatologi med et stort ambulatorie.
  • Medicinsk Observations Afsnit (MOA) med 23 sengepladser og 2 step up senge
  • Gastroenterologisk ambulatorium, herunder skopi-funktion
  • Geriatri med et ambulatorium og et sengeafsnit med op til 16 sengepladser
  • Apopleksi fase II med 18 selvvisiterende sengepladser og et ambulatorium

Medicinsk Observations Afsnit varetager en række særlige funktioner inden for bl.a. palliation og respiratorisk dårlige patienter og har med stor succes varetaget behandling af ustabile COVID-patienter.

Afdelingen vægter høj faglighed og der er 1 gange ugentlig undervisning for alle læger og en gang ugentligt i eget grenspeciale. Medicin 2 har en forskningsansvarlig overlæge, to uddannelsesansvarlige overlæger og to kliniske lektorer.

Der er i det medicinske område på Holbæk Sygehus generelt et godt tværspecialiseret samarbejde, hvor der er god mulighed for at inddrage de andre specialer i udredning og behandling af de geriatriske patienter, ligesom det sikrer et smidigt samarbejde og god kollegial sparring ved behov for viden og kompetencer uden for eget grenspeciale. Geriatrisk afsnit varetager vigtige og specifikke opgaver som led i den akutte intern medicinske indsats.

Arbejdstilrettelæggelse:

Forvagterne arbejder i 2-holdsdrift på alle ugens dage med tilstedeværelse fra vagtværelse. Mødetid 8-15.15 og 15.00-09.00.

Bagvagterne arbejder i tilstedeværelse til kl. 21 på hverdage og kl. 18 i weekender med tilkald fra hjemmet. Derudover er der en erfaren læge/speciallæge til stuegang til kl. 18 i hverdage og kl. 16 i weekender.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er ledig til besættelse efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
Fungerende Cheflæge Dan Brun Petersen på mail [email protected] eller Ledende Overlæge for Geriatri og Apopleksi/rehabilitering Solvejg Henneberg Pedersen [email protected] , telefon 24 92 08 82

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøgere bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv kompetencer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 12. maj 2023

Lignende jobs

  • Læge i Køge

    Vil du være med til at udvikle Danmarks nyeste universitetshospital, som vil være bedst til det, de fleste fejler, og til at kæmpe for lighed i sundhedstilbud? Hospitalet er i en spændende tid med .
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2