Kombinationsstilling med forskning og ansvar for opstart af ortogeriatri i Medicin 2, Holbæk Sygehus er ledig til bes...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Nyoprettet stilling som overlæge med særligt ansvar for opstart af ortogeriatri i samarbejde med Ortopædkirurgisk Afdeling og Medicin 2, Holbæk Sygehus. Stillingen er en kombinationsstilling med 50 % ortogeriatri og 50 % forskning, som efter særskilt ansættelsesproces forventes at være i form af et Klinisk forskningslektorat ved Københavns Universitet.

Stillingen ønskes besat af en speciallæge i geriatri per 1. 11. 2023 eller efter aftale.

Ansættelsen for klinisk forskningslektor sker i regi af Københavns Universitet, og følger de af KU fastsatte regler.

Om stillingens kliniske indhold

Overlægen skal sammen med den ledende overlæge i geriatri, Afdelingsledelsen i Medicin 2 og Afdelingsledelsen i Ortopædkirurgisk Afdeling bidrage til at opstarte ortogeriatrisk funktion på Holbæk Sygehus. Halvdelen af ansættelsen er dedikeret til denne opgave, og inkluderer administrative såvel som kliniske opgaver i ortogeriatrien.

Vi forventer at du har erfaring med ortogeriatrisk funktion.

Om stillingens forskningsmæssige indhold

Til stillingen er knyttet bevilling til Klinisk forskningslektorat, der besættes særskilt af Københavns Universitet.

Overlægen skal sammen med den ledende overlæge i geriatri og den kliniske lektor i geriatri være med til at sikre samarbejde med København Universitet omkring lægelig forskning og udvikling i afdelingen.

Vi forventer at du er speciallæge i intern medicin: geriatri, som minimum har en ph.d.-grad, er aktiv forsker og har kompetencer i forhold til at kunne være hovedvejleder for ph.d.-studerende. Vi lægger vægt på at du har lyst til at arbejde med forskning, udvikling og forskningsledelse. Det er vigtigt for os, at du har høj faglig ekspertise og kan bidrage positivt til at sikre et tværfagligt forskningsmiljø, som inddrager såvel læger, sygeplejersker, terapeuter som studerende.

Dine opgaver

Dine opgaver vil som overlæge med særligt ansvar for forskning i samarbejde med den ledende overlæge i geriatri, med den forskningsansvarlige overlæge i reumatologi og cheflægen i afdelingen bl.a. være at:

  • sikre en god forskningskultur og et godt forskningsmiljø
  • initiere og gennemføre forskningsprojekter med udgangspunkt i geriatriske patienter
  • deltage i relevante møder og forskningsfora lokalt, nationalt og internationalt
  • sikre afdelingens deltagelse i nationale og internationale forskningssamarbejder og udviklingsarbejde
  • være fagligt ansvarlig for yngre læger ansat i afdelingen mht. forskning, fx. ph.d.-studerende og forskningsårsstuderende
  • sammen med den kliniske lektor i geriatri ansvar for planlægning af undervisning til medicinstuderende og planlægge og implementere den nye studieplan på Københavns Universitet.
  • deltage i uddannelse af medicinstuderende og videreuddannelse af læger.

Om Geriatri på Holbæk Sygehus
Geriatrien i Holbæk består af et sengeafsnit med 20 senge og et geriatrisk ambulatorium. Det geriatriske sengeafsnit modtager patienter overvejende fra Akutafdelingen med geriatriske problemstillinger. Afsnittet har et godt tværfagligt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætist der fast kommer i afsnittet og varetager udvidede opgaver. Afsnittet lægger vægt på et godt, gensidigt respektfuldt arbejds- og læringsmiljø for både de fastansatte og for de mange studerende fra mange studieretninger.

Geriatrisk ambulatorium har regionsfunktion i fald, hvor der efter udredning i hovedfunktion er mistanke om vestibulær og/eller autonom dysfunktion. Desuden varetages udredning af geriatriske problemstillinger samt opfølgninger efter indlæggelse. Ambulatoriet varetager desuden vippelejeundersøgelser efter henvisning og udreder for vestibulær dysfunktion med vHIT og VNG. Ambulatoriet har en Rotundom stol til udredning af kompliceret BBPV. I regionsfunktionen afholdes der to gange pr. måned MDT-konference med kardiologien omkring synkope-patienter. En gang pr. måned afholdes MDT-konference om vertigo med deltagelse af neurolog, øre-næse-hals-læge og kardiolog.

Den geriatriske funktion er under udvikling med tilførsel af nye funktioner, dels med etablering af en udgående team funktion, der i første omgang betjener Medicinsk Observationsafsnit og på længere sigt ortogeriatrisk funktion, dels etablering af et fleksibelt udskrivningsambulatorium til hurtige opfølgninger efter indlæggelse.

Geriatrien er en del af den nydannede Medicin 2, som udover geriatrien også rummer specialerne reumatologi og apopleksi-rehabilitering.

Medicin 2 har 60 senge, og eget forvagts-og bagvagtslag.

Der er i det medicinske område på Holbæk Sygehus et godt tværspecialiseret samarbejde, hvor der er god mulighed for at inddrage de andre specialer i udredning og behandling af de geriatriske patienter, ligesom det sikrer et smidigt samarbejder og god kollegial sparring ved behov for viden og kompetencer uden for eget grenspeciale. Geriatrisk afsnit varetager vigtige og specifikke opgaver som led i den akutte intern medicinske indsats.

Afdelingen vægter høj faglighed, og der er to gange ugentligt undervisning for alle læger og en gang ugentligt i eget grenspeciale.

Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus for områdets borgere. Sygehuset har egen sygehusledelse og indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Sygehusets vision
Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme.

Forskning
Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder og sygehuset har netop indviet Forskningens Hus.

Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere. Det er her vi imødeser din aktive indsats.

Lidt om afdelingen
Medicin 2 varetager intern medicinske grenspecialer i medicinsk gastroenterologi, reumatologi, geriatri og apopleksi-rehabilitering, og afdelingen har en række specialespecifikke ambulatorier herunder et ambulatorie med regionsfunktion (geriatri) og en regional fællesvisitation (geriatri). Medicin 2 varetager klinisk og teoretisk undervisning af lægestuderende på bachelor og kandidat-delen.

Medicin 2 har et fællesmedicinsk ambulatorium, der varetager behandlingen af patienter med behov for udredning i samarbejde mellem flere specialer.

Stillingsfunktion og kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med speciallæge med speciale i geriatri eller geriatri: intern medicin, med kvalifikationer som beskrevet ovenfor. Der lægges vægt på at ansøger opfylder kriterierne for ansættelse som klinisk forskningslektor.

Arbejdstilrettelæggelse:

Forvagter arbejder i 2-holdsdrift på alle ugens dage med tilstedeværelse fra vagtværelse. Mødetid 8.00 - 15.15 og 15.00-9.00.

Bagvagter arbejder i tilstedeværelse til kl. 21.00 på hverdage og kl. 18.00 i weekender med tilkald fra hjemmet. Derudover er der anden BV tilstede til stuegangen til kl. 18.00 i hverdage og kl. 16.00 i weekender. Der er ca. 11 funktioner pr. 16 uger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er ledig til besættelse efter aftale.

Det vil være muligt at indgå i det 15 skiftede bagvagtslag fra hjemmet.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til
Lægefaglig vicedirektør Dan Brun Petersen på tlf. 93 56 88 07, eller ledende overlæge i geriatri Solvejg Henneberg Pedersen på tlf. 24 92 08 82.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Tirsdag den 26. september 2023

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til at arbejde med anæstesiologi på et højt fagligt niveau, så er det dig vi søger på Anæstesiologisk afdeling, Nykøbing F sygehus. Vi søger en dygtig og engageret speciallæge med e..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vores Psykiatriske Akutmodtagelse på Psykiatrisygehuset i Slagelse søger en ny ledende overlæge eller overlæge. Du bliver en vigtig medspiller i vores team - i en moderne psykiatriorganisation m..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vi har drøntravlt og søger derfor 2 uddannede lægesekretærer eller sundhedsadministrative koordinatorer til faste stillinger i Hjerteambulatoriet på Slagelse Sygehus. Trives du med travlhed, e..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
18. maj 2024 3
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2