Den bedste vej til at blive en god psykiater er at prøve en reservelægestilling i et af vores ambulatorier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger igen, da vores superdygtige reservelæger selvfølgelig har fået H-stillinger.

Her får du kendskab til specialets mange facetter, samtidig med at du selv får ansvar for patientforløb. Udredning, opfølgning på planer lagt under indlæggelse, samarbejde med pårørende og det tværsektorielle system.

Alt dette i fællesskab med erfarne speciallæger, dygtige kontaktpersoner, involverede psykologer, recovery-mentorer og selvfølgelig patienten selv.

Så har du interesse for psykiatri, og ønsker du at være en del af Danmarks største psykiatriske center? Så kan du blive vores nye kollega og en del af videreudviklingen af fremtidens psykiatri!

Vi søger dygtige reservelæger med interesse for psykiatri til Psykiatrisk Center København (PCK).

Tiltrædelse den 1. maj 2023 eller snarest derefter. Udgangspunktet er 1 års ansættelse i en u-klassificeret reservelægestilling.

Aktuelt vil der være mulighed for ansættelse i F-ACT, og vi kombinerer det gerne med en ugentlig dag i psykoterapeutisk klinik.

Den u-klassificerede reservelægestilling er oplagt til dig, som overvejer psykiatri som speciale, og ønsker at stifte bekendtskab med psykiatri inden en evt. I-stilling, eller til dig som allerede har haft en I-stilling i psykiatri, men som fx venter på en H-stilling, vil vi også meget gerne høre fra – og det gælder såvel psykiatri som andre specialer, fx almen medicin, neurologi, arbejdsmedicin, samfundsmedicin mv.

Vi har allerede flere reservelæger ansat, som gerne vil fortælle dig om arbejdet.

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø med faste teams og god overlægesparring
  • Vi arbejder i alle psykiatriske ambulatorier efter F-ACT-metoden, med boardmøder, shared care og recovery
  • Vagt som FV/BV efter erfaring
  • Hvis du har lyst, kan vi arrangere en dag ugentligt i psykoterapeutisk ambulatorie, så du får mulighed for gruppeterapi/individuel terapiforløb
  • Eget kontor på lægegang

PCK´s størrelse giver mulighed for at få et bredt og indgående kendskab til specialet psykiatri. PCK er kendetegnet ved høj faglighed og dygtige speciallæger. Det er Danmarks største psykiatriske center med et højt patientflow, og der er mulighed for at få erfaring med mange diagnostiske grupper.

Vi har et omfattende undervisningsprogram med professor masterclasses, klinikker, Journal Clubs, fælles rating af patienter og gennemgang af aktuelle forskningsprojekter. Der er således et intensivt læringsmiljø og gode muligheder for supervision og speciallægesparring.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:
Cheflæge Birte Smidt på 26 64 88 22 / mail: [email protected]

Ansøgning
Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle (autorisationsbeviser) og faglige kompetencer.

Løn- og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Vent ikke med at søge en af vores stillinger. Ansøg allerede i dag – vi holder løbende øje med indkomne ansøgninger.

Søg via link på siden senest den 15.april 2023
Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København er en del af Region Hovedstadens Psykiatri og er Danmarks største psykiatriske center med en lang række almene og specialiserede tilbud. Centret er kendt for at være i front med nye behandlingstilbud, som udspringer af den anerkendte forskning, der udføres i centret.

PCK har et optageområde på cirka 430.000 borgere dækkende Københavnerområderne Nordvest, Nørrebro, Østerbro, Indre By, Frederiksberg og Vanløse. Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalsmatriklen, dels på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospital, samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet. Vi behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Centeret har en række specialområder så som: Psykoterapi, angst, OCD, affektive lidelser, sexologi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi og liaison, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri.

Forskning er højt prioriteret på PCK, og der er på centret ansat otte professorer samt en række selvstændige forskningsmiljøer ved siden af professorgrupperne. Forskning er en naturlig del af det at arbejde på PCK. Vi har stærke forskningsmiljøer indenfor affektiv sygdom, neuropsykiatri, skizofreni, sexologi og socialpsykiatri.

Forskningsenhederne på PCK er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt. En ansættelse på PCK kan således skabe mulighed for deltagelse i forskningsprojekter, hvis det har interesse. Som universitetsafdeling varetager PCK undervisning af medicinstuderende og læger i postgraduate lægelige uddannelsesstillinger på alle niveauer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København NV
  • Lørdag den 15. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Frederiksberg

    Frederiksberg Kommunes Rusmiddelcenter søger afdelingslægeStillingen som afdelingslæge ved Frederiksberg Kommunes Rusmiddelcenter er en unik mulighed for en læge, der er passioneret omkring at h..
    • Læge
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 7
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 3
7. april 2024 4
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3