Attraktiv stilling som afsnitsledende overlæge til dag- og døgnafsnit for spiseforstyrrelser for børn og unge på Bisp...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og har du lyst til at blive en del af et center præget af faglig stolthed, lyst til udvikling og forandringer?

Dag- og døgnafsnit for spiseforstyrrelser dækker hoved-, regions- og højt specialiserede funktion for børn og unge under 18 år, der har behov for intensiv behandling af deres spiseforstyrrelse. Hovedomdrejningspunktet er familiebehandling, der sigter mod at forældrene bliver i stand til at hjælpe deres barn til re-ernæring.

Vi har 9 døgnpladser og 10 dagpladser samt et udkørende team. Som udgangspunkt er forældrene medindlagte i afsnittet.

Der er et tæt samarbejde mellem dag/døgn og ambulatorium for Spiseforstyrrelser med henblik på at sikre kvalitet i overgangene og i visitationen, mellem afsnittene i Spisesøjlen. Spisesøjlen er netop i gang med at implementere et FACT Team for de akutte dårlige patienter, og patienter ved overgangen mellem ambulatoriet, dag- og døgnbehandlingen.

Du kan blive del i en spændende faglig udvikling i Spisesøjlen.

Vi har en velfungerende samarbejdsaftale i Spisesøjlen med Pædiatrisk afdeling på Herlev Hospital om de somatiske problemstillinger.

Spisesøjlen har forskningsprojektet VIBUS (virkning af behandling til børn og unge med spiseforstyrrelser), som monitorerer mønstre i behandlingsrespons. Det vil derfor være god mulighed for at koble kliniknære forskningsprojekter direkte på dag- og døgnbehandlingen, og dokumentere virkningen af nye tiltag.

Jobbet
I et tæt samarbejde med 2 oversygeplejersker sikrer og bidrager du til et velfungerende afsnit med fokus på høj faglighed og medarbejder trivsel.

I har som ledelse ansvar for afsnittes drift, økonomi og det faglige indhold. I henhold til politiske og lokale aftaler og rammer, skal du bidrage til det patientsikre forløb på et fagligt højt niveau samt sikre, at afsnittet lever op til krav om kvalitet, tilgængelighed og leveringsfrister.

Du vil blive en del af en faglig kompetent, dynamisk og nytænkende ledergruppe, som er koblet op på døgn enheden i BUC. Din nærmeste ledergruppe, ud over oversygeplejerskerne, er lederpar fra de øvrige døgnafsnit samt løbende ledersparring med afdelingsledelsen.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

Om afsnittet
Vi har en stærk miljøterapeutisk ramme. Behandlingen tager udgangspunkt i de forskellige forhold der er i behandlingen på dag og døgn, hvor begge afsnit er præget af en høj og bred faglighed. Miljøgruppen er uddannet i KAT miljøterapi.

Der arbejdes målrettet mod nedbringelse af tvang, herunder tvangsbehandling med ernæring. Safewards er trygt implementeret på afdelingen.

De terapeutiske tiltag indeholder en bred vifte af KAT og elementer af DAT, der er både gruppe- og individuelle terapeutiske forløb.

Der er arbejdet på en differentieret tilgang til de yngste patienter. Forældrene er vigtige aktører og inddrages aktivt i behandlingen.

Vi har høj medarbejdertrivsel og det tværfaglige samarbejde er særdeles velfungerende. Kvalitet i behandlingen og kompetenceudvikling er i fokus i en dynamisk og medinddragende kultur.

Høj faglighed. Du bliver en del af en højt-specialiseret behandlergruppe bestående af speciallæger, specialpsykologer, yngre læger og psykologer samt socialrådgivere. Vi arbejder i teams omkring patienterne med sygeplejersker, pædagoger og skolelærere fra vores interne skole. Derudover indgår fysioterapeut, diætist og økonoma i behandlingen.

Der er stort fokus på tværfaglighed af høj kvalitet og fokus på videreuddannelse.

Et godt arbejdsmiljø. Vi har et godt, positivt og anerkendende arbejdsmiljø og vi arbejder i rare omgivelser.

Vores forventninger
Du har solid erfaring som speciallæge, gerne i børne- og ungdomspsykiatri, har ledererfaring og gerne en lederuddannelse. Derudover ønsker vi, at du:

  • Besidder gode samarbejdsevner og interesse for videreudviklingen af en tidssvarende børne- og ungdomspsykiatri, og udviser fleksibilitet i opgaveløsningen.
  • Har interesse i at lede mennesker og få det bedste frem i dine medarbejdere uanset faggruppe.
  • Lyst til at arbejde i dybden med relativt få patienter ad gangen i et kompetent og erfarent behandlingsmiljø, hvor trivsel for medarbejderne vægtes meget højt.
  • Kan motivere andre, og har en anerkendende og engageret lederstil.
  • Kan tænke ud af boksen og finde kreative løsninger sammen med familierne.
  • Har lyst til at arbejde et sted med hold-ånd, hvor plads til faglig refleksion og supervision sættes højt, og hvor der også er plads til humor.
  • Indgår i det fortsatte samarbejde med ambulatoriet med at sikre sammenhæng for patienter og medarbejder i ”Spisesøjlen”.


Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling og til besættelse pr. 1. oktober 2023 eller snarest muligt efter aftale.

Som speciallæge ansættes du med vagtforpligtigelse. Der er p.t. etableret ”frivillig” bagvagtsordning bestående af speciallæger på tværs af de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Hovedstadens Psykiatri. Der er hele tiden behov for at en del af centrets speciallæger er indstillet på at indgå i bagvagtsordningen.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udfærdiger ansættelsesbrev.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte cheflæge Ulla Jørgensen på [email protected] eller chefsygeplejerske Annika Rasmussen på [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv, uddannelsesbevis og speciallægeanerkendelse via linket senest den 21. august 2023.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 24. august 2023.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København NV
  • Mandag den 21. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 7
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 3
7. april 2024 4
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 3