Afdelingslæge til Afdeling for Bedøvelse og Intensivbehandling, Rigshospitalet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Afdelingslæge til Afdeling for Bedøvelse og Intensivbehandling, Neurocentret, Rigshospitalet søges per 1. november 2022 eller efter aftale. Vi rykker os, men vi vil gerne rykke mere, og vi skal derfor bruge endnu en dygtig kollega!

Vil du med på holdet - et hold med godt kollegaskab, et ønske om, og evner til, at gøre det bedre for patienter og for hinanden?

Har du en: lyst til at forstå, et drive til at nytænke, og et ønske om at udvikle dig selv og afdelingen? Er du også dynamisk og ressourcestærk? Så kom og bliv en del af en fantastisk afdeling.

Hos os bliver du ekspert i bedøvelse til neurokirurgi og til intensiv behandling af akutte svære hovedtraumer, hjerneblødninger, rygmarvsskader og højt specialiserede neurologiske sygdomme. Du vil blive udfordret, og være den betænksomme læge og kommunikator, der evner at favne patienter og pårørende i deres livs krise, og du vil skulle kunne bringe det bedste ud af dine samarbejdspartnere i og uden for afdelingen – også i pressede situationer!

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du den afdelingslæge, vi ønsker at ansætte!

Fra 1 november 2022 vil der være en stilling ledig som afdelingslæge i afdelingen med primær tjeneste på Blegdamsvejs matriklen.

Afdeling for Bedøvelse og Intensivbehandling, Neurocentret, er beliggende i Nordfløjen og er i rivende udvikling med bl.a. en fellowship-uddannelse og et innovationslaboratorium. Afdelingen er også gennem Intensivafsnit Y13 på Glostrup matriklen dybt involveret i opbygning af et samlet Neurorehabiliteringshus på RH Glostrup med visionen om sammenhængende patientforløb som den styrende faktor.

Afdelingen modtager og behandler alle intensiv og operationskrævende neurokirurgiske patienter i Østdanmark, samt alle højt rygmarvsskadede patienter og et udvalg af højt specialiserede neurologiske tilstande (f.eks. Guillian Barré, myasteni, status epilepticus samt en del diagnostiske ”nødder”). Den akutte behandling foretages på Rigshospitalets matrikel på Blegdamsvej, hvorfra en del patienter går videre i deres rehabiliteringsforløb til vores intensivafsnit Y13 på Glostrup mhp. tidlig genoptræning, allerede mens de fortsat er under respiratorudtrapning. En funktion, der ønskes styrket for at sikre et kontinuerligt behandlingsforløb for disse patienter. Afdelingen er desuden dybt involveret i udvikling af organdonationsområdet.

Afdelingen har det lægefaglige ansvar for bedøvelse på de 5 daglige neurokirurgiske lejer, hvor vi også foretager intraoperative MR-skanninger og på to neuroradiologiske interventions lejer. Desuden assisterer vi årligt til bedøvelse af ca. 900 patienter, fortrinsvis børn i vores MR-skanner.

Derudover huser afdelingen landets eneste neuroanæstesiologiske professorat og er forskningsaktiv i tæt samarbejde med andre specialer.

Afdelingen er præget af en høj faglighed med en række dygtige og fagligt ambitiøse læger, - men vi ønsker at gøre det endnu bedre! Vi har derfor opstartet et neuroanæstesiologisk fellowship i afdelingen som er under international akkreditering, og som man vil kunne ansøge efter 6 måneder i afdelingen. Endvidere er et innovationslaboratorium opstartet i afdelingen med sigte på teknologisk og organisatorisk innovation, der kan drive forbedringer i både patientbehandling og arbejdsmiljø, og som bringer sit første produkt på markedet til efteråret sammen med en international medico-teknisk virksomhed. Derudover har vi løbende speciallæger på SSAI-uddannelserne i børneanæstesi og intensivbehandling samt Perioperative Medicine and Management (POMM). Alle læger i afdelingen varetager egne ansvarsområder i samarbejde med ledelsen og bidrager til den faglige og organisatoriske udvikling.

Afdelingen er præget af en ambitiøs og god stemning, gode relationer til vores samarbejdspartnere: neurokirurger, neurologer, rygkirurger og interventionsradiologer og et tæt og godt samarbejde faggrupperne imellem.

Om stillingen:

Afdelingslægen vil indgå i et team af ca. 15 afdelingslæger der dækker bagvagtsfunktionen(dobbeltdækket) i vagterne. Du vil få mulighed for at varetage egne kompetenceområder og videreuddanne dig, bl.a. gennem fellowship-uddannelsen. Arbejdet vil i dagtid variere mellem operationsgang og intensiv afdeling, og vil i nogen grad kunne justeres efter kandidatens interesser og ønsker. Der indgår periodevis arbejde på Glostrup matriklen.

Ansættelsen placeres i Afdeling for Bedøvelse og Intensiv Behandling, Neurocentret, Rigshospitalet med primær tjeneste på Blegdamsvej.

Ansættelse per 1/11 2022, men kan aftales til at være både før eller efter denne dato.

En motiveret ansøgning indeholdende dine kompetencer indenfor de 7 lægeroller (http://www.sst.dk/publ/Publ2013/05maj/De7laegeroller2udg.pdf) fremsendes til:

Cheflæge Niels Risør Hammer, hvor også yderligere oplysninger, samt stillingsbeskrivelse kan fås.

35451490 / 40946555 / [email protected]

Ansøgningsfrist mandag den 12 september 2022 kl. 12.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2