Har du erfaring med og lyst til at gøre en betydelig forskel for personer, hvis liv er præget af selvskade, selvmords...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Så har du nu muligheden for at søge et af verdens mest meningsfulde job.

Region Hovedstadens Psykiatri, Psykiatrisk Center København (PCK) søger netop nu en speciallæge i psykiatri til en kombineret stilling i Det specialiserede DAT-team og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse.

Enhederne har fælles ledelse og er placeret på Strandboulevarden 96, Østerbro, og er tværfagligt sammensat med en overlæge i psykiatri, sygeplejersker, socialrådgiver og psykologer.

Det specialiserede DAT-team
Det specialiserede DAT-team tilbyder lange behandlingsforløb af halvandet års varighed til patienter med gentagne indlæggelser samt selvskadende- og suicidal adfærd. Det trans-diagnostiske tilbud retter sig mod patienter med komplekse psykologiske vanskeligheder. Metoden er evidensbaseret og manualiseret Dialektisk Adfærdsterapi, der for patienten indebærer individuel terapi, færdighedstræningsgruppe, telefonkontakt og netværksmøder.

Som medarbejder inkluderer det ugentlige teammøder og fast ekstern og intern supervision. Du vil indgå i et mindre team, der foruden læge aktuelt består af tre psykologer, heraf en teamkoordinator, og en specialpsykolog. Teamet er velfungerende med høj trivsel, arbejdsglæde og stor grad af indflydelse på eget arbejde.

Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse

Centret varetager vurdering og behandling af patienter med selvmordstanker og/eller -adfærd, uden kendt behandlingskrævende psykisk lidelse. Behandlingen er fleksibel, behovstilpasset korttidsterapi, primært i form af kognitiv terapi, 2. og 3. bølge. Der er tale om et subakut tilbud til mennesker med mange typer af psykiske udfordringer, akutte belastninger, kriser og stress. Dette indebærer en afvekslende og fagligt udfordrende hverdag med krav til selvstændighed og fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

Centret tilstræber kort eller ingen ventetid på behandling og modtager patienter udenom den ordinære visitation, pakkeforløb mv. Som læge er der gode faglige udviklingsmuligheder på højt niveau, og et fagligt miljø, der omfatter kliniske konferencer, teamsupervision samt deltagelse i nationale og internationale konferencer.

Afdelingen er forskningsaktiv med flere igangværende og kommende forskningsprojekter.

Arbejdsopgaverne

Som læge er din rolle at indgå på lige fod med de andre behandlere ift. tilrettelæggelse af den optimale behandling til patienterne i begge teams. Du skal desuden varetage den medicinske del af behandlingen og tilbyde lægefaglig sparring til de øvrige behandlere i teamet. Som læge er der rig mulighed for lægefaglig sparring i regionens DAT-teams, både ad hoc og gennem de regelmæssige møder på tværs af centrene. På afsnittet vil du indgå i samarbejde med afdelingens anden psykiater.

Vi kan tilbyde psykoterapeutisk såvel som anden efteruddannelse.

Vi søger en læge der har

  • Interesse og gerne erfaring med psykoterapi
  • Har lyst og interesse i at indgå i et tværfagligt sammensat team
  • Har mod på at arbejde sammen med patienten om dennes komplekse og svære problemstillinger
  • Evnen til at bidrage positivt til et højt fagligt niveau, engagement og arbejdsmoral
  • Evnen til samarbejde og samtidig trives med at træffe selvstændige beslutninger

Løn og vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Som overlæge i Region Hovedstadens Psykiatri har du SIF tjeneste 12-14 x årligt i Psykiatrisk modtagelse på Bispebjerg.

Stillingen er til besættelse den 1. januar 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Du får din daglige gang på Strandboulevarden 96, 2100 København Ø.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til cheflæge Birte Smidt på 26648822, afsnitsledende specialpsykolog Malene Grundahl på 38644846 eller teamkoordinator i det specialiserede DAT-team, psykolog Selma Kruse Lind på 9116 9555.

Søg stillingen via link på siden den 26. oktober 2022

Vi forventer at holde samtaler i uger 45.

Psykiatrisk Center København udreder, diagnosticerer og behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centeret en række specialområder, der udover de sexologiske lidelser omfatter affektive lidelser, angst, OCD, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, ældrepsykiatri samt militærpsykiatri.

Forskning er højt prioriteret, og der er på centret ansat otte professorer, som varetager hvert sit forskningsområde og leder de forskellige forskningsgrupper.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Onsdag den 26. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2