Overlæge/afdelingslæge i Intern Medicin: Geriatri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Speciallæge i intern medicin geriatri søges til geriatrisk afsnit, medicinsk afdeling Amager Hospital. Har du et ønske om at udvikle dig som ny speciallæge i geriatri på en afdeling, hvor du kan være med til at forme din hverdag ud fra interesser og faglige kompetencer, eller er du en mere erfaren speciallæge, der søger nye udfordringer i dit arbejdsliv. Så har du muligheden på Amager Hospital. Amager ’kanernes eget hospital kun et stenkast fra Rådhuspladsen.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Sammen med en lille gruppe dedikerede speciallæger i geriatri, vil du være den første af flere kommende speciallæge-kollegaer i geriatri, der skal være med til at styrke og udvikle specialet på Amager Hospital. Dine primære arbejdsopgaver vil være på vores geriatriske sengeafsnit og efter aftale den ambulante funktion. Du skal sammen med vores afsnitsansvarlige læge sikre den faglige, etiske, medmenneskelige og tværfaglige behandling af vores ældre skrøbelige patienter.

Desuden skal du deltage i den fælles medicinske bagvagt sammen med afdelingens øvrige speciallæger fordelt på flere forskellige specialer. Vagthyppigheden er ca. 2/mdr.

Gode grunde til at søge stillingen

  • Lydhørhed og mulighed for indflydelse på formning af dit arbejdsliv på Amager Hospital. Det kunne for eksempel være forbedringsarbejde internt på afdelingen eller ved sektor overgange, ambulant funktion herunder polyfarmaci. På sigt arbejdes på at udvide samarbejdet mellem Amager og Hvidovre matriklerne.
  • Mulighed for at deltage i kurser og videreuddannelse vægtes højt
  • Godt arbejdsmiljø med tværfaglig anerkendelse og plads til forskellighed
  • Lille hospital hvor alle kender alle. Fantastisk at være en del
  • Vi har brug for dig

Vores forventninger til dig

Du er speciallæge i geriatri. Du ønsker at arbejde på et lille intenst hospital og være en aktiv del af vores arbejdsplads og ser vores størrelse som et aktiv og ikke en begrænsning.

Vi ønsker en kollega, der:

  • Kan bevare overblikket og den gode tone i en travl hverdag, hvor der håndteres mange samtidige og komplekse patientforløb.
  • Er engageret i vidensdeling og uddannelse af såvel lægefaglige som tværfaglige kollegaer.
  • Tager aktivt ansvar for at det gode patientforløb.
  • Er bevidst om egne kompetencer.
  • Har et ønske om at indgå i et kollegialt forpligtende samarbejde og fællesskab med afdelingens øvrige speciallæger.

Hvem er vi?

Om geriatrisk afsnit G: Afsnittet består af 24 senge. Vi modtager patienter fra henholdsvis Akutklinikken og i et vist omfang fra de øvrige afsnit på Amager Hospital, fra Hvidovre Hospital og RegionH´s øvrige afdelinger. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med egne faste ergoterapeuter og fysioterapeuter samt en engageret stab af sygeplejersker og SSA´er, hvoraf mange har været en del af afsnittet i over 5 år. Vi er aktuelt 2 speciallæger med et stort ønske om nye kollegaer. Vi er absolut ikke et afsnit i afvikling men med et højt fagligt niveau og ønske om videre udvikling. Vi kender afsnittets DNA og er garant for en god start her på Amager Hospital.

Vi er er en del af Medicinsk afdeling Amager hospital og fordrer det gode samarbejde og hjælp afsnit og specialer imellem.

Om Medicinsk afdeling Amager Hospital: Vi er beliggende på Amager, som en selvstændig matrikel under Amager Hvidovre Hospital. Afdelingen består af et lungemedicinsk/endokrinologisk afsnit, et geriatrisk afsnit og et observationsafsnit med kortere forløb og en akutklinik. Desuden er der et hjertemedicinsk afsnit, organiseret under kardiologisk afdeling på Hvidovre matriklen. Akutklinikken modtager dagligt ca. 50 akutte patienter primært fra Amager, heraf indlægges ca. 50%.

Løn: Løn og ansættelsesvilkår er efter aftale for overlæger/yngre læger mellem Region Hovedstaden og Forening af Speciallæger.

Interesserede ansøgere uanset køn, alder, religion eller andet etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist d. 18. august 2022

Ansættelsessamtaler afholdes uge 34. Stillingen ønskes besat 1. november eller efter aftale.

Få mere at vide: Tøvikke med at kontaktecheflæge Arne Cyron tlf. 29218877 eller ledende overlæge Maria Holte Nielsen 40121882. Besøg også afdelingens Instagramprofil medicinskafdeling amh og få et indtryk af vores skønne arbejdsplads.

Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for de 7 lægeroller, faglig medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademikerrolle og professionalisme.

”Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse3, som svar til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest et år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer på anden vis.

Danskprøven skal bestås med sammen karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra andre lande uden for EU, for at de kan få autorisation”

Amager Hospital har brug for din ekspertise - og støtter din faglige udvikling

____________________________________________________________________________

Amager Hospital er nærhospital for Amagers borgere og har en af Danmarks største medicinske afdelinger. Vores overordnede mål er:

  • at tilbyde vore patienter gode patientforløb præget af kompetent behandling af høj kvalitet, kontinuitet, højt informationsniveau og stor opmærksomhed på de menneskelige aspekter, der følger med sygdom.
  • at give vore medarbejdere gode ansættelsesforløb med anerkendelse af og respekt for den enkelte medarbejders faglighed og kompetencer, indflydelse på egne arbejdsforhold og udviklingsmuligheder i et stærkt uddannelsesmiljø. Ansættelsesforløbet forankres alleredefra begyndelsen i en grundig generelintroduktion til Amager Hospital – samt et individuelt tilrettelagt introduktionsforløb for den enkelte medarbejder.


Og så har vi Metro og gode parkeringsforhold

Hospitalet er røgfrit.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3