Er du vores kommende kollega?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en speciallæge i Endokrinologi til vores endokrinologiske funktion på Amager matriklen, Amager Hvidovre Hospital.

Hvem er du?

Du er måske nyuddannet speciallæge i endokrinologi og har et ønske om at starte speciallægelivet på en afdeling, hvor du får et varieret arbejdsliv, og hvor du bliver en aktiv del af fremtidens endokrinologi/intern medicin på Amager Hvidovre Hospital.

Eller

Du er en mere erfaren speciallæge i endokrinologi, der har mod på nye udfordringer og har lyst og vilje til at bygge videre på det faglige, endokrinologiske/internmedicinske fundament der allerede er på Amager hospital.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Sammen med en lille gruppe dedikerede speciallæger i endokrinologi, skal du være med til at styrke og udvikle specialet på Amager hospital. Du skal arbejde i endokrinologisk ambulatorium, hvor vi stiler mod 2 ambulatoriedage pr. uge pr. speciallæge, og du skal sammen med vores afsnitsansvarlige læge og de øvrige endokrinologiske speciallæger sikre den faglige, professionelle, etiske og medmenneskelige behandling af patienterne.

Du skal desuden gå stuegang på de internmedicinske afsnit (lungemedicin/endokrinologi og geriatri) samt deltage i den fælles medicinske bagvagt sammen med afdelingens øvrige speciallæger fordelt på flere forskellige specialer. Vagthyppigheden er 2-3 vagter/måned samt stuegangsfunktion hver 4.-5. weekend. Hvis det er længe siden, du har været i vagt i en akutmodtagelse, sørger vi naturligvis for relevant oplæring.

Gode grunde til at søge stillingen

  • Vi er lydhøre over for din mulighed for indflydelse på udformning af dit arbejdsliv på Amager hospital
  • Godt arbejdsmiljø med tværfaglig anerkendelse og plads til forskellighed
  • Lille hospital, hvor alle kender alle, og hvor der generelt er stor arbejdsglæde
  • Vi har brug for dig
  • Mulighed for at deltage i kurser og videreuddannelse vægtes højt


Vores forventninger til dig

Du er speciallæge i endokrinologi. Du ønsker at arbejde på et lille intenst hospital og være en aktiv del af vores arbejdsplads og ser vores størrelse som et aktiv og ikke en begrænsning.

Vi ønsker en kollega, der:

  • Kan bevare overblikket og den gode tone i en travl hverdag, hvor der håndteres mange samtidige og komplekse patientforløb
  • Er engageret i vidensdeling og uddannelse af såvel lægefaglige som tværfaglige kollegaer
  • Tager aktivt ansvar for at det gode patientforløb
  • Er bevidst om egne kompetencer
  • Har et ønske om at indgå i et kollegialt forpligtende samarbejde og fællesskab med afdelingens øvrige speciallæger


Hvor er vi? Amager hospital, Italiensvej 1, København S, amager’kanernes eget hospital kun et stenkast fra Rådhuspladsen.

Hvem er vi?

Om Endokrinologisk sektion, Amager hospital:

Der er ansat 4 speciallæger i endokrinologi og 2 HU-læger, én i første del og én i sidste del af uddannelsen til endokrinologisk speciallæge.

Endokrinologisk ambulatorium er en stærk, selvstændig enhed med erfarne og engagerede sygeplejersker og sekretærer.

Optageområdet er stort og befolkningstallet stigende på Amager.

Hele paletten af endokrinologiske patienter er repræsenterede og heraf fylder diabetes, thyroidea og osteoporose mest. To lektorater er tilknyttet endokrinolog og derfor har endokrinologer en helt central rolle i undervisning, inkl. studenterundervisning samt forskning.

Om Afdeling for Medicinske Sygdomme på Amager hospital:

Pr 1/1-2023 er vi fusioneret med Lungemedicinsk og Endokrinologisk Afdeling på Hvidovre Hospital til den nye Afdeling for Medicinske sygdomme. Afdelingen består af de lungemedicinske, endokrinologiske og geriatriske specialer på hhv. Amager og Hvidovre hospital matriklerne samt Palliativt afsnit på Hvidovre og akutklinikken på Amager.

På Amager hospital er der et lungemedicinsk/endokrinologisk sengeafsnit, et geriatrisk sengeafsnit og et observationsafsnit med kortere forløb og en akut klinik. Desuden et hjertemedicinsk sengeafsnit, organiseret under Afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme. Der er ambulant funktion tilknyttet alle specialer.

Løn: Løn og ansættelsesvilkår er efter aftale for overlæger/yngre læger mellem Region Hovedstaden og YL eller FAS.

Interesserede ansøgere uanset køn, alder, religion eller andet etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: d. 12. marts. Vi indkalder løbende til samtaler.

Få mere at vide: Tøvikke med at kontakteCheflæge Dorthe Goldschmidt 2480 6114 eller ledende overlæge Maria Holte Nielsen 4012 1882. Besøg også afdelingens Instagramprofil medicinsk afdeling amh og få et indtryk af vores skønne arbejdsplads.

Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for de 7 lægeroller, faglig medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademikerrolle og professionalisme.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3