Introduktionsstilling i Akutmedicin på Akutklinikken, Amager Hospital.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

1 Introduktionsstilling i Akutmedicin til ansættelse per 1.6.2024 eller efter aftale.

Drømmer du om at stå i første række ved modtagelse, undersøgelse, diagnostik og behandling af den akutte patient? Er du interesseret i samarbejde på tværs af de lægelige specialer og i flowstyring, front-loading samt organisering, med det gode patientforløb for øje? Så er speciale i Akutmedicin noget for dig.

På Amager hospital tilbyder vi introduktionsstilling i Akutmedicin med mulighed for bl.a. personlig udvikling, opstart i brug af ultralyd og deltagelse i det nationale akut medicinske kursus EMCC.

I løbet af den 1-årige ansættelse på Akutklinikken Amager Hospital, vil du blive introduceret til de 3 store specialer nævnt i målbeskrivelsen. Stillingen er således sammensat af 6 måneders intern medicin/akut medicin på Amager Hospital, 3 måneders ophold i Skadestuen på Hvidovre Hospital og 3 måneders ophold i Gastroenhedens Akutmodtagelse på Hvidovre Hospital.

På Amager Hospital er specialerne Akutmedicin, Kardiologi, Lungemedicin, Endokrinologi og Geriatri repræsenteret. Herudover modtager vi patienter i øvrige medicinske specialer, til indledende diagnostik og behandling før patienterne overflyttes.

Vores forvagter/mellemvagter går på tværs af specialerne og du vil således foretage indledende vurderinger på patienter i alle de medicinske specialer, der behandles på matriklen.

Du vil blive en del af et team der arbejder i Akutklinikken og i vores 48 timers Observations afsnit. På stuegang i observationsafsnittet, får du mulighed for at følge op på nogle at de patienter du indlægger. Der vil desuden være mulighed for kardiologisk stuegangsfunktion.

Det lægelige team udgøres af Speciallæger i Akutmedicin og andre Intern medicinske specialer, samt kollegaer på dit eget uddannelsesniveau. Vi har bagvagts tilstedeværelse mellem 8 og 20 og bagvagt på tilkald resten af døgnet. Der er desuden en Flowmaster med bagvagtskompetencer til stede i akutklinikken alle hverdage. Du vil indgå i mellem- vagtslaget på lige fod med de intern medicinske mellemvagter. Vagten er 2 -delt ,8 – skiftet.

Sammen med øvrige læger tager du del i Journalclub og undervisning. Vi vægter fagligheden højt og nyder at diskutere faglige og etiske problemstillinger. Samtidig er vi bevidste om, at den gode relation mellem kollegaer er en grundsten i et godt arbejdsmiljø og den gode tone er en selvfølgelighed.

Du vil blive tilknyttet en personlig vejleder på alle 3 afdelinger og dit uddannelsesforløb bliver monitoreret og superviseret af den uddannelsesansvarlige overlæge i Akutklinikken Amager Hospital

Uddannelsens sammensætning

Ud over det obligatoriske kursus i klinisk vejledning omfatter introduktionsuddannelsen i akutmedicin på Amager Hospital også undervisning i anvendelse af ultralyd, praktiske procedurer, ABCD-gennemgang og hjertestops undervisning. Du bliver undervist i triagering, visitation, flowstyring og behandling. EMCC (Emergency Medicine Core Competence) kurset indgår i introduktionsstillingen.

Arbejdsområder

Kerneopgaven for introduktionslægen er at modtage, vurdere, undersøge, diagnosticere samt behandle den akutte patient i tæt samarbejde med afdelingens andre speciallæger.

Du vil herudover få kompetencer indenfor bl.a. triage, visitation og flowstyring, kliniske procedurer som f.eks. lumbalpunktur og ultralydsvejledt PVK-anlæggelse, modtagelse af den ustabile patient samt vejledning af KBU-læger og medicinstuderende.

Vi forventer at du:

  • er god til at kommunikere og samarbejde både mono- og tværfagligt
  • er engageret og har interesse for de akutte patienter
  • har gå på mod, er udadvendt og læringsvillig
  • kan trives i et omskifteligt og udfordrende arbejdsmiljø
  • altid sætter patienten først – også i en travl hverdag
  • trives med en uforudsigelig arbejdsdag
  • deltager aktivt i den daglige kliniske vejledning af yngre kolleger samt plejepersonale
  • altid holder den gode tone i hverdagen – både overfor patienter, pårørende og kolleger


Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: https://www.Hvidovrehospital.dk/akutmodtagelse

Du er meget velkommen til at kontakte:

[email protected], uddannelsesansvarlig overlæge

[email protected], Ledende overlæge i Akutklinikken

Ansøgningsfrist og ansættelsesvilkår

Ansøgningsfrist: 25/4-24

Ansættelsessamtaler finder sted d. 29/4-24

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til aftale mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre læger.

”Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt , der ikke har dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve ( Danskuddannelse3, som svar til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest et år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer på anden vis.

Danskprøven skal bestås med sammen karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra andre lande uden for EU, for at de kan få autorisation”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 15.04.2024
  • Læge
  • København S
  • Torsdag den 25. april 2024

Lignende jobs

  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3