Afdelingslæge til Hørecenter Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi søger en afdelingslæge i oto-rhino-laryngologi med interesse for eller kompetencer i audiologi.

Stillingen er en fast stilling, 37 t/uge og ledig fra 1.7. 2023 eller efter aftale.

Om stillingen

Du bliver en del af vores dedikerede lægeteam i audiologien i Hørecenter Sjælland.

Stillingen vil rumme opgaver som udredning af høretab, supervision af uddannelseslæger og andre faggrupper.

Du bliver desuden en del af vores børneteam bestående af audiologiassistenter, audiologopæder og læger med særlig interesse i og kendskab til børneaudiologien.

Hørecenteret er en del af Øre-, Næse-, Hals- Afdeling på SUH og du indgår derfor i en stor gruppe læger med fælles oto-rhino-laryngologisk faglighed og samarbejde på tværs mellem ØNH-funktionen og Hørecenteret.

Stillingen er vagtfri.

Efter aftale kan du som led i stillingen få op til en dag om ugen til forskning og udvikling. Vi håber i så fald, at du i din ansøgning vil uddybe, hvorledes tiden skal anvendes og til hvilket formål.

Vi tilbyder en ansættelse som afdelingslæge, med mulighed for at styrke dine kompetencer mhp. subspecialisering i audiologi herunder forebyggelse, udredning og behandling af børn med høretab. Stillingen må gerne søges, selvom du er nyuddannet speciallæge uden dybere erfaring i audiologien, men med et ønske om at udvikle dig på dette område.

Om dig

Det er vigtigt for os, at du har fokus på det gode patientforløb, at du gode samarbejds- og kommunikationsevner, og at disse kompetencer kan mærkes af vores patienter og pårørende og af vores samarbejdspartnere både i andre afdelinger, regioner og i primærsektoren.

Vi forventer, at du er initiativrig og engagerer dig i afdelingens daglige drift og udvikling - gerne gennem en interesse for forskning og udvikling. Ansøgere med dokumenteret forsknings- eller udviklingserfaring vil blive prioriteret.

Uafhængigt af dit erfaringsniveau er det afgørende, at du kan tage medansvar for din faglige udvikling, og at du er god til at lære fra dig som vejleder for uddannelseslæger og andre faggrupper.

Forskningsområdet i audiologien er under udvikling, og derfor ønsker vi en ansøger med forsknings- og udviklingsinteresse - og helst også erfaring.

Om os

Hørecenter Sjælland i Køge varetager udredning og behandling af komplicerede høretab hos både børn og voksne. Der er ca. 50 ansatte i Hørecenteret heriblandt 3 overlæger og en reservelæge i hoveduddannelse.

Hørecenteret er beliggende overfor selve sygehuset i Køge på Lykkebækvej 12.

Hørecenteret holder til i et nybygget hus, der er indrettet til formålet. Udover selve hørecenteret består høreområdet i Region Sjælland også af fire audiologiassistent-betjente høreklinikker i hhv. Roskilde, Slagelse, Næstved og Nykøbing F. Alle fire lokalklinikker har et tæt samarbejde med Hørecenteret og de kommunale kommunikationscentre.

Vi har i hørecenteret stort fokus på udvikling og anvendelse af nye teknologier til gavn for vores patienter, og vi forestiller os, at du som læge i afdelingen kommer til at indgå i udvikling og afprøvninger af både nyt medicinsk udstyr og nye samarbejdsformer.

Hørecenter Sjælland er en del af Øre-, Næse-, Hals- Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Køge. Afdelingen har en stor klinisk forskningsaktivitet med et udbredt samarbejde med andre afdelinger og institutioner og med andre nationale og internationale forskere.

Vi lægger stor vægt på tværfagligt, såvel som tværsektorielt samarbejde inden for klinik, uddannelse og forskning. Der arbejdes tværfagligt omkring de enkelte patientforløb med inddragelse af patient og pårørende. Det tværfaglige samarbejde involverer et tæt samarbejde med andre afdelinger i regionen og på Sjællands Universitetshospital herunder børneafdelingerne, anæstesien og Billeddiagnostisk Afdeling samt andre hospitaler og primærsektoren med et særligt fokus på samarbejde med de praktiserende øre-næse-halslæger.

Øvrige forhold

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Ansøgningen bedes udformet efter de syv lægeroller.

Ansøgningsfrist

07.06. 2023

Ansættelsessamtaler

Forventes afholdt i juni

Yderligere oplysninger

Ledende overlæge Janko Moritz, [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4