Borgerne kommer i første række – serviceorienteret konsulent søges til Sekretariat og digitalisering i Det Nære Sundh...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Er du serviceminded, ansvarsfuld og gearet til en dynamisk og varieret hverdag?
Trives du i driftsopgaver, hvor du sammen med kollegaer sikrer opgaveløsning til rette tid og kvalitet?
Drømmer du om at være på en ambitiøs arbejdsplads, hvor udvikling af kerneydelser, trivsel og godt kollegaskab er i højsæde?

Så er denne stilling måske noget for dig.

Om stillingen
I Sekretariatet søger vi en konsulent, som vil være med til at gøre en forskel for borgerne. De opgaver der er listet op nedenfor, er opgaver, som vi ser i stillingen på nuværende tidspunkt:

  • Administrativ sagsbehandling af klagesager og andre henvendelser – herunder sikring af journaliserings- og dokumentationsarbejdet

  • Videreudvikle allerede eksisterende procedurer for sagsbehandling af klagesager

  • Telefonbetjening og kommunikative opgaver til og med borgere og samarbejdspartnere


Andre lignende administrative opgaver, der knytter sig til sekretariatsbetjening, kan komme på tale – det kunne fx være at understøtte sagsbehandling ved aktindsigter, on-boarding af nye medarbejdere og håndtering af fællespostkassen.

Vi søger en kollega, som har erfaring fra en lignende stilling eller funktion, hvor struktur og systematik har været afgørende for opgaveløsning. Det er væsentligt, at interesse for journalisering og dokumentationsarbejde indgår som en naturlig del af dit arbejde.

Du vil være tilknyttet Sekretariatet under funktionsområdet Sekretariat og digitalisering med reference til sekretariatschefen. Enheden har 42 medarbejdere, som er inddelt i teams. Du vil tilhøre teamet ”Service og administration”, der har en faglig koordinator som vigtig faglig sparringspartner.
Vi tilbyder et motiverende arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kollegaer
Du får mentorer som understøtter fagligt og hjælper dig i din opstart.

Kompetencer – vi forventer at du:

  • Har en relevant uddannelse og baggrund, gerne med erfaring i offentlig administration

  • Trives med mange bolde i luften og med afbrydelser i planlagt arbejde som et vilkår. Du får således energi af at arbejde i et stor kontorfællesskab

  • Du håndterer varians i arbejdsbelastning med kontrol.

  • Besidder et godt overblik, har analytisk tæft og evner på proaktiv og selvstændig vis at lede dig selv og opgaveløsninger med kritisk prioritering

  • Har fokus på helheden og bidrager med kompetencer og ressourcer, hvor det måtte være nødvendigt

  • Kan arbejde systematisk og målrettet, så opgaver følges helt til dørs

  • Har interesse og flair for digitalisering og forbedring af arbejdsgange

  • Er serviceminded og positiv i kontakten til kollegaer og samarbejdspartnere. God forvaltning er en del af dit DNA, og du er ambassadør for ordentlighed og professionelle samarbejder.

  • Evner at formulere dig sikkert, klart og tydeligt – mundtligt såvel som skriftligt i forhold til borgere, samarbejdspartnere og kollegaer

  • Skaber gode samarbejdsrelationer og bidrager til et godt arbejdsmiljø i det daglige arbejde

  • Er god til at samarbejde og bidrage ind i en fælles opgaveløsning


Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost og ønskes besat pr. 15. august 2023.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er Alleen 15, 4180 Sorø. Der kan forekomme aktivitet på andre matrikler, bl.a. i Næstved, i begrænset omfang.

Der er gode parkeringsforhold, god kantineordning, frugtordning og regelmæssig togdrift til København og Fyn. Derudover har vi også en personaleforening, hvor der bl.a. er tilknyttet en motionsklub.

Kontakt os gerne
Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt gerne sekretariatschef Dorthe Fischer Mathiesen på mail [email protected], hvorefter hun vil finde mulighed til at ringe dig op

Lyder det som noget for dig?
Send os din ansøgning og relevante beviser senest den 7. juni 2023.

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 12. juni 2023 i form af virtuel screening og anden samtalerunde den 15. juni 2023 ved fysisk fremmøde i Sorø.

Om Det Nære Sundhedsvæsen
Det Nære Sundhedsvæsen varetager de sundhedsopgaver som ligger før og efter sygehusdelen. Vi har ambition om at skabe større sammenhæng for borgerne i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgerne og ud i eget hjem.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager til nytænkning og forbedringer til gavn for borgerne.

Det Nære Sundhedsvæsen har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset i Sorø, og Næstved. I alt er der en medarbejderstab på mere end 200 faste medarbejdere samt over 200 timelønnet.

Mere viden om Det Nære Sundhedsvæsen
Du kan læse mere om strategien Region Sjællands strategi med 12 borgerløfter og ”Sundhedsaftalen” som danner grundlaget for vores vision.

Du kan også se vores organisationsdiagram.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Arbejder du med robotteknologi eller har erfaring med robotter så læs videre… Vil du arbejde med produktion i verdensklasse? Vil du være med helt fra start til pakning af [xxxxx]s nyeste pro..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you experienced in environmental monitoring in production area? Are you ready to take on a new challenge and be part of establishing our new production facility in Kalundborg? We are looking fo..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Intro-stilling i medicinsk sygepleje Tjek ind på en af de nye introduktionsstillinger i medicinsk sygepleje på Holbæk Sygehus. Vi ansætter i perioden 1. juli til 1. september 2024 og selve udda..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Slagelse

    Vi søger sygeplejersker til Afsnit for hjerne- og nervesygdomme på Slagelse Sygehus. Hvem er vi? Vi er et rehabiliteringsafsnit med plads til 20 patienter i det, vi til daglig kalder FASE 2..
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 8
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7