Speciallæge Kirurgisk Afdeling Øvre kirurgi SUH Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Speciallæge Kirurgisk Afdeling Øvre kirurgi Sjællands Universitetshospital

Kirurgisk Afdeling, SUH søger en speciallæge med primær tilknytning til øvre team med interesse og dokumenteret erfaring indenfor palliation til besættelse 1.august 2023 eller snarest derefter.

Kirurgisk afdeling, SUH er opdelt i 7 funktionsområder.

Afdelingens sektion for Øvre kirurgi varetager palliativ behandling og udredning for maligne sygdomme i cardia, ventrikel, duodenum, lever og galdeveje og vi søger nu en speciallæge til at indgå i vores team for kirurgisk palliation. Afsnittet har desuden regionsfunktion samt højt specialiseret funktion indenfor bariatrisk kirurgi, reflukskirurgi, operation for parastomale hernier og giganthernier. Derudover er vi blandt de største afdelinger indenfor elektiv inguinalhernieotomi og kolecystektomier, hvorfor ansøgere med dokumenteret kendskab til disse lidelser vil blive vurderet positivt.

Øvre team ledes af ledende overlæge Frederik Helgstrand, og du vil i det daglige indgå i tæt samarbejde med afdelingens palliative team, de 10 andre speciallæger, 6-8 yngre læger samt en stor gruppe af fagligt engagerede plejepersonaler samt lægesekretærer.

Det daglige arbejde tilrettes internt i teamet, men det forventes, at man primært indgår i teamet omkring de palliative patienter, der også dækker palliation af patienter med kolorektal cancer. Derudover kan det forventes, at man dækker almindelige stuegangsfunktioner i øvre- og akut teamet.

Stillingen er vagtfri, men det forventes at man indgår på lige fod med de øvrige speciallæger til dækning af weekendfunktioner. Stillingen bliver med funktion i Køge, men der kan efter aftale tilbydes dagfunktioner i Nykøbing Falster.

Ansøgere med ønske om uddannelse i palliation vil blive tilbudt uddannelse i palliativ medicin ved ansættelse.

Kirurgisk afdeling arbejder målrettet med Patientansvarlig læge (PAL). Vi prioriterer derfor, at du selv tilser dine operationspatienter i det postoperative forløb.

Kirurgisk afdeling har et stærkt fokus på faglighed, og det er vores strategi fortsat at udvikle afdelingen baseret på et stærkt fagligt miljø, hvor vi ser forskning som en integreret del. Vi ser derfor gerne, at du i dit tidligere virke, har vist interesse og resultater indenfor forskningen og har lyst til at fortsætte dette.

Kirurgisk afdeling ønsker at arbejde målrettet med at udvikle dig som kirurg, hvorfor vi sammen vil udarbejde en udviklingsplan for dig. Hos os har de årlige MUS samtaler i stigende grad karakter af karriereplanlægning, hvor vi i fællesskab lægger en plan for din faglige og ledelsesmæssige udvikling over de kommende 1 og 3 år.

Ønsker du at være en del af en afdeling i en rivende udvikling baseret på kvalitet og høj faglighed, er du måske vores kommende kollega, og vi ser gerne en ansøgning fra dig.

Generelt:

Kirurgisk Afdeling, SUH har en afdelingsledelse bestående af en ledende overlæge samt en ledende oversygeplejerske. Fagligt er afdelingen opdelt i 7 funktionsområder, som fagligt ledes af en funktionsansvarlig overlæge, som sammen med en afdelingssygeplejerske udgør områdeledelsen for funktionen. Vi har fokus på gode patientforløb og et stærk fagligt miljø. Kirurgisk afdeling varetager behandlinger som højt specialiseret funktion, regionsfunktion samt hovedfunktion. Den 1.april 2019 blev de kirurgiske funktioner samlet i Køge, og er flyttet ind i det nybyggede Universitetshospital i marts 2023.

Funktionsområder i Kirurgisk afdeling:

  1. Akut kirurgi
  2. Øvre kirurgi
  3. Nedre kirurgi inklusive kræftkirurgi
  4. Endoskopi
  5. Ambulatoriefunktion
  6. Forskning
  7. Kirurgisk funktion på Nykøbing Falster Sygehus

Kirurgisk afdeling varetager behandling af akutte, benigne og maligne kirurgiske lidelser med mere end 6.000 årlige operationer. De fleste akutte patienter indlægges via hospitalets Akut Afdeling. Der foretages desuden udredning og behandling af patienter med akutte kirurgiske problemstillinger fra hospitalets øvrige afdelinger, ligesom der modtages patienter med specialiserede, akutte kirurgiske lidelser fra resten af regionen. Der foretages årligt omkring 3.600 akutte operationer, og ansvaret for disse patienter ligger i sektionen for Akut kirurgi.

Afdelingens sektion for Øvre kirurgi har regionsfunktion samt højt specialiseret funktion indenfor bariatrisk kirurgi, reflukskirurgi, operation for parastomale hernier samt operation af større, komplicerede ventralhernier og giganthernier. Derudover varetager vi højvolumen elektiv inguinal hernieotomi og cholecystektomi. Største delen af vores operationer udføres laparoskopisk og vi er i gang med at implementere robot assisteret kirurgi til udvalgte patient kategorier.

Funktionsområdet Nedre Kirurgi varetager behandling af benigne lidelser som IBD kirurgi, behandling af komplicerede crohntilfælde og analfistler samt kirurgisk behandling af analinkontinens for hele regionen. Behandling af IBD patienter varetages i samarbejde med hospitalets gastromedicinske sektion. Sektionen for Nedre kirurgi varetager desudenudredning, behandling og palliation af patienter med cancer i gastro-intestinalkanalen.

Afdelingen foretager årligt omkring 400 kolo-rektale resektioner, hvoraf over 90 % er laparoskopiske og omkring 25 % robotassisteret. Sektionen har desuden regionsfunktion for hæmatologiske splenektomier samt for kirurgisk lokalbehandling af rektumtumorer.

Afdelingens endoskopiafsnit foretager årligt mere end 14.000 endoskopier i form gastroskopier, koloskopier samt et stort og stigende antal avancerede endoskopiske procedurer som regionsfunktion eksempelvis ERCP, transgastrisk ERCP, EMR, e-FTR,EUL og CELS. Enheden har også regionsfunktion for endoskopisk udredning af børn med gastroenterologiske lidelser i samarbejde med Pædiatrisk afdeling, SUH.

Kirurgisk afdeling har en stor ambulant funktion, hvor vi foretager udredning og opfølgning af elektive forløb forud for operation. Ambulatoriet varetager flere specialiserede funktioner eksempelvis med udredning af patienter før bariatrisk kirurgi samt udredningen af patienter med anal inkontinens i Inkontinensklinikken.

Kirurgisk Afdeling har en stor og meget aktiv forskningsenhedCenter for Surgical Science med mere end 35 tilknyttede forskningsmedarbejdere, et Forskningslaboratorium og med et stærkt og voksende samarbejde nationalt og internationalt. Forskningsenheden afholder hvert år et internationalt symposium, Zealand Surgical Forum; se http://www.zealandsurgicalforum.com/

https://centerforsurgicalscience.dk/da/

Siden 2018 har lægestaben ved den kirurgiske funktion på Nykøbing Falster Sygehus refereret til cheflægen ved Kirurgisk afdeling, SUH. I Nykøbing varetages elektiv kirurgi i form af hernie-og galdevejskirurgi samt hæmorideoperationer. Akut kirurgi i form af appendektomier og andre akutte, mindre operationer.

Dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat med en motiveret og visionær kollega med forskningserfaring, dokumenteret erfaring indenfor avanceret herniekirurgi, som sammen med os har lyst til at præge den videre udvikling af området og afdelingen.

Et af vores store fokusområder er robot assisteret herniekirurgi, hvorfor ansøgere der er robot certificerede og UEMS eksaminerede vurderes positivt.

Vi værner meget om vores gode arbejdsmiljø og tætte samarbejde på tværs af sektioner og faggrupper, og det er vigtigt for os, at en ny kollega vil bidrage postivt til dette. Vi søger desuden en kollega, der stræber efter den bedst mulige kvalitet i behandlingen for den enkelte patient, og som sammen med resten af teamet arbejder både nationalt og internationalt for at udvikle både Kirurgisk afdeling og SUH. Du er visionær og målrettet og tager ansvar for de opgaver, som du påtager dig.

Vi forventer, at du er en rutineret kirurg både i forhold til åben og laparoskopisk kirurgi og har erfaring med assisteret herniekirurgi og har lysten til at udvikles både fagligt, teknisk, ledelsesmæssigt og forskningsmæssigt. Vi forventer derfor, at du er forskningsaktiv og at du har vist dette i dit hidtidige karriereforløb.

Afdelingen vægter produktion, forskning og uddannelse ligeværdigt, og vi forventer derfor, at du interesserer dig for uddannelse, supervision og afhængigt af kompetencer bidrager i forskningsinitiativer. Både overlæger og afdelingslæger har uddannelsesforpligtigelse overfor medicinstuderende, introduktionslæger, læger i hoveduddannelse samt andre faggrupper i afdelingen. Afdelingen har regionens lærestolsprofessorat i kirurgi, ligesom der er både kliniske lektorer og studielektorer tilknyttet.

Speciallægefunktionen indeholder også administrative opgaver. Disse forsøger vi at fordele jævnt og forventer derfor, at du også deltager i disse opgaver og gerne har erfaring heri.

Vi lægger vægt på, at du udviser engagement og positivitet samt interesserer dig for din egen personlige og faglige udvikling og profilering, og vi forventer, at du aktivt går ind i en udvikling af dig selv og afdelingen. Som nyansat overlæge i Kirurgisk afdeling vil du få udarbejdet en målrettet karriereplan som beskriver din udvikling fagligt, ledelsesmæssigt og forskningsmæssigt.

Arbejdsvilkår:

Speciallægen får hovedfunktion (dagarbejde og vagtfunktion) i Køge.

Speciallægen indgår i bagvagtslaget sammen med 33 andre speciallæger fordelt som overlæger og afdelingslæger. Afdelingslæger har typisk tilstedeværelsesvagter, mens overlæger har rådighedsvagt.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Personlige og faglige kompetencer:Speciallægen skal have kompetencer inden for hver af nedenstående 7 roller, på et niveau, der svarer til det, man kan forvente af en speciallæge, og ansøgningen skal derfor udformes i henhold til nedenstående.

1. Medicinsk ekspert
Diagnostiske og terapeutiske færdigheder, som er nødvendige for at varetage kompetent og effektiv udredning og behandling.

2. Kommunikator

Kan kommunikere forståeligt, præcist og empatisk med patienter og pårørende; kan lytte, drøfte og formidle relevant information med patienter, pårørende samt kolleger og andre medarbejdere.

3. Samarbejder
Samarbejder effektivt med alle medarbejdere og primær sektor; bidrager effektivt i tværfaglige aktiviteter.

4. Organisator/leder/administrator
Anvender og prioriterer ressourcerne effektivt og afbalancerer hensyn til patientbehandling, uddannelse, administrative funktioner, kvalitetsudvikling og eksterne aktiviteter.

5. Sundhedsfremmer
Bidrager effektivt til øget sundhed hos patienter såvel som hos andre borgere. Erkender og reagerer på de områder, hvor oplysning er påkrævet.

6. Akademiker
Anvender en personlig strategi for kontinuerlig kompetenceudvikling; vurderer information kritisk; faciliteter læring hos patienter, kolleger, uddannelsessøgende læger, studenter og andre personalegrupper; bidrager til udvikling af ny viden.

7. Professionel
Yder høj kvalitet i patientbehandlingen med integritet, ærlighed, medfølelse; udviser passende personlig og medmenneskelig adfærd; praktiserer i etisk overensstemmelse med lægeløftet.

Yderligere oplysninger: Yderligere information kan fås ved henvendelse til cheflæge Lasse Bremholm Hansen, mail: [email protected] eller tlf. 47 32 30 01 eller ledende overlæge Frederik Helgstrand på [email protected] eller på 23 34 87 64

Ansøgningsfrist 10.07.23

Ansøgningen forventes opstillet således at ansøger forholder sig til hver af de 7 lægeroller.

Samtale med kvalificerede ansøgere forventes afholdt i uge 28

Du kan læse mere om Kirurgisk Afdeling på:

http://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/roskildesygehus/Afdelinger/kirurgisk-afdeling/Sider/default.aspx

og

http://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/koegesygehus/afdelinger/kirurgisk-afdeling/Sider/default.aspx



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Mandag den 10. juli 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4