Afdelingslæge, Kardiologisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kardiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital søger en afdelingslæge til PCI funktion i forbindelsen med vores kommende generationsskifte.


I forbindelse med den fortsatte udvikling og specialisering af den endovaskulære behandling af iskæmisk hjertesygdom, søger vi en afdelingslæge med kliniske kompetencer inden for invasiv kardiologi. Det forventes at ansøger selvstændigt kan udføre KAG med henblik på oplæring i PCI. Desuden skal ansøger have arbejdet med akut invasiv behandling af patienter henvist på mistanke om iskæmisk hjertesygdom. Som et led i tiltagende krav om akut behandling, forventes ansøger at indgå i opbygningen af den akutte funktion på afdelingen. Det forventes at ansøger vil skulle medvirke i opbygningen af regionens akutte kardiologiske funktion i tæt samarbejde med præhospital, intensiv samt relevante specialer på Sjællands Universitetshospital.

Ansøger skal desuden have igangværende og aktiv forskning indenfor iskæmisk hjertesygdom, gerne med en supplerende billedmodalitet. Det kan forventes at en del af dagligdagen foregår udenfor vores kardiologiske laboratorium både på stuegang og i ambulatoriet. Desuden vil efteruddannelsen være i tæt kontakt med vores samarbejdende centre.

Således fokuseres på de tre støtter vores organisation er bygget på; Høje kliniske standarder, en stabil organisation samt et fokus på udvikling ved hjælp af forskning.

Kardiologiske Afdeling på Sjællands Universitetshospital har igennem de seneste år været igennem en større udvikling. Afdelingen er karakteriseret ved, at den i henhold til specialeplanen varetager højt specialiserede funktioner, regionsfunktioner samt funktioner på lige fod med de andre kardiologiske afdelinger i Region Sjælland. Det betyder, at afdelingens optageområde og ekspertiseområde skal dække alle borgere i regionen. Det betyder også, at der samtidigt påhviler afdelingen et større ansvar for at sikre sammenhængskraften mellem de omkringliggende regioners centerkompetencer og den generelle kardiologi i Region Sjælland, således at vi sikrer den nødvendige kontinuitet i det samlede patientforløb. Der er aktuelt plan om tæt samarbejde med kardiologien på Nykøbing Falster Sygehus. Afdelingen har med afsæt her i over en årrække konsolideret sig som en organisation, der lægger stor vægt på et produkt med høj faglig kvalitet.

Afdelingen har 2 monitorerede døgnafsnit med tilsammen 48 senge, 8 deldøgns senge, samt 12 monitorerede dagpladser i Kardiologisk Laboratorium. Ambulatoriet i Roskilde har både almene kardiologiske funktioner samt specialiserede kardiologiske funktioner, som udredning af patienter til hjerteklapkirurgi, kontrol og udredning af endokarditis, voksne med medfødte hjertesygdomme, familie-udredning af arvelige hjertesygdomme, pacemakerkontrol, arytmi- og elektrofysiologisk ambulatorium, CT-KAG, hjerte-MR og kompleks iskæmi samt synkopeudredning i samarbejde med Neurologisk Afdeling. Desuden er Karkirurgiske Afdeling flyttet fra Slagelse Sygehus til Sjællands Universitetshospital, under ledelse af Kardiologisk Afdeling og de er langsomt ved at være en integreret del af vores samlede afdeling.

Afdelingen råder i Roskilde over et moderne Kardiologisk Laboratorium med 5 kateterisationsrum til udførelse af KAG, subakut og elektiv PCI, pacemaker- og ICD implantation samt elektrofysiologi og radiofrekvensablation.

Afdelingens lægestab og vagtbemanding


Overlæger med non-invasiv funktion har udefunktion i Køge i dagtiden. Overlæger, afdelingslæger og H-læger i bagvagt deltager i 12 skiftet rådighedsvagt fra bolig. Der er 5 skiftet PCI vagt og 5 skiftet arytmi vagt betjent af speciallæger samt kardiologisk tilstedeværelses vagt for reservelæger i Roskilde.

Forskning


Afdelingen er forskningsaktiv og har udover et lærestols-professorat i kardiologi, tilknyttet Ph.d. studerende, Post.doc sygeplejerske og en velfungerende forskningsenhed med flere projektsygeplejersker ansat. For at kunne drive den faglige udvikling indenfor kardiologien, har der været et stadig stigende fokus på forskning. Der er en bevidsthed om, at denne udvikling skal drives af ildsjæle, og at disse skal have hjælp af dertil indrettede støttefunktioner. Det betyder, at afdelingen over en periode på få år har mere end fordoblet den videnskabelige produktion, og er en aktiv samarbejdspartner både nationalt og internationalt.

Løn- og ansættelsesforhold


Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsen vil ske indenfor den interregionale aftale om ansættelse af overlæger og afdelingslæger.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 28.

Tiltrædelse per d. 1. september 2023 eller snarest derefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Mandag den 10. juli 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9