Speciallæge i oto-rhino-laryngologi med hoved-hals kirurgisk interesse (afdelingslæge / overlæge)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Speciallæge med hoved-hals kirurgisk interesse (afdelingslæge/overlæge) til Øre-, Næse- og Halskirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Er du speciallæge i oto-rhino-laryngologi, og brænder du for den hoved-hals kirurgiske del af vores speciale, så er du måske den, vi leder efter.

Om stillingen

Stillingen er en fast stilling, 37 t/uge pr. 1.11.23 eller efter aftale.

Stillingen kan sammensættes efter dine kompetencer og interesser, men det forventes at du indgår i hoved-hals søjlen og cancer teamet. Du kommer til at varetage ambulant udredning af ØNH patienter, cancerudredning, MDT konferencer, operationsfunktion, stuegangsfunktion, supervision af uddannelseslæger og vagtfunktion.

Om dig

Du er speciallæge i oto-rhino-laryngologi, gerne med forskningserfaring.

Du er - eller ønsker at blive - lægelig ekspert i hoved-hals kirurgi.

Du har et stærkt ønske om at medvirke til at udvikle vores fagområde og afdelingens patientforløb som helhed.

Du har fokus på det gode patientforløb og har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Vi forventer, at du er initiativrig og engagerer dig i afdelingens daglige drift og udvikling - gerne gennem en interesse for kvalitetsudvikling og forskning.

Uafhængigt af dit erfaringsniveau er det afgørende, at du kan tage medansvar for din faglige udvikling, og at du er god til at lære fra dig som vejleder for uddannelseslæger.

Vi tilbyder

Er du nyuddannet speciallæge, vil vi tilbyde dig at indgå i vores specialistudviklingsprogram, hvor du får tildelt en mentor og et individuelt udviklingsforløb i forhold til kurser, kirurgisk oplæring og udviklingsprojekter i afdelingen.

Er du mere erfaren speciallæge, vil du blive tildelt lægelige ansvarsområder i hoved-hals søjlen og afdelingens daglige udvikling, drift, undervisning eller forskning efter muligheder og interesse.

Du bliver en del af en afdeling i fortsat udvikling, både hvad angår patientbehandling, forskning og uddannelse.

Du bliver en del af en engageret lægegruppe, der vægter gensidig faglig sparring, udvikling, uddannelse og samarbejde med andre højt.

Om os

Afdelingen er den eneste øre-, næse-og halskirurgisk afdeling i Region Sjælland. Afdelingen har derfor alle patientkategorier indenfor det oto-rhino-laryngologiske speciale, som afdelingen er tildelt i henhold til specialeplanen. Afdelingen er en af de største i Danmark med et patientunderlag på ca. 840.000 borgere. Afdelingen varetager årligt ca. 1400 udredninger af borgere i Region Sjælland ved mistanke om hoved- og halscancer.

I hoved-hals søjlen udfører vi udover udredning af cancer patienter med skopier, benigne hoved-hals indgreb herunder thyroidea- og parotisoperationer. Specifikt for hoved-hals søjlen udfører vi endvidere lokalbehandling af solide adeomer med radiofrekvensablation samt behandling af thyreoideacyster og sialoendoskopi. Derudover har vi et stort ønske om på sigt at implementere parathyreoidea kirurgi.

Afdelingen indeholder:

Et operationsafsnit med 4 GA-ØNH-operationsstuer der snart udvides til 5.

Et sengeafsnit med 11 sengepladser.

Et dagkirurgisk afsnit.

Et ØNH-ambulatorium med 14 undersøgelsesstuer.

Et Hørecenter, hvor de audiologiske funktioner er samlet (med egne læger) samt fire lokale høreklinikker i hhv. Nykøbing F, Slagelse, Næstved og Roskilde

En aktiv klinisk forskningsenhed med et lægeligt lærestolsprofessorat i oto-rhino-laryngologi

Vores afdeling har en stor klinisk forskningsaktivitet med et udbredt samarbejde med andre afdelinger/institutioner og med andre nationale og internationale forskere.

Vi lægger stor vægt på tværfagligt, såvel som tværsektorielt samarbejde inden for klinik, uddannelse og forskning. Der arbejdes tværfagligt omkring de enkelte patientforløb med inddragelse af patient og pårørende. Det tværfaglige samarbejde involverer et tæt samarbejde med andre afdelinger på Sjællands Universitetshospital, andre hospitaler, samt med primærsektoren.

Afdelingen har stort fokus på uddannelse af alle faggrupper og deltager i undervisningen af medicinstuderende ved Københavns Universitet.

I alt er der i afdelingen ansat ca. 220 medarbejdere.

I marts 2023 flyttede afdelingen til helt nye lokaler på matriklen i Køge som led i opbygningen af Fremtidens SUH.

Øvrige forhold

Ansøgningen bedes udfærdiget i henhold til de syv lægeroller.

Der vil være udefunktion på Næstved Sygehus og Rigshospitalet i forbindelse med MDT-konferencer. Omfanget af dette aftales individuelt.

Som speciallæge indgår man i 12-skiftet bagvagt med fremmøde til kl. 18 på hverdage og kl. 14 i weekender. Derefter er man på 30-minutters tilkald.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Opmærksomheden henledes på, at betingelsen for at blive ansat som overlæge forudsætter, at ansøger har været ansat som afdelingslæge i specialet i minimum fem år efter opnået speciallægeanerkendelse.

Cheflæge Bahareh Philipsen, [email protected] eller tlf 21 51 05 35

Overlæge Lisbeth Jensen, ansvarlig for hoved-hals kirurgi, [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der findes forhåndsaftale om vejledertillæg samt ph.d. tillæg for yngre læger.

Ansøgningsfrist

17.9.2023.

Ansættelsessamtaler

Forventes afholdt d. 21.9.2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Fredag den 22. september 2023

Lignende jobs

  • Læge i Køge

    Vil du være med til at udvikle Danmarks nyeste universitetshospital, som vil være bedst til det, de fleste fejler, og til at kæmpe for lighed i sundhedstilbud? Hospitalet er i en spændende tid med .
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 11
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 10
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5