Afdelingslæge til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Da vi har fået flere opgaver efter flytning af karkirurgi og brystkirurgi til Sjællands Universitetshospital, Roskilde samt hjemtag af urologiske og kardiologiske specialefunktioner, har vi en afdelingslægestilling til besættelse 01.05.22. eller efter aftale. Denne opgaveudvidelse på SUH Roskilde øger behovet for anæstesiologiske speciallæger og vi søger derfor en engageret speciallæge til deltagelse i det brede opgaveområde vi allerede håndterer.

Ved ansættelsen vil der ud over det generelle kliniske arbejde være mulighed for at byde ind på specielle arbejdsopgaver inden for afdelingens mange nye og allerede tilstedeværende arbejdsområder.

  • UL – vejledt blokanlæggelse som led i de operative patientforløb
  • Anæstesi til cancerkirurgi
  • Deltagelse i børneanæstesi
  • Intensiv terapi inden for specialiserede områder som kardiologi, hæmatologi og neurologi
  • Simulation
  • Forskning
  • Uddannelse

På operationssiden betyder hjemtagningen en udvidelse på det specialiserede område herunder et større akutindtag.
Intensivsiden skal formentlig udbygges som følge af den kommende specialeplan med øget kardiologisk aktivitet.

Sjællands Universitetshospitals simulationsenhed er organisatorisk tilhørende i afdelingen.

Afdelingen på langt sigt
Intensivafsnittet og den centrale operationsgang skal ifølge hospitalsplanen flyttes til det nybyggede Sjællands Universitetshospital i Køge i 2026. På operationssiden er planen formentlig, at Roskilde i 2026 skal være et specialhospital med dagkirurgi og ambulant medicinsk behandling samt specialiserede funktioner inden for andre områder, som for eksempel simulation. Sjællands Universitetshospital vil i 2026 være færdigbygget, men er allerede nu under etablering med accelereret opbygning af de universitære og specialiserede funktioner.

Vi er en afdeling med fokus på forskning, uddannelse og arbejdsmiljø. Vi har aktuelt ansat tre ph.d. studerende og en forskningslektor. Der er et professorat tilknyttet det anæstesiologiske område på SUH. De seneste evalueringer fra de uddannelsessøgende læger er i top, og vi har i flere år været den bedst evaluerede anæstesiafdeling til uddannelse af medicinstuderende. Der er et fremragende samarbejde i lægegruppen, der er fleksible og ser løsninger og udviklingsmuligheder.

Region Sjælland har et befolkningsgrundlag på 830.000 borgere, der betjenes af fire administrative somatiske sygehusenheder: Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Køge, Holbæk Sygehus, Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og Nykøbing F. Sygehus.

Hvert af disse sygehuse har deres egen sygehusledelse.

Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Køge indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og i Region Sjælland.

Anæstesiologisk Afdeling
Organisatorisk har Anæstesiologisk Afdeling, SUH Roskilde og Anæstesiologisk Afdeling, SUH Køge fælles afdelingsledelse siden marts 2019.

Anæstesiologisk Afdeling, SUH Roskilde yder pr. år ca. 10.000 anæstesier til indgreb foretaget af Urologisk, Gynækologisk-Obstetrisk, Karkirurgisk, Brystkirurgisk og Plastikkirurgisk Afdeling. Der er en høj andel af kirurgi for maligne lidelser. Herudover betjenes Billeddiagnostisk, Kardiologisk inkl. ablationsfunktion, Lungemedicinsk og Oftalmologisk Afdeling med anæstesi til en række indgreb og undersøgelser og der anæsteseres til ECT på Psykiatrien Øst. Afdelingen har regionsfunktion for børneanæstesi.

Det multidisciplinære intensivafsnit er et niveau 2 afsnit, som årligt behandler ca. 450 patienter og har aktuelt 5 behandlingspladser. Der er mulighed for hæmodialyse, og CRRT. Afsnittet varetager desuden opvågningsfunktionen om natten og i weekender.

Anæstesi- og operationsafsnittet har de seneste år gennemgået en gennemgribende renovering med oprettelse af højteknologiske operationsstuer, heraf stuer til robotassisteret kirurgi og en til 3D laparaskopi.

Afdelingen har en stor uddannelsesforpligtigelse såvel præ- og postgraduat som tværfagligt.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i anæstesiologi.

Følgende vil indgå med stor vægt ved vurdering af ansøgere

  • Interesse for både intensiv terapi og anæstesi og præ-/postoperativ behandling inden for de opererende specialer, der forefindes
  • Interesse for blokader, både perifere og trunkale
  • Interesse for og erfaring med undervisning, forskning og udvikling
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Fagligt inspirerende og initiativrig

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Aktuelle stilling indgår i vagtfunktionen. Vagten er 2-skiftet tilstedeværelsesvagt. Der er 2 til 3 læger i bunden vagt.

Afdelingslægen varetager opgaver bredt inden for afdelingens arbejdsområder.
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden.

Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Ansøgningsfrist

25. januar 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Tirsdag den 25. januar 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til at arbejde med anæstesiologi på et højt fagligt niveau, så er det dig vi søger på Anæstesiologisk afdeling, Nykøbing F sygehus. Vi søger en dygtig og engageret speciallæge med e..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vores Psykiatriske Akutmodtagelse på Psykiatrisygehuset i Slagelse søger en ny ledende overlæge eller overlæge. Du bliver en vigtig medspiller i vores team - i en moderne psykiatriorganisation m..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
18. maj 2024 73
17. maj 2024 74
16. maj 2024 95
15. maj 2024 91
14. maj 2024 67
13. maj 2024 70
12. maj 2024 74
11. maj 2024 74
10. maj 2024 71
9. maj 2024 71
8. maj 2024 65
7. maj 2024 62
6. maj 2024 59
5. maj 2024 57
4. maj 2024 56
3. maj 2024 45
2. maj 2024 41
1. maj 2024 46
30. april 2024 44
29. april 2024 33
28. april 2024 35
27. april 2024 35
26. april 2024 35
25. april 2024 36
24. april 2024 36
23. april 2024 31
22. april 2024 32
21. april 2024 33
20. april 2024 35
19. april 2024 34
18. april 2024 33